Co do obsady, do pełni szczęścia brakuje chyba tylko Inkwizytorów.

Niestety, ale 40 miejsc to optymalna liczba, zeby ludzie nie siedzieli sobie na glowach i nie deptali sobie po nogach.runepriest pisze:czy nie dało by się zwiększyć limitu miejsc skoro zgłoszeń jest już full a został jeszcze tydzień do turnieju
nie to żebym się czepiałswieta_barbara pisze: Zgloszenia wylacznie na mail, na tydzien przed turniejem.
Smiechu pisze:Mam pytanko odnośnie proxowania - wiem, że nie powinna mieć taka sytuacja miejsca (postaram sie mieć wszystko to co w rozpisce), ale pytanko dotyczy raczej proxowania tego ponad rozpiske, czyli wskrzeszone Ghule ponadstan regimentu - Czy będę mógł proxować Ghule (okolo 30 ponad stan ze wskrzeszania), bo bazowe 30 będę miał.
Myśle, ze to dosyc konkretna odpowiedz na Twoje pytanie.- proxy niedozwolone pod rygorem karniaków
mozesz jeszcze powiedziec co jest proxem a co nie?
Myśle, ze to dosyc konkretna odpowiedz na Twoje pytanie.
Odradzamy proxy. No, chyba, ze chcesz narazic swoja druzyne na karniaki.
Wampiry mozna zlozyc bez wskrzeszania ghouli
Ty wiesz o co prosisz??Cauliflower pisze:
możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami![]()
Trojek pisze:Ty wiesz o co prosisz??Cauliflower pisze:
możesz nas zapisać, znaleźć nam czwartego balaska (Trojek??), ale od razu mówię, że tym razem ja gram demonami![]()
ja tam grać mogę, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł z punktu widzenia drużyny
no chyba, że obiecacie mi wszystko wybaczyć.... WSZYSTKO
![]()
![]()
W sumie... a dostanę rolę prezesa?Cauliflower pisze:Trojek pisze:Ty wiesz o co prosisz??Cauliflower pisze:
ja tam grać mogę, ale to chyba nie jest najlepszy pomysł z punktu widzenia drużyny
no chyba, że obiecacie mi wszystko wybaczyć.... WSZYSTKO
![]()
![]()
Wiesz, szukałem w myślach kogoś kto jest na tyle jeb**ty, żeby z nami zagrać i tak mi się jakoś nasunąłeś![]()
![]()