Pre-Koziolek 7.03.09
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Ja będę już około 8.00 krażył po okolicy jakby co
Jakies wyniku czy cus ?
Bylo 10 osob, oraz tyle samo na turnieju lotra. Zbieralem kase jak na turnieju ale w sumie nie bylo takiej koniecznosci bo za marzec i tak juz mamy zplacone. Plusu jest troche ponad 100pln i zakladajac ze najblizszy platny turniej odbedzie sie pod koniec kwietnia bo nie ma innego terminu starczy tez na nastepny miesiac lub przeleje prezesowi kase.
Udalo nam sie wcielic do klubu nowego czlonka i jest nim Mrocznyy (moze sam sie blizej przedstaw).
Dodatkowo zaplacona skladka : SS (5pln)
Wyniki:
Pawel Paszek
andrew .
Mlody .
Slawek .
Mrocznyy .
Gajowy .
kuli .
Maciej Kubiak
Krsii Nowek
Puchan .
wyjatkowo mi nie szlo turlanie kostkami i nie chcialo mi sie grac 3 bitwy ale milo bylo poprzesuwac modele
Pozytywne jest to, ze pojawilo sie kilka nowych osob ktore zaczynaja dopiero przygode z tym sportem.
Udalo nam sie wcielic do klubu nowego czlonka i jest nim Mrocznyy (moze sam sie blizej przedstaw).
Dodatkowo zaplacona skladka : SS (5pln)
Wyniki:
Pawel Paszek
andrew .
Mlody .
Slawek .
Mrocznyy .
Gajowy .
kuli .
Maciej Kubiak
Krsii Nowek
Puchan .
wyjatkowo mi nie szlo turlanie kostkami i nie chcialo mi sie grac 3 bitwy ale milo bylo poprzesuwac modele
No ok. Nazywam sie Maciej Jamroszczak, w warhammera gram od roku czyli jestem młodym graczem. Moja pierwszą armią były lizaki, ale podoba mi sie też klimat beastmenow, których mam zamiar w przyszłosci skolekcjonować. Staram sie grac jak najcześciej i mam nadzieje że w przyszłosci bede godnie reprezentował XIII kohorte.
pozdrawiam
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 8 mar 2009, o 21:06 przez Mrocznyyy, łącznie zmieniany 1 raz.