Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

no dobra to co mam zrobić gdy gw nie zroni jakiegoś modelu to pewnie mam go skonwertowac uzywając tylko cześci gw green stafa gw narzedzi gw a jak robisz podstawki to tez uzywasz posypki i kleju gw

przepraszam za off top ale mysle ze moj przyklad jest dobry

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

Ponieważ gramy w Warhammer Fantasy Battle, której producentem jest Games Workshop. Grając innymi figurkami zachowujesz się po prostu nie fair wobec osób, którym zawdzięczasz tą zabawę.
No, sporo ludzi zachowuje się nie fair bo pije hop cole zamiast coca coli.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Gelo pisze: No, sporo ludzi zachowuje się nie fair bo pije hop cole zamiast coca coli.
Pijąc Hop Cole mówisz, że pijesz Hop Cole, a nie Coca Cole.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

no to sie idealnie sklada bo w polsce mamy polhammera a nie warhammera ^^

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dobre. :D
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

c4h10 pisze:Ponieważ gramy w Warhammer Fantasy Battle, której producentem jest Games Workshop. Grając innymi figurkami zachowujesz się po prostu nie fair wobec osób, którym zawdzięczasz tą zabawę.
po drodze do domu z pociagu cie wyrzucili? ojjj zdrowo rypneles :P
ObrazekObrazek

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Przestańcie już. Sposób postępowania z kompletnie nie pomalowanymi figurkami to na pewno nie jest rozmowa na ten temat, zaraz się zrobi flame.

Dzięki dla Supła, Karabina, Szorstkiego i Bobra za ogarnięcie mastera i dla wszystkich, którzy przyłożyli ręke do zorganizowania na prawdę porządnej imprezy. Pozdro dla wszystkich fajnych ludzi, z którymi miałem okazję bawić się przy tej nerdowskiej grze i później wieczorem ;) Do zobaczenia na WI :)
P.S. Chłopaki, wrzućcie zdjęcie Master of Choko z tego roku :)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Dokładnie panowie, to nie miejsce na dyskusję o takich rzeczach, to temat koziołkowy a nie o tym jakimi figsami trzeba grać.

Zapodajcie jakieś fotki z tura jak się ogarniecie plz :wink:

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Re Crus: Darek P. dostal punkcik w kategorii stroj nie za koszulke, tylko za klimatyczna fryzure ;))

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

W końcu doszedłem do siebie po turze to skrobnę to i owo :)

Na wstępie podziękowania.

Dla Supła przede wszystkim. Zrobiliśmy to pomimo spięć i kłód pod nogami. Bez Ciebie by się to nie udało. Jesteś wspaniałym człowiekiem i przyjacielem, na którego można liczyć.
Dla Maćka Krzyśka za kilkutygodniową bezinteresowną pomoc przy organizacji turnieju i robieniu terenów.
Dla Szorstkiego, Bobera, Malala, i Shina za ogarnianie turnieju w trakcie.
Dla wszystkich uczestników za liczne przybycie, uszanowanie zakazu picia i wspaniałą zabawę. W szczególności dla :)
Ekipy z Frontu Wschodniego, Krakowa, Wawy(za wspólne chlanie w ostatnich dniach mojej wolności :).
Dla Jasia za obecność i dobre towarzystwo. Bardzo Cię polubiłem łobuziaku.
Dla mojego czarnucha Barbary za kręcenie fajnych dymów i polewanie wódki :)
Dla Śliwy i Oskara za wsadzenie najebanego Karabina do taksy(jeżeli faktycznie uderzyłem w pląsy to było grubo :oops:
Dla Maćka Moryca, sklepów Sfan, Krzyś, Monolith Icon za nagrody.
Dla pani kierownik Ilony Wojdat za szkołę.
Specjalne podziękowania dla Buddy, który przyjechał z wysp na niezapomniany turniej.
Dla Crusa, Assura, Dark Druchi, Kołaty za kilka fajnych kolejek chlanka:)
Dla Zielonego za szybki zgon:)
Dla Kosza za kręcenie ?????? wiadomo czego :)

Dla wszystkich innych, których nie wymieniłem za istnienie.

Znalezione/zgubione:
MP3 Jasia
Poduszka niebieska
Klucze szt. 2
Farbki szt 2

Do zobaczenia za rok. Będzie jeszcze lepiej:) Pozdro

P.S. Sorki ale muszę :) Niedopuszczanie figsów innych niż GW na turach to jakaś żenła. Wychodzi na to że ja w ogóle nie mogę grać. Wszystkie wapmiry mam innych firm :roll:

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Supeł pisze:Zgubione/Znalezione:
- brązową, rozpinana bluza z kapturem "Reserved"
To moje. :)

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Crus - Darek miał z klimatu o jeden pkt więcej od ciebie, nie wiem za co bo w arkuszu jest to nie wyszczególnione, co i tak nic nie zmienia bo wygrał z Tobą 3 pkt, a pkt za fryzurę, powinien być IMO, ciekawe czy uwzględniono to :D

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Moja relacja

zagrałem skavenami na klockach i 2 wykopkach ze sztormówą

I bitwa, lizaki - 3:17, jedyna przegrana bitwa

lizaki na ostatnim stole, kolega zniszczył mnie rzutami i enginem, wklepa straszna

II bitwa, chaos 11:9

znów warzywniak ale gracz ciągle nie warzywny, siweusz i jego chaos, trochę się mnie bał chyba, chował się ale jak wyszedł wylicytowany za 90 pkt Onan Barbarzuyńca poktoił to i owo

III bitwa, bretka 20:0

ta bitwa pozostanie dla mnie niezapomniana do końca życia, odważny pojedynczy globardier nabił tu sam pkt na masakrę - zgonił lance z bsb zdobył 2 sztandary i koziołka, odbijając jednocześnie moja 2 sztandary o koziołka, chwała globkom na wieki, men of the turnament, miałem przegięte rzuty w tej bitwie tak jak kolega od liziech miał w 1 bitwie

IV bitwa, demony 20:0

Z kamilem grałem 2 tyg wcześniej krasiami i diostałem maske od tej samej rozpy, tym razem skaveny okazały się zwycięskie, dość dobre posunięcia moje z blokowaniem jego szarż i odwaga ratlinga, który zatrzymał na sobie overranujące pieski pozwoliły mi radośnie cisnąć tą zbieranine, której nie ukrywam bałem się

V bitwa, skaveny 20:0

Dudek, pojawił się przede mną na 8 stole z uśmiechem na ustach co u niego bardzo lubię, przykro mi było gdy ściągał swoje odziały bez uśmiechu co nie przeszkodziło mi jednocześnie nucić znanego szlagiera - żółty jesienny liść, ale takie jest życie, znów dość dobre rzuty i trochę zmysłu stratega przy wystawieniu i udało się

VI bitwa, chaos 13:7

Malin robił jakieś dziwne rzeczy swoją armią (blodletery w linii bokiem do latarki np.), ja robiłem czary by nie móc szarżować bądź nie widzieć jego kolesia z syrena, krasnoludzkie doświadczenie w zastawieniu się klockami i wyszło na to że to ja szarżowałem gdzie chciałem, przebić z atakami z S3 jest dość ciężko a posypać te demony to jakiś koszmar, wygrywam o 5 a i tak sypie się 2 czy 3 W max, ale ilość przeszła w jakość, i pocisnąłem wszystko prócz jakichś furi chyba, flamerów i połowy horrorów, zabrakło tur :D

ostatecznie 5 miejsce z czego jestem zadowolony, nowa armia mnie odświeżyła, nie grałem skavami na turnieju bardzo długo i chyba znów na chwile wrócę do nich przed nową edycją, bo się boje że je schrzanią - ROGATY SZCZUR to najwyjebańszy bóg i nie opuszcza swoich gryzoni w potrzebie!!!

dziękuje przeciwnikom za super bitwy, i przepraszam za swoje rzuty tam gdzie to zaważyło, a dziękuje za wystawianie się boczkiem tam gdzie to zaważyło :D

pzdr

Art
Wałkarz

Post autor: Art »

Dziwnym akcentem końcowym całego Koziołka była niezgodna szarża tyłem samochodu w bok samochodu przeciwnika :twisted:

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Ja bym się ucieszył za taki prezent, lakier i tak nikt go w takim aucie nie robi, ale kilka stówek w kieszenie miodzio, jak to się w końcu skończyło?

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

To z tąd wzięła sie ta Bukkakka??

http://www.wykop.pl/link/156673/mleko-bukkake
Japońce są ostro posrani :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

tylko japończycy mogli cos takiego wymyslec...

To beda jakies fotki turniejowe?
Obrazek

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

to wlasnie jest dokladnie izba dziecka ;)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Supeł pisze:Ja bym się ucieszył za taki prezent, lakier i tak nikt go w takim aucie nie robi, ale kilka stówek w kieszenie miodzio, jak to się w końcu skończyło?
Szarża od boku doszła, ale odbila sie po pierwszym CR.
Przeciwnik nie zdołał uciec zbyt daleko na 3K6, wiec został dogoniony i złapany - sztandar zdobyty.

Ta jakże kiepska szarża kosztowała go regiment i sztandar z generałem - czyli pewnie 500+

:D

Art
Wałkarz

Post autor: Art »

Miał gorsze rzuty na uciekanie niż my wieczorem :twisted: ( prawie jak szczury po niezdanej liderce )

ODPOWIEDZ