Blog VegaMStudio
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
powiem ci ze wiem o co ci chodzi tyle ze to juznie jest popiersie (w dosłownym tego słowa znaczeniu) ;p i nie chciałem z takim rozmachem tego robic bo jak bym tyle lepił to czemu nie całego ? ;p hehe
skorzystam z tej czapki taki na styl wikinga fajnie będzie wyglądać(i przysłoni nieudane moim zdaniem czoło)
na plecach futro może nie na całych ale od tyłu będzie narzuta z przodu łapa niedźwiedzia tak sobie pomyślałem , (co do topora to ta poza i wykonanie fajne ale nie przerobie tego modelu w ten sposób skoro prawa ma być tylko bark a lewa bardziej wystająca z cała i z bronią musiałbym inaczej podstawę figurki robić żeby wyglądała jak by prawa ręka była w cieniu postaci a lewa strona żeby wyglądała ze on niesie coś ciężkiego (poza tym inne ułożenie głowy moim zdaniem fajnie ci to wyszło ) - mogłem jednak zrobić najpierw rysunek ... odpowiadam na twoje pytanie ... odwrócony diament
skorzystam z tej czapki taki na styl wikinga fajnie będzie wyglądać(i przysłoni nieudane moim zdaniem czoło)
na plecach futro może nie na całych ale od tyłu będzie narzuta z przodu łapa niedźwiedzia tak sobie pomyślałem , (co do topora to ta poza i wykonanie fajne ale nie przerobie tego modelu w ten sposób skoro prawa ma być tylko bark a lewa bardziej wystająca z cała i z bronią musiałbym inaczej podstawę figurki robić żeby wyglądała jak by prawa ręka była w cieniu postaci a lewa strona żeby wyglądała ze on niesie coś ciężkiego (poza tym inne ułożenie głowy moim zdaniem fajnie ci to wyszło ) - mogłem jednak zrobić najpierw rysunek ... odpowiadam na twoje pytanie ... odwrócony diament
-
- Chuck Norris
z czego zrobiłeś tą lawe ??
masz jakież zielone wipy tych podstawek ??
podobają mi się ale te głazy jakoś tak sztucznie wyszły
masz jakież zielone wipy tych podstawek ??
podobają mi się ale te głazy jakoś tak sztucznie wyszły
-
- Chuck Norris
Takie było zlecenie więc tak je wykonałem , zleceniodawca zadowolony wiec ja też.
miał zamiast kał ? hehehe no wiem miało być skał ale śmiesznie wyszło
zrobiłem skały w rzece lawy by te konie miały na czym stać, pociągnąłem je troszkę brązem ale jakoś dziwnie wyszło więc pewnie w ciemnej szarości będą.
pył wulkaniczny i zastygła lawa (no jeszcze przycieniuję lawę robiąc większe placki czarnego by czerwień i żółć prześwitywały i dawały efekt gorąca ).
jak ktoś zainteresowany zakupem pod swoja armię pisać na priv
miał zamiast kał ? hehehe no wiem miało być skał ale śmiesznie wyszło
zrobiłem skały w rzece lawy by te konie miały na czym stać, pociągnąłem je troszkę brązem ale jakoś dziwnie wyszło więc pewnie w ciemnej szarości będą.
pył wulkaniczny i zastygła lawa (no jeszcze przycieniuję lawę robiąc większe placki czarnego by czerwień i żółć prześwitywały i dawały efekt gorąca ).
jak ktoś zainteresowany zakupem pod swoja armię pisać na priv
zamiast cieniowac czarny niebieskawym szarym lepiej użyć zwykłej szarości- będzie lepiej grać z lawą, teraz się za dużo kolorów robi. i przyciemniłbym czerń i tylko delikatnie wycieniował, będzie większy kontrast wtedy między lawą a kamieniami.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
-
- Kretozord
Sopel do góry?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Sople i śnieg wyszły fajnie, ale efekt moim zdaniem psuje zbyt soczysta zieleń mchu i zbyt jasny odcień brązu użyty do pomalowania piasku. wizualnie wygląda to jakby ktoś zamroził wiosenno-letni krajobraz.
Choć być może jest to wina zdjęcia które jest dość jasne.
Choć być może jest to wina zdjęcia które jest dość jasne.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
z czego sa sople?? z zywicy? bo bardzo fajny efekt
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
w jaskiniach są stalagmity i stalaktyty , skoro to jakieś tam ruiny można założyć że coś tam z jakiegoś sufitu skapuje ;p można tez uznać ze to lodowe kolce w końcu to fantasykurka_z_podworka pisze:Sopel do góry?
jedno jest pewne , zieleń i brąz rzeczywiście troszkę odbiegają od kolorów zimy , to przez to ze ta podstawka nie miała być w tym klimacie jakoś tak mnie naszło , poprawie te szczegóły kilkoma glazami w zimnych odcieniach to pewnie pomoże ;p
taka sobie krwawa przygoda .. troszkę niewyraźnie bo z ręki i prześwietlone fleszem ale widać co trzeba ;p
-
- Chuck Norris
sople to klej polimerowy
śnieg to kombinacja malowania i zmielonej waty
śnieg to kombinacja malowania i zmielonej waty