smerfne hity 5 [wip. up. 24.03.09 godz. 10.53] Cpt. Sicarius

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Maciek też blefował :P i co jak wyszedłeś Siasek :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

co jeden to lepszy;)
kratkę na banerze można ciut poprawić bo nie wydaje się być tak dopracowana jak reszta. odstające lewe ramię od tułowia to mam nadzieję że tylko wersja robocza:) no i U na banerze nie skończone mam nadzieję, bo coś ciemne;]
jakieś zbliżenia by się przydały ale wygląda i tak najs:) widać że dojście do ostatecznej kolorystyki to była dobra idea, coraz lepij wygląda;)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

czolem wszystkim!
z raza chcialbym przeprosic wszystkich za to ze sie tak op******łem i dupy ruszyc mi sie nie chciało. spowodowane to bylo tylko i wylacznie moim lenistwem i zajeciami w szkole.
Po tej długiej przerwie, staram sie wrocic do dawnego cyklu malowania, zwłaszcza ze mam kilka zaległych prac dla pana zleceniodawcy i wypadaloby je wykonczyc.

na pierwszy ogien po przerwie poszedl, jak nie kto inny jak Capitan Sicarius. jak dobrze wiemy moja ulubiona (?) Figurka. ;)
w zasadzie juz jest skonczona tylko musze cos wykminić ze sztandarem, bo wstyd sie przyznac ale ten poprzedni... gdzies zgubiłem... :oops:

wiec do wykonczenia zostaje sztandar i podstawka.
po Sicariusie bedzie jeszcze kilka innych marinow do wykonczenia potem moze jakis chaos... zobaczymy ;)

no to panowie i panie ogladajcie, wypowiadajcie i wszystkiego dobrego!
miłego!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

witam ponownie ]:->
figs z przodu wyglada bosko ale tyl to juz nie to samo ]:-> niewiem czy tylko ja mam takie odczucie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

tomasso
Mudżahedin

Post autor: tomasso »

Agree z maxem. Przód jest boski, ale tył się wyróżnia. Przydałoby się poprawić te białe elementy, papier w kroczu, nmm na jetpacku. I ten niebieski troche za ciemny w porównaniu z przodem.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Spoko loko :) Przód istotnie lepszy ,ale mnie bardziej rażą chamskie miejscami kreseczki (patrz białe blinki itp.) .Niemniej figs klasa :) Szczególnie podobają mi się rękawice i twarz ...
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

haj kłality... co tu więcej pisać :wink:

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

efekt tochę psują agresywne, niedokładne blinki- czaszeczka na backpacku, złote elementy przy fistach do których dołączone są rurki, dysze wychodzące z plecaka. no i naramiennik jeden z tyłu słabo zrobiony- przejścia na złotym. możnaby sie jeszcze czepić że głowa jest bardziej stonowana niż reszta highlightowana do białego.
poza tym bardzo fajnie wyszedł:)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

ale [dowaliłeś. F] z tą źrenica hahaha no już przesadziłeś;p cala fotka twarzy jest w pikselach ale w powiększeniu źrenica jest centralnie czarna choć nie ma nigdzie indziej takiej nasyconej czerni ;p ehhh zabawy z photoshopem :) ale praca zacna

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

photoshop? nazwałeś mnie oszustem? ziom, nastepnym razem jak cos piszesz to pomysl. zadnych zabaw z ps nie bylo. a czarne cos w zrenicy to pomalowane jest. misiu. i tak wszystko bylo robione na czuja pod lupa, zeby dobrze wygladalo na focie, bo na zywo tego nwaet nei widac.

uwazaj co piszesz i nie zlosc mnie

pozdrawiam :*

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

@ VegaMStudio
Nie złapałeś za rękę, nie komentuj. Rozmawiacie o figurkach 5 centymetrowych, nie o czymś poważnym.

@Siasek
Nie czytaj za dużo ze zdań VegaMStudio, był czas przywyknąć przecież do bezpośredniego połączenia między myślą a klawiaturą.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Siasek, maluj dalej tego gościa, bo wierni fani czekają :D
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

ODPOWIEDZ