bardzo fajnie ale imo magowie powinnni się trochę bardziej wyróżniać od reszty. może jeszcze bardziej jaskrawe kolorki?z Jerzynem kiedyś śmialiśmy się zeby swoją armię tau pomalował farbkami fozforyzującymi vallejo.
Super zarówno pod względem konwersji jak i malowania . Ale przejścia na gałce (laska maga ma na czubku gaaałkęęęę...) są bardzo widoczne. Za to szalenie mi się podoba czerwień.
Zarabista armia się robi
co to ma byc ]:->
ja pierdziele 1 raz widze rozowego orla
niewiem nawet w bialowieskim parku nie ma takiego cuda
i dobrze bo mi sie nie podoba ale wykonanie niezle jesli chodzi o technike
ja chce zagraz z tymi Pedałami! Juz oczami wyobraźni widze ich historie armii:
,,Mag nadworski za pomocą pałki swojej magicznej sprawił, że ptak pewien niby orzeł, niby papuga zaczął służyc u jego boku. Zaprawde nie z tego słynął lecz sprawiło to, to w jaki sposób gładził włosy swoich młodych uczniów...niekoniecznie tych na głowie....'' CZEKAM NIECIERPLIWIE NA HISTORIE ARMII
Zapachniało hmm.. czymś niedobrym, bezbożnym i plugawym. A elfiki cóż, nie powiem, oryginalnie, oryginalnie.
"The lunatic is in my head
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
Czas podciągnąc temat.
Wrzucilem ostatniego maga na 1 stronie.Tragicznie mi zdjecia wyszly.Jak zrobie lepsze to wrzuce bo mag na nich wyglada strasznie brzydko(szczeoglnie ten szary) a jest na zywo o niebo lepszy (od moich 3 pozostalych tez).
Hmm no mi się podoba O wiele lepiej rubiny wyszły, są bardziej stonowane. Na szarym coś mi sie nie podoba ale jednak wrażenie całkowicie pozytywne, dorba robota.
Pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.