HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Z Kalarepą to my byliśmy pierwsi, o kilka lat. :P
Co do obsady, do pełni szczęścia brakuje chyba tylko Inkwizytorów. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

W zasadzie to jestem pewien Twojej przegranej niezaleznie od oceny malowania i matchupow :]

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Kielon pisze:Z Kalarepą to my byliśmy pierwsi, o kilka lat. :P
Co do obsady, do pełni szczęścia brakuje chyba tylko Inkwizytorów. :)
nie zapominaj o Legendarnym Nemezis P.P.S. ;]

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

ale nas jest 3/4 ;P

chociaż taki mi pomysł przeszedł przez głowę, żeby Kotlet po 2 bitwy grał, zawsze dwa remisy będziemy mieli :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Wypraszam sobie, na Kozle robilem maske a potem dostawalem...hehe w sumie na to samo wychodzi. :P

A wogole to moze jednak bysmy zagrali balaski? Kalafix wybieram ciebie! Jeszcze jakis mutant i byloby 4 (nieformalnie nas zglaszam?).

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Tak, tym razem trochę zaniżyłeś :P miałeś 56/120, ale prawie było równo :wink:

możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami 8)

poza tym my będziemy rządzić w niedziele, na turnieju dla początkujących :wink: :D

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

czy nie dało by się zwiększyć limitu miejsc skoro zgłoszeń jest już full a został jeszcze tydzień do turnieju

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

runepriest pisze:czy nie dało by się zwiększyć limitu miejsc skoro zgłoszeń jest już full a został jeszcze tydzień do turnieju
Niestety, ale 40 miejsc to optymalna liczba, zeby ludzie nie siedzieli sobie na glowach i nie deptali sobie po nogach.

Narbutta juz dawno przestal zaspokajac potrzeby srodowiska warszawskiego. Jesli masz jakas inna miejscowke, w ktorej komfortowo bedzie mogla grac wieksza liczba graczy i w ktorej bedzie mozna skladowac baze terenową, a ktora nie bedzie na jakims trasznym zadupiu - daj znac. Chetnie skorzystamy i bedziemy robili turnieje bez limitu graczy.
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

a nie możecie jakiś sal dodatkowo wsiąść to będzie aż taki problem

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

[-X Tak jak napisał bless. Wolimy mniej graczy, a większy komfort. Limit był już ustalony bardzo dawno temu. O tym, że zapisy ruszają po Koziołku Kacper też trąbił kilkakrotnie i z odpowiednim wyprzedzeniem.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

swieta_barbara pisze: Zgloszenia wylacznie na mail, na tydzien przed turniejem.
nie to żebym się czepiał :wink:
nie powiesz mi chyba jak weźmiecie ze dwie sale dodatkowo i dopuścicie kilka drużyn więcej to będzie mniejszy komfort

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

A co myślicie o 4 stołach piętro wyżej, tak jak było na Ordinowej?? Zawsze dwa teamy więcej zagrają ;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Mam pytanko odnośnie proxowania - wiem, że nie powinna mieć taka sytuacja miejsca (postaram sie mieć wszystko to co w rozpisce), ale pytanko dotyczy raczej proxowania tego ponad rozpiske, czyli wskrzeszone Ghule ponadstan regimentu - Czy będę mógł proxować Ghule (okolo 30 ponad stan ze wskrzeszania), bo bazowe 30 będę miał.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Smiechu pisze:Mam pytanko odnośnie proxowania - wiem, że nie powinna mieć taka sytuacja miejsca (postaram sie mieć wszystko to co w rozpisce), ale pytanko dotyczy raczej proxowania tego ponad rozpiske, czyli wskrzeszone Ghule ponadstan regimentu - Czy będę mógł proxować Ghule (okolo 30 ponad stan ze wskrzeszania), bo bazowe 30 będę miał.

W regulaminie o proxach napisalismy:
- proxy niedozwolone pod rygorem karniaków
Myśle, ze to dosyc konkretna odpowiedz na Twoje pytanie.
Odradzamy proxy. No, chyba, ze chcesz narazic swoja druzyne na karniaki.
Wampiry mozna zlozyc bez wskrzeszania ghouli. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Myśle, ze to dosyc konkretna odpowiedz na Twoje pytanie.
Odradzamy proxy. No, chyba, ze chcesz narazic swoja druzyne na karniaki.
Wampiry mozna zlozyc bez wskrzeszania ghouli
mozesz jeszcze powiedziec co jest proxem a co nie?

zeby nie bylo nieporozumien na samym turnieju :) mam nadzieje tez, ze was takze zakaz prxow edzie dotyczyl ;)

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Cauliflower pisze:
możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami 8)
Ty wiesz o co prosisz?? :) ja tam grać mogę, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł z punktu widzenia drużyny :) no chyba, że obiecacie mi wszystko wybaczyć.... WSZYSTKO :D :lol2: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Trojek pisze:
Cauliflower pisze:
Ty wiesz o co prosisz?? :) ja tam grać mogę, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł z punktu widzenia drużyny :) no chyba, że obiecacie mi wszystko wybaczyć.... WSZYSTKO :D :lol2: :mrgreen:

Wiesz, szukałem w myślach kogoś kto jest na tyle jeb**ty, żeby z nami zagrać i tak mi się jakoś nasunąłeś :D :P :P

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Cauliflower pisze:
Trojek pisze:
Cauliflower pisze:

Wiesz, szukałem w myślach kogoś kto jest na tyle jeb**ty, żeby z nami zagrać i tak mi się jakoś nasunąłeś :D :P :P
W sumie... a dostanę rolę prezesa? :D

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Zmiekczeni Waszymi namowami zdecydowalismy sie zwiekszyc limit graczy do 48 osob, czyli obie druzyny z listy rezerwowej wskakuja do listy zgloszonych.
Przypominam, ze nie zwalnia to tych osob z obowiazku nadeslania rozpisek (nie mam chwilowo pelnych zgloszen ani od Allstars United, ani od Legionu Gehenny, ani od Inkwizytora). Jesli zgloszenia nie dotra na nasz mail do czwartku przesuwam druzyne na liste rezerwowa, a na jej miejsce wskakuje pierwsza pozycja z listy rezerwowej.

Jednoczesnie chcialbym w imieniu klubu Jezdzcy Hardkoru przeprosic wszystkich tych, ktorzy nie zglosili sie ze wzgledu na zapelniony limit miejsc. Powody, jakimi sie kierowalismy przy poszerzaniu limitu, sa nastepujace:
- 120 blach dla JH na pizze
- ten tur to nieformalne mistrzostwa Warszawy
- zbyt wczesnie otworzylem zgloszenia (w poniedzialek, a nie tak jak zapowiadalem w piatek)

Tym niemniej sytuacja jaka mamy obecnie przedstawia sie nastepujaco: Legion Gehenny i Inkwizytor wskakuje na liste zgloszonych, a pierwsza druzyna, ktora nadesle zgloszenie zajmuje 1sza pozycje na liscie rezerwowej. To duze szanse na zagranie w tym turze!

Limitu dalej juz nie powiekszymy i nie obchodza nas zadne zarzuty. Elo

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

All stars możecie wykreslić. Ja i JJ jestemy już starzy i mamy dużo nieplanowanych spraw, którymi trzeba się zająć.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ