Co do obsady, do pełni szczęścia brakuje chyba tylko Inkwizytorów.
HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA
- swieta_barbara
- habydysz
W zasadzie to jestem pewien Twojej przegranej niezaleznie od oceny malowania i matchupow :]
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
ale nas jest 3/4 ;P
chociaż taki mi pomysł przeszedł przez głowę, żeby Kotlet po 2 bitwy grał, zawsze dwa remisy będziemy mieli

chociaż taki mi pomysł przeszedł przez głowę, żeby Kotlet po 2 bitwy grał, zawsze dwa remisy będziemy mieli
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak, tym razem trochę zaniżyłeś
miałeś 56/120, ale prawie było równo
możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami
poza tym my będziemy rządzić w niedziele, na turnieju dla początkujących

możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami
poza tym my będziemy rządzić w niedziele, na turnieju dla początkujących
Niestety, ale 40 miejsc to optymalna liczba, zeby ludzie nie siedzieli sobie na glowach i nie deptali sobie po nogach.runepriest pisze:czy nie dało by się zwiększyć limitu miejsc skoro zgłoszeń jest już full a został jeszcze tydzień do turnieju
Narbutta juz dawno przestal zaspokajac potrzeby srodowiska warszawskiego. Jesli masz jakas inna miejscowke, w ktorej komfortowo bedzie mogla grac wieksza liczba graczy i w ktorej bedzie mozna skladowac baze terenową, a ktora nie bedzie na jakims trasznym zadupiu - daj znac. Chetnie skorzystamy i bedziemy robili turnieje bez limitu graczy.
a nie możecie jakiś sal dodatkowo wsiąść to będzie aż taki problem
nie to żebym się czepiałswieta_barbara pisze: Zgloszenia wylacznie na mail, na tydzien przed turniejem.
nie powiesz mi chyba jak weźmiecie ze dwie sale dodatkowo i dopuścicie kilka drużyn więcej to będzie mniejszy komfort
Mam pytanko odnośnie proxowania - wiem, że nie powinna mieć taka sytuacja miejsca (postaram sie mieć wszystko to co w rozpisce), ale pytanko dotyczy raczej proxowania tego ponad rozpiske, czyli wskrzeszone Ghule ponadstan regimentu - Czy będę mógł proxować Ghule (okolo 30 ponad stan ze wskrzeszania), bo bazowe 30 będę miał.
Smiechu pisze:Mam pytanko odnośnie proxowania - wiem, że nie powinna mieć taka sytuacja miejsca (postaram sie mieć wszystko to co w rozpisce), ale pytanko dotyczy raczej proxowania tego ponad rozpiske, czyli wskrzeszone Ghule ponadstan regimentu - Czy będę mógł proxować Ghule (okolo 30 ponad stan ze wskrzeszania), bo bazowe 30 będę miał.
W regulaminie o proxach napisalismy:
Myśle, ze to dosyc konkretna odpowiedz na Twoje pytanie.- proxy niedozwolone pod rygorem karniaków
Odradzamy proxy. No, chyba, ze chcesz narazic swoja druzyne na karniaki.
Wampiry mozna zlozyc bez wskrzeszania ghouli.
mozesz jeszcze powiedziec co jest proxem a co nie?
Myśle, ze to dosyc konkretna odpowiedz na Twoje pytanie.
Odradzamy proxy. No, chyba, ze chcesz narazic swoja druzyne na karniaki.
Wampiry mozna zlozyc bez wskrzeszania ghouli
zeby nie bylo nieporozumien na samym turnieju
Ty wiesz o co prosisz??Cauliflower pisze:
możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami![]()
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Trojek pisze:Ty wiesz o co prosisz??Cauliflower pisze:
możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami![]()
ja tam grać mogę, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł z punktu widzenia drużyny
no chyba, że obiecacie mi wszystko wybaczyć.... WSZYSTKO
![]()
![]()
Wiesz, szukałem w myślach kogoś kto jest na tyle jeb**ty, żeby z nami zagrać i tak mi się jakoś nasunąłeś
W sumie... a dostanę rolę prezesa?Cauliflower pisze:Trojek pisze:Ty wiesz o co prosisz??Cauliflower pisze:
ja tam grać mogę, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł z punktu widzenia drużyny
no chyba, że obiecacie mi wszystko wybaczyć.... WSZYSTKO
![]()
![]()
Wiesz, szukałem w myślach kogoś kto jest na tyle jeb**ty, żeby z nami zagrać i tak mi się jakoś nasunąłeś![]()
![]()
- swieta_barbara
- habydysz
Zmiekczeni Waszymi namowami zdecydowalismy sie zwiekszyc limit graczy do 48 osob, czyli obie druzyny z listy rezerwowej wskakuja do listy zgloszonych.
Przypominam, ze nie zwalnia to tych osob z obowiazku nadeslania rozpisek (nie mam chwilowo pelnych zgloszen ani od Allstars United, ani od Legionu Gehenny, ani od Inkwizytora). Jesli zgloszenia nie dotra na nasz mail do czwartku przesuwam druzyne na liste rezerwowa, a na jej miejsce wskakuje pierwsza pozycja z listy rezerwowej.
Jednoczesnie chcialbym w imieniu klubu Jezdzcy Hardkoru przeprosic wszystkich tych, ktorzy nie zglosili sie ze wzgledu na zapelniony limit miejsc. Powody, jakimi sie kierowalismy przy poszerzaniu limitu, sa nastepujace:
- 120 blach dla JH na pizze
- ten tur to nieformalne mistrzostwa Warszawy
- zbyt wczesnie otworzylem zgloszenia (w poniedzialek, a nie tak jak zapowiadalem w piatek)
Tym niemniej sytuacja jaka mamy obecnie przedstawia sie nastepujaco: Legion Gehenny i Inkwizytor wskakuje na liste zgloszonych, a pierwsza druzyna, ktora nadesle zgloszenie zajmuje 1sza pozycje na liscie rezerwowej. To duze szanse na zagranie w tym turze!
Limitu dalej juz nie powiekszymy i nie obchodza nas zadne zarzuty. Elo
Przypominam, ze nie zwalnia to tych osob z obowiazku nadeslania rozpisek (nie mam chwilowo pelnych zgloszen ani od Allstars United, ani od Legionu Gehenny, ani od Inkwizytora). Jesli zgloszenia nie dotra na nasz mail do czwartku przesuwam druzyne na liste rezerwowa, a na jej miejsce wskakuje pierwsza pozycja z listy rezerwowej.
Jednoczesnie chcialbym w imieniu klubu Jezdzcy Hardkoru przeprosic wszystkich tych, ktorzy nie zglosili sie ze wzgledu na zapelniony limit miejsc. Powody, jakimi sie kierowalismy przy poszerzaniu limitu, sa nastepujace:
- 120 blach dla JH na pizze
- ten tur to nieformalne mistrzostwa Warszawy
- zbyt wczesnie otworzylem zgloszenia (w poniedzialek, a nie tak jak zapowiadalem w piatek)
Tym niemniej sytuacja jaka mamy obecnie przedstawia sie nastepujaco: Legion Gehenny i Inkwizytor wskakuje na liste zgloszonych, a pierwsza druzyna, ktora nadesle zgloszenie zajmuje 1sza pozycje na liscie rezerwowej. To duze szanse na zagranie w tym turze!
Limitu dalej juz nie powiekszymy i nie obchodza nas zadne zarzuty. Elo