też się postaram pojawić... a co!
Malin... challenge do ligi jeśli łaska:)
Gameoxior II- Gdańsk -21.03.2009
Nie było mnie na turnieju 2,5 miecha to coś naskrobie ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ogólnie lokal sprawił na mnie pozytywne wrażenie, stary dobry Maciuś, na piętrze, dwie spore sale, dużo miejsca. Troche zwała organizacyjna jeszcze (coś ten GameOx z Liderem na czele się nie przykłada) brak kluczy do terenów, Krzysiu mówił że był brak kluczy do czegokolwiek z rana... Ale myśle ze lokalizacja perspektywiczna.
Trochę żenua z frekwencją, nie wiem co się stało z 3miastem ostatnimi czasy. Z Gdyni 2 osoby, z miast położnych bardziej na zachód od Gdyni NIKOGO, zero jakiejs młodzieży… Nie wiem albo sklepy dają dupy z reklamą, albo komputery już wszystkim w głowach kompletnie popierdoliły![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Przechodzac do samego turnieju to było 11 osób (nie pamiętam tak niskiej frekwencji na turnieju w 3miescie o początków mojej gry turniejowej czyli od jakichś 12 lat!). Żeby było ciekawiej nastepujące armie: 3x DoCh (w tym moje, cała armia wkoncu ladnie pomalowana, nie sposób było nie zagrac ]:->), 3x VC, 3x Dwarfy, 1x Bretka, 1x WoCh. Nie ma co, lubimy armie wymagające skilla
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Co do bitew, to wziąłem mój stworzony zaraz po wyjcsiu BP+R standard (pierwszy raz miałem okazje go przetestowac w praktyce), no i ogolnie to poszlo tak:
1. Krzysiu z WoCh (20-0)
2. Malin z DoCh (20-0)
3. Szymon z Dwarfami (20-0)
Pierwszy mój wymasowany całkowicie lokal (10/10 z malowania) od czasu jakichs turów z dziećmi w futurexie na fikakowie
Ogólne spostrzeżenia są takie że BP+R wiele nie zmienia, ale coś zmienia
.. cała reszta tez jest pocięta wiec demony az takiej chujni nie maja. Dla mnie co prawda bólem jest brak DD z horrorow, ale można bez tego się obejść. A tak pozatym to albo przez odpowiednią rozkminę albo prez pech przeciwnika (pzdr Szymon
) udało się pocisnąć, choć faktem jest ze kazdą bitwe mogłem równie dobrze przegrać, nie jest to juz cos takiego jak było bez BP+R kiedy to było wiadome ze z kim bym nie gral (chyba ze z innymi demonami
) to i tak mniej lub więcej wygram.
Ogólnie trzeba kiedys pogadać w pare ogarniętych osób i coś ruszyć z tematem bo mam wrażenie, że wraz z pojawieniem się tanecznego hobby Młodego i uświadomieniem sobie przez niego że na świecie poza WFB są jeszcze dupy, turnieje zaczeły przymierac głodem![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
pzdr !!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ogólnie lokal sprawił na mnie pozytywne wrażenie, stary dobry Maciuś, na piętrze, dwie spore sale, dużo miejsca. Troche zwała organizacyjna jeszcze (coś ten GameOx z Liderem na czele się nie przykłada) brak kluczy do terenów, Krzysiu mówił że był brak kluczy do czegokolwiek z rana... Ale myśle ze lokalizacja perspektywiczna.
Trochę żenua z frekwencją, nie wiem co się stało z 3miastem ostatnimi czasy. Z Gdyni 2 osoby, z miast położnych bardziej na zachód od Gdyni NIKOGO, zero jakiejs młodzieży… Nie wiem albo sklepy dają dupy z reklamą, albo komputery już wszystkim w głowach kompletnie popierdoliły
Przechodzac do samego turnieju to było 11 osób (nie pamiętam tak niskiej frekwencji na turnieju w 3miescie o początków mojej gry turniejowej czyli od jakichś 12 lat!). Żeby było ciekawiej nastepujące armie: 3x DoCh (w tym moje, cała armia wkoncu ladnie pomalowana, nie sposób było nie zagrac ]:->), 3x VC, 3x Dwarfy, 1x Bretka, 1x WoCh. Nie ma co, lubimy armie wymagające skilla
Co do bitew, to wziąłem mój stworzony zaraz po wyjcsiu BP+R standard (pierwszy raz miałem okazje go przetestowac w praktyce), no i ogolnie to poszlo tak:
1. Krzysiu z WoCh (20-0)
2. Malin z DoCh (20-0)
3. Szymon z Dwarfami (20-0)
Pierwszy mój wymasowany całkowicie lokal (10/10 z malowania) od czasu jakichs turów z dziećmi w futurexie na fikakowie
Ogólne spostrzeżenia są takie że BP+R wiele nie zmienia, ale coś zmienia
Ogólnie trzeba kiedys pogadać w pare ogarniętych osób i coś ruszyć z tematem bo mam wrażenie, że wraz z pojawieniem się tanecznego hobby Młodego i uświadomieniem sobie przez niego że na świecie poza WFB są jeszcze dupy, turnieje zaczeły przymierac głodem
pzdr !!
Ja wysłałem w czwartek wyniki z tego turnieju, nie wiem czemu nie zaliczyli ;/