space marines

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
sarlight
Plankton

space marines

Post autor: sarlight »

Witam! Niby forum jest niezależnym forum Warhammera Fantasy Battle, ale myślę, że znajdzie się ktoś kto będzie mi potrafił pomóc. Zastanawiam się nad zakupem zestawu startowego WH 40k Inwazja na Czarną Grań (Assault on Black Reach). W zestawie tym mam: 1 Kapitana Space Marines 10 osobowy Space Marines Tactical Squad 5 Terminatorów 1 Dreadnoughta 1 Ork Warbossa 20 Ork Boyz 5 Ork Nobz 3 Ork Deffkoptas. Chodzi mi o to jakie kolory farb są mi potrzebne do pomalowania Space Marines.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

sarlight pisze:Witam! Niby forum jest niezależnym forum Warhammera Fantasy Battle, ale myślę, że znajdzie się ktoś kto będzie mi potrafił pomóc. Zastanawiam się nad zakupem zestawu startowego WH 40k Inwazja na Czarną Grań (Assault on Black Reach). W zestawie tym mam: 1 Kapitana Space Marines 10 osobowy Space Marines Tactical Squad 5 Terminatorów 1 Dreadnoughta 1 Ork Warbossa 20 Ork Boyz 5 Ork Nobz 3 Ork Deffkoptas. Chodzi mi o to jakie kolory farb są mi potrzebne do pomalowania Space Marines.
z tyłu opakowania powinno być jakie farby potrzebne
ale napiszę jakie

Ultramarine Blue
Shining Gold
Blood Red
Mithril Silver

Cyciek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Cyciek »

lepiej zamiast Mithril Silver zaopatrzyc sie w Boltgun Metal-nie błyszczy sie jak psu jajca i jest bardziej "uniwersalny".A,i jeszcze Mordian Blue-to nim malujesz pancerze,a dopiero rozjaśniasz Ultramarine Blue

Awatar użytkownika
Teofil
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Teofil »

zależy jaki zakon marines ??

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Na stronie GW jest jak wół pokazany poradnik malowania marynat, wszystkie farbki jakie potrzeba i w ogóle. Poza tym jest tam jeszcze poradnik malowania orkosów.

ultramarines z black reach

ODPOWIEDZ