Empire VII ed.
Moderator: #helion#
Łucznicy myśliwi piękni normalnie cudni...
Normalnie nie mam pytań...
Muszę ich mieć
A bałem się o ich wygląd. Kurde gdyby swordmeni i hundgunnerzy byli by na takim poziomie...
Szamanie takie pytanie czy z ich pojawieniem box free company zostanie wycofany z sprzedaży?
Normalnie nie mam pytań...
Muszę ich mieć
A bałem się o ich wygląd. Kurde gdyby swordmeni i hundgunnerzy byli by na takim poziomie...
Szamanie takie pytanie czy z ich pojawieniem box free company zostanie wycofany z sprzedaży?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
łucznicy fajni fani trochę podobni do tych limitowanych http://www.bard.pl/75,6123,Produkt.htm , ale jednak lepsi
A powiedzcie mi kiedy te modele nowe: Steam Tank, GreatSwords oraz Hustmans, będą dostepni w sprzedaży w Polsce? tak bym mógł je zamówić i nabyc:] może ktoś wie?
W mojej ocenie wszystkie w/w modele są świetne i wpełni odpowiadają mojej wizji imperium, chodź teraz odstawać będą Handgani czy corowe piechoty gdzie biegają na bosaka Muszę je mieć, jeszcze niech wypuszczą jakąśkampanie z zasadami ekstra to przeprowadze się do kanciapy i będę sypiał pod stołem do gry i makietami...
W mojej ocenie wszystkie w/w modele są świetne i wpełni odpowiadają mojej wizji imperium, chodź teraz odstawać będą Handgani czy corowe piechoty gdzie biegają na bosaka Muszę je mieć, jeszcze niech wypuszczą jakąśkampanie z zasadami ekstra to przeprowadze się do kanciapy i będę sypiał pod stołem do gry i makietami...
ta ksiazka to eksperyment - od jej sprzedazy zalezy, czy takie publikacje beda kontynuowane... wydana bedzie w stosunkowo niewielkim nakladzie jako tzw. single print, ale nie wykluczony jest dodruk, jesli bedzie sie dobrze sprzedawac.
podejrzewam, ze u naszych turniejowiczow duzym wzieciem sie cieszyc nie bedzie
podejrzewam, ze u naszych turniejowiczow duzym wzieciem sie cieszyc nie bedzie
nieSa!nt pisze:Szamanie takie pytanie czy z ich pojawieniem box free company zostanie wycofany z sprzedaży?
"I fart in your general direction"
A co ma być w tej książce ciekawego bo sie nie orientuje?
Chodzi mi o to czy to będzie taki The Empire Collector's Guide czy coś innego.
-
- Kretozord
Bardziej czekałem na taką publikację GW niż na nowy AB. Na pewno zakupię, malowanie mojej piechoty to przecież moje hobby, do tego będę mógł znaleźć wszystkie ilustracje w jednej książce nie musząc korzystać z trzech armybooków. Kiedy będzie dostępna w Polsce?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
razem z pozostalymi rzeczami do Imperiumkurka_z_podworka pisze:Bardziej czekałem na taką publikację GW niż na nowy AB. Na pewno zakupię, malowanie mojej piechoty to przecież moje hobby, do tego będę mógł znaleźć wszystkie ilustracje w jednej książce nie musząc korzystać z trzech armybooków. Kiedy będzie dostępna w Polsce?
"I fart in your general direction"
A wiadomo, kiedy będzie nowa kawaleria?
Praktycznie tylko te koszmarki (i jeszcze maszyny) mnie powstrzymują przed zebraniem nowego imperium. Piechotę już będzie sobie można skonwertować na bazie tych huntsmanów i zwykłych plastików (które swoją drogą też najszczęśliwsze nie są).
Praktycznie tylko te koszmarki (i jeszcze maszyny) mnie powstrzymują przed zebraniem nowego imperium. Piechotę już będzie sobie można skonwertować na bazie tych huntsmanów i zwykłych plastików (które swoją drogą też najszczęśliwsze nie są).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Można wiedzieć co masz do zarzucenia imperialnym armatom vel maszynom? Są idealne zarówno armatki moździerze jak i obsługa(hellblaster natomiast jest nowy).Jankiel pisze: Praktycznie tylko te koszmarki (i jeszcze maszyny) mnie powstrzymują przed zebraniem nowego imperium.
Przyczepić można natomiast się do nowo edycyjnej piechoty jak najbardziej. Okropieństwa.
Co do łuczników to dziwna sprawa bo w boxie milicji jest zestaw do "zbudowania" huntsmenów, co nie zmienia faktu że nowi rządzą