Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Mógłby ktoś w końcu zbanować kolejne wcielenie DwarfSlayera - VegaMStudio?
-
- Kretozord
Po co banować? Przynajmniej jest się z czego pośmiać od rana
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie można go zbanować tak, żeby o tym nie wiedział? Banowanie nie pomoże bo i tak założy kolejne konto by wkurzać ludzi. I na 90% to jest DwarfSlayer.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Nie. Ale przerobiłem RedSilvera, żeby przypominał choć trochę starego (kolory, tła itd.) -- jak się teraz podoba?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ech, nie dogodzę wszystkim. Dość, wychodzę na świeże powietrze -- mam nadzieję że się wszyscy malkontenci oswoją, bo już trochę za dużo weekendu nad tym wszystkim spędziłem
-
- Kretozord
@ Kalion, przez niespełna miesiąc nie mogłeś się za bardzo przyzwyczaić, nie płacz.
Dam sobie rękę obciąć że stare BP było u mnie jasno niebieskie a tylko kwestia zasad taka paździerzowa jak całe forum terazTomash pisze:przerobiłem RedSilvera, żeby przypominał choć trochę starego (kolory, tła itd.)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Bo miałeś, jak ja, ustawiony silvercośtam. Normalnie to ta badziewiasta żółtawo-brązowa była na całym forum.kurka_z_podworka pisze:@ Kalion, przez niespełna miesiąc nie mogłeś się za bardzo przyzwyczaić, nie płacz.
Dam sobie rękę obciąć że stare BP było u mnie jasno niebieskie a tylko kwestia zasad taka paździerzowa jak całe forum terazTomash pisze:przerobiłem RedSilvera, żeby przypominał choć trochę starego (kolory, tła itd.)
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Lepsze wrogiem dobrego.Tomash pisze:Ech, nie dogodzę wszystkim. Dość, wychodzę na świeże powietrze -- mam nadzieję że się wszyscy malkontenci oswoją, bo już trochę za dużo weekendu nad tym wszystkim spędziłem
Lubimy tylko te kolory które dobrze znamy.
A tak swoją drogą - proszę o schowanie martwego działu na KZ któy teraz jest na wierzchu.
Trzy obroty kulki żeby przewinąć w dół - to za dużo.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
To se pan ustaw SubSilver, ProSilver albo dowolną inną z kilku dostępnych dla każdego skórek (Profil -> Opcje Forum)
Tomash pisze:To se pan ustaw SubSilver, ProSilver albo dowolną inną z kilku dostępnych dla każdego skórek (Profil -> Opcje Forum)
a będzie szansa aby w przyszłości pojawiły się inne skórki z linku z twojego 1 posta nawet nie muszą być spolszczane ikonki itd ważne aby były (jakieś czarne wowowe czy coś ^^ )
btw Imho Darkfantasy ładnie pasuje :]