Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Mi działa normalnie

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Eh, chyba mamy przypływ dzieci neo :(

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Mógłby ktoś w końcu zbanować kolejne wcielenie DwarfSlayera - VegaMStudio?

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Mógłby ktoś w końcu zbanować kolejne wcielenie DwarfSlayera - VegaMStudio?
W 100% popieram , ten demon wszystkich obraża , nie pokazuje żadnych prac i wypowiada się jak na "szpanera" przystało. Może nie jest kolejnym wcieleniem DwarfSlayera ale idzie dokładnie w tym kierunku :/
Obrazek

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Po co banować? Przynajmniej jest się z czego pośmiać od rana :mrgreen:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

No ale ktoś to musi potem czyścić.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Nie można go zbanować tak, żeby o tym nie wiedział? :) Banowanie nie pomoże bo i tak założy kolejne konto by wkurzać ludzi. I na 90% to jest DwarfSlayer.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

ej ludkowie, coś mi się popierdzieliło forum, wszystkie grafiki i czcionki mi się powiększyły trochę, jakoś tak wszystko wygląda nie za bardzo, co mogłem popieprzyć? inne strony chodzą mi ok.... help

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Może wcisnąłeś przez przypadek ctrl i skrollnąłeś myszką w górę? W Firefoxie przynajmniej tak jest...

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

no i się wyjaśniło, wielkie dzieki

Awatar użytkownika
Kalion
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Kalion »

Czy wrócimy do starego skina?;(

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Nie. Ale przerobiłem RedSilvera, żeby przypominał choć trochę starego (kolory, tła itd.) -- jak się teraz podoba? :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kalion
Powergamer Rozpiskowy

wolałem ten stary ^^ ;p

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Ech, nie dogodzę wszystkim. Dość, wychodzę na świeże powietrze -- mam nadzieję że się wszyscy malkontenci oswoją, bo już trochę za dużo weekendu nad tym wszystkim spędziłem ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

@ Kalion, przez niespełna miesiąc nie mogłeś się za bardzo przyzwyczaić, nie płacz.
Tomash pisze:przerobiłem RedSilvera, żeby przypominał choć trochę starego (kolory, tła itd.)
Dam sobie rękę obciąć że stare BP było u mnie jasno niebieskie a tylko kwestia zasad taka paździerzowa jak całe forum teraz :mrgreen:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Kalion
Powergamer Rozpiskowy

Jednak forum czytam już od pewnego czasu.

PS. Oczywiście doceniam pracę włożoną w ulepszenie forum, wyrażam tylko swoją skromna opinię :)
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, o 14:24 przez Kalion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

kurka_z_podworka pisze:@ Kalion, przez niespełna miesiąc nie mogłeś się za bardzo przyzwyczaić, nie płacz.
Tomash pisze:przerobiłem RedSilvera, żeby przypominał choć trochę starego (kolory, tła itd.)
Dam sobie rękę obciąć że stare BP było u mnie jasno niebieskie a tylko kwestia zasad taka paździerzowa jak całe forum teraz :mrgreen:
Bo miałeś, jak ja, ustawiony silvercośtam. Normalnie to ta badziewiasta żółtawo-brązowa była na całym forum.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Tomash pisze:Ech, nie dogodzę wszystkim. Dość, wychodzę na świeże powietrze -- mam nadzieję że się wszyscy malkontenci oswoją, bo już trochę za dużo weekendu nad tym wszystkim spędziłem ;)
Lepsze wrogiem dobrego.
Lubimy tylko te kolory które dobrze znamy.

A tak swoją drogą - proszę o schowanie martwego działu na KZ któy teraz jest na wierzchu.
Trzy obroty kulki żeby przewinąć w dół - to za dużo.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

To se pan ustaw SubSilver, ProSilver albo dowolną inną z kilku dostępnych dla każdego skórek (Profil -> Opcje Forum)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Tomash pisze:To se pan ustaw SubSilver, ProSilver albo dowolną inną z kilku dostępnych dla każdego skórek (Profil -> Opcje Forum)

a będzie szansa aby w przyszłości pojawiły się inne skórki z linku z twojego 1 posta :) nawet nie muszą być spolszczane ikonki itd :) ważne aby były (jakieś czarne wowowe czy coś ^^ )

btw Imho Darkfantasy ładnie pasuje :]

ODPOWIEDZ