space marines
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
space marines
Witam! Niby forum jest niezależnym forum Warhammera Fantasy Battle, ale myślę, że znajdzie się ktoś kto będzie mi potrafił pomóc. Zastanawiam się nad zakupem zestawu startowego WH 40k Inwazja na Czarną Grań (Assault on Black Reach). W zestawie tym mam: 1 Kapitana Space Marines 10 osobowy Space Marines Tactical Squad 5 Terminatorów 1 Dreadnoughta 1 Ork Warbossa 20 Ork Boyz 5 Ork Nobz 3 Ork Deffkoptas. Chodzi mi o to jakie kolory farb są mi potrzebne do pomalowania Space Marines.
z tyłu opakowania powinno być jakie farby potrzebnesarlight pisze:Witam! Niby forum jest niezależnym forum Warhammera Fantasy Battle, ale myślę, że znajdzie się ktoś kto będzie mi potrafił pomóc. Zastanawiam się nad zakupem zestawu startowego WH 40k Inwazja na Czarną Grań (Assault on Black Reach). W zestawie tym mam: 1 Kapitana Space Marines 10 osobowy Space Marines Tactical Squad 5 Terminatorów 1 Dreadnoughta 1 Ork Warbossa 20 Ork Boyz 5 Ork Nobz 3 Ork Deffkoptas. Chodzi mi o to jakie kolory farb są mi potrzebne do pomalowania Space Marines.
ale napiszę jakie
Ultramarine Blue
Shining Gold
Blood Red
Mithril Silver
Na stronie GW jest jak wół pokazany poradnik malowania marynat, wszystkie farbki jakie potrzeba i w ogóle. Poza tym jest tam jeszcze poradnik malowania orkosów.
ultramarines z black reach
ultramarines z black reach