Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
to jest normalne pytanie odnosnie danego turnieju, nie rozumiem oburzania sie o niego. co innego o pytanie o jakiegos oxyotla czy innego parchatego mumakila...
test byl trudny, ale nie straszny, ja jak robilem testowo to mialem chyba 3 bledy(tak mi sie zdaje przynajmniej
), a z wfb nie mialem kontaktu wiekszego od ostatniego dmp ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
to akurat jedyna rzacz ktorej nie wymyslilem na tescie jaKalesoner pisze:No właśnie, ciekawe czy ktoś dobrze napisał co to jest ta cała świerzba z wierzby. To pytanie to się chyba Shino przyśniło w nocy przed turniejem, takie popaprane.
Malal jest genialny:DShino pisze:to akurat jedyna rzacz ktorej nie wymyslilem na tescie jaKalesoner pisze:No właśnie, ciekawe czy ktoś dobrze napisał co to jest ta cała świerzba z wierzby. To pytanie to się chyba Shino przyśniło w nocy przed turniejem, takie popaprane.ja chcialem dac irytujace siecioplotki lub opuszczonych
Świetny Turniej
Pierwsza bitwa z jedynym łodzinaniem na turnieju i zarazem moja pierwsza bitwa z nowymi lizakami. Zagrałem zapobiegawczo ale zapomniałem że hity z engine'a są bez sva i głupio straciłem bsbeka
bitwa bardzo przyjemna i ciekawa. Dużo się nauczyłem o lizakach nowych
(uważac na Terki)
10:10 ?
Druga bitwa z Areckim i jego bretą - z bretą jak z bretą cośtam pomagowałem a i tak wszystko skończyło się na tym że White lionsi przyjmują wszystko co zostało na klate i powoli to wyrzynają : )
wkurzył mnie Olo który przyszedł na pomoc Areckiemu i zdawał mu wszystkie sejwy. ale po przepędzeniu chochlika poszło gładko.
pozdro trzmielu ! coraz lepiej grasz tą bretką (rzuty to inna sprawa)
18:2
Trzecia bitwa z Kołatą i jego zielonymi zastępami... wood elfów
nie pokroiłem brokuła swordmasterami i w jednej salwie łuczki ku memu zdziwku
pocięły resztkę lewków maga i społowiły drugiego , ale przysmażyłem jedne driadki z ifki
ogólnie dziwna bitwa. szkoda że przez pomyłkę graliśmy na 72'ce
6:14 dla Kołaty - pozdrawiam i czekam na rewanż : )
Czwarta bitwa z Zulusem i jego undeadami
3dd i zero scrolli? na mojich 2 magów z banner +d3 pedalstwa?
phi łatwe punkty - pomyślałem sobie i dałem ciała
Żulus schował się ładnie w narożniku - przyjmował na klate pociski aż wyjechał pozostałością bk i przejechał mi się po WL z BSBekiem.
po bitwie zostało mu po jednym kolesiu z każdego klocka 10 BK
zabrakło tury , ale i tak świetna bitwa.
10:10
Piąta bitwa - czyli pierwsza drugiego dnia - lekko przymulony stanąłem naprzeciwko lizakom Skavena , dostałem ogólnie czoko od godzilli
ale bitwa super przyjemna, bez konfliktowa dużo kminienia , ciekawe combaty i kolejna porcja nauki gry z nowymi lizakami
4:16
Szósta bitwa - Orkasy i Goblinasy - jedna z dwóch bitew w których nie znałem przeciwnika wcześniej
jak zobaczyłem czarioty to myślałem że będzie czoko ale po lizakach gra z goblinami to jak spacerek przez leśny gaj. gobosy jak to gobosy głównie: animozjowały , panikowały , ginęły.
przeciwnik zachował stalowe nerwy i nawet nie klnął zbytnio jak doom diver i chukki ciągle pudłowały .
20:0
a więc 6 bitew i zero ciśnieniowców a do tego 4/6 to znajomi : )
wypas!
a teraz podzięki:
Dla Karabina za przygarnięcie , rozkminianie , ogarnianie , za to jakim jest człowiekiem . wyrazy podziwu.
Dla Supła i jego chwata-brata za to że nie tracili krasnoludzkiego stubborna
Dla tego typa zrytego w czapce z daszkiem i kolorowych spodniach - za wprowadzenie pozytywnego klimatu podczas turnieju
Dla Buddy którego poznałem w sumie bliżej dopiero teraz a który jest zajebistym kolesiem
Dla Kultu bo mnie podwieźli do domu i nawet ich lubie : P
Dla Murmandamusa że tak ładnie wpierdolił się nam na flankę jak wyjeżdżaliśmy z parkingu
Dla Stasia - bo przykro mi że nie jest master of czoko mając 101 z bitew
(10 więcej niż Loki drugi najlepszy [ bo turnieje są od napierdalania a nie chwalania się modelami])
no i zbiorowo
Dla Kosy,Skavena,Siweusza (sorry że zapomniałem o Dograch!), Karllego, Zulusa,Czarnego - słowem dla FW dla Kielonka muchomorka, Jeźdzców Hardcoru - nawet tych ZBYT hardcorowych ; ) Oskara , Mobiego, Shina i tej piczki Kotleta : )
wielki szacun i pozdro dla wszystkich wymienionych : )
Joby i faki dla tych co budzili mnie w sobote nad ranem domofonem.
Pierwsza bitwa z jedynym łodzinaniem na turnieju i zarazem moja pierwsza bitwa z nowymi lizakami. Zagrałem zapobiegawczo ale zapomniałem że hity z engine'a są bez sva i głupio straciłem bsbeka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
10:10 ?
Druga bitwa z Areckim i jego bretą - z bretą jak z bretą cośtam pomagowałem a i tak wszystko skończyło się na tym że White lionsi przyjmują wszystko co zostało na klate i powoli to wyrzynają : )
wkurzył mnie Olo który przyszedł na pomoc Areckiemu i zdawał mu wszystkie sejwy. ale po przepędzeniu chochlika poszło gładko.
pozdro trzmielu ! coraz lepiej grasz tą bretką (rzuty to inna sprawa)
18:2
Trzecia bitwa z Kołatą i jego zielonymi zastępami... wood elfów
nie pokroiłem brokuła swordmasterami i w jednej salwie łuczki ku memu zdziwku
6:14 dla Kołaty - pozdrawiam i czekam na rewanż : )
Czwarta bitwa z Zulusem i jego undeadami
3dd i zero scrolli? na mojich 2 magów z banner +d3 pedalstwa?
phi łatwe punkty - pomyślałem sobie i dałem ciała
Żulus schował się ładnie w narożniku - przyjmował na klate pociski aż wyjechał pozostałością bk i przejechał mi się po WL z BSBekiem.
po bitwie zostało mu po jednym kolesiu z każdego klocka 10 BK
zabrakło tury , ale i tak świetna bitwa.
10:10
Piąta bitwa - czyli pierwsza drugiego dnia - lekko przymulony stanąłem naprzeciwko lizakom Skavena , dostałem ogólnie czoko od godzilli
4:16
Szósta bitwa - Orkasy i Goblinasy - jedna z dwóch bitew w których nie znałem przeciwnika wcześniej
przeciwnik zachował stalowe nerwy i nawet nie klnął zbytnio jak doom diver i chukki ciągle pudłowały .
20:0
a więc 6 bitew i zero ciśnieniowców a do tego 4/6 to znajomi : )
wypas!
a teraz podzięki:
Dla Karabina za przygarnięcie , rozkminianie , ogarnianie , za to jakim jest człowiekiem . wyrazy podziwu.
Dla Supła i jego chwata-brata za to że nie tracili krasnoludzkiego stubborna
Dla tego typa zrytego w czapce z daszkiem i kolorowych spodniach - za wprowadzenie pozytywnego klimatu podczas turnieju
Dla Buddy którego poznałem w sumie bliżej dopiero teraz a który jest zajebistym kolesiem
Dla Kultu bo mnie podwieźli do domu i nawet ich lubie : P
Dla Murmandamusa że tak ładnie wpierdolił się nam na flankę jak wyjeżdżaliśmy z parkingu
Dla Stasia - bo przykro mi że nie jest master of czoko mając 101 z bitew
(10 więcej niż Loki drugi najlepszy [ bo turnieje są od napierdalania a nie chwalania się modelami])
no i zbiorowo
Dla Kosy,Skavena,Siweusza (sorry że zapomniałem o Dograch!), Karllego, Zulusa,Czarnego - słowem dla FW dla Kielonka muchomorka, Jeźdzców Hardcoru - nawet tych ZBYT hardcorowych ; ) Oskara , Mobiego, Shina i tej piczki Kotleta : )
wielki szacun i pozdro dla wszystkich wymienionych : )
Joby i faki dla tych co budzili mnie w sobote nad ranem domofonem.
bo nie widziales moich testow ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
nie Bober, tylko Nutrian! juz zapomniales?
bo MORIA to Pany Chuligany ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=fZ7oDbH6nYIManfred pisze:Pan Nutria ?? z Hurtowni Janusz ??
kto oglądał Misia Push - Upka wie o co chodzi
- 4 karabiny
- Beast from the East
A ja i tak żałuję, że straciłem niepowtarzalną okazję, szybkiej resocjalizacji kilku kultystów chaosu
.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Wiesz Jasiu...teraz już wiem dlaczego po naszej bitwie byłes taki wyrywny do zgłaszania wyników...fajnie jak sie nie wygrywa maska ale przy stoliku sędziowskim zgłaszasz 20 - 0...nieładnie...normalnie to dał bym ci w pysk za coś takiego ale ze mam to w głębokim poważaniu to sobie odpuszcze...;]Jasiuuu pisze: Szósta bitwa - Orkasy i Goblinasy - jedna z dwóch bitew w których nie znałem przeciwnika wcześniejjak zobaczyłem czarioty to myślałem że będzie czoko ale po lizakach gra z goblinami to jak spacerek przez leśny gaj. gobosy jak to gobosy głównie: animozjowały , panikowały , ginęły.
Tak w ramach sprostowania...wynik zakończył sie owszem zwycięstwem dla ciebie i Karabina...(tak tak bo grałem nie z jednym tylko z dwoma przeciwnikami ale że było śmiesznie to nie miałem nic przeciwko a pozatym nie gralismy o złote gacie jak to mawia M.Paraszczak)...ale nie ZROBILIŚCIE maski tylko jakies niewiem okolo 16 - 4...coprawda nie duża różnica ale jednak...i jak zgłosiłeś przy stoliku 20 - 0 to żal mi ciebie...no chyba ze na forum chciałeś sie pochwalić jaki z ciebie genialny generał....;]