smerfne hity 5 [wip. up. 24.03.09 godz. 10.53] Cpt. Sicarius
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
co jeden to lepszy;)
kratkę na banerze można ciut poprawić bo nie wydaje się być tak dopracowana jak reszta. odstające lewe ramię od tułowia to mam nadzieję że tylko wersja robocza:) no i U na banerze nie skończone mam nadzieję, bo coś ciemne;]
jakieś zbliżenia by się przydały ale wygląda i tak najs:) widać że dojście do ostatecznej kolorystyki to była dobra idea, coraz lepij wygląda;)
kratkę na banerze można ciut poprawić bo nie wydaje się być tak dopracowana jak reszta. odstające lewe ramię od tułowia to mam nadzieję że tylko wersja robocza:) no i U na banerze nie skończone mam nadzieję, bo coś ciemne;]
jakieś zbliżenia by się przydały ale wygląda i tak najs:) widać że dojście do ostatecznej kolorystyki to była dobra idea, coraz lepij wygląda;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
czolem wszystkim!
z raza chcialbym przeprosic wszystkich za to ze sie tak op******łem i dupy ruszyc mi sie nie chciało. spowodowane to bylo tylko i wylacznie moim lenistwem i zajeciami w szkole.
Po tej długiej przerwie, staram sie wrocic do dawnego cyklu malowania, zwłaszcza ze mam kilka zaległych prac dla pana zleceniodawcy i wypadaloby je wykonczyc.
na pierwszy ogien po przerwie poszedl, jak nie kto inny jak Capitan Sicarius. jak dobrze wiemy moja ulubiona (?) Figurka.
w zasadzie juz jest skonczona tylko musze cos wykminić ze sztandarem, bo wstyd sie przyznac ale ten poprzedni... gdzies zgubiłem...
wiec do wykonczenia zostaje sztandar i podstawka.
po Sicariusie bedzie jeszcze kilka innych marinow do wykonczenia potem moze jakis chaos... zobaczymy
no to panowie i panie ogladajcie, wypowiadajcie i wszystkiego dobrego!
miłego!
z raza chcialbym przeprosic wszystkich za to ze sie tak op******łem i dupy ruszyc mi sie nie chciało. spowodowane to bylo tylko i wylacznie moim lenistwem i zajeciami w szkole.
Po tej długiej przerwie, staram sie wrocic do dawnego cyklu malowania, zwłaszcza ze mam kilka zaległych prac dla pana zleceniodawcy i wypadaloby je wykonczyc.
na pierwszy ogien po przerwie poszedl, jak nie kto inny jak Capitan Sicarius. jak dobrze wiemy moja ulubiona (?) Figurka.
w zasadzie juz jest skonczona tylko musze cos wykminić ze sztandarem, bo wstyd sie przyznac ale ten poprzedni... gdzies zgubiłem...
wiec do wykonczenia zostaje sztandar i podstawka.
po Sicariusie bedzie jeszcze kilka innych marinow do wykonczenia potem moze jakis chaos... zobaczymy
no to panowie i panie ogladajcie, wypowiadajcie i wszystkiego dobrego!
miłego!
witam ponownie ]:->
figs z przodu wyglada bosko ale tyl to juz nie to samo ]:-> niewiem czy tylko ja mam takie odczucie
figs z przodu wyglada bosko ale tyl to juz nie to samo ]:-> niewiem czy tylko ja mam takie odczucie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Spoko loko Przód istotnie lepszy ,ale mnie bardziej rażą chamskie miejscami kreseczki (patrz białe blinki itp.) .Niemniej figs klasa Szczególnie podobają mi się rękawice i twarz ...
efekt tochę psują agresywne, niedokładne blinki- czaszeczka na backpacku, złote elementy przy fistach do których dołączone są rurki, dysze wychodzące z plecaka. no i naramiennik jeden z tyłu słabo zrobiony- przejścia na złotym. możnaby sie jeszcze czepić że głowa jest bardziej stonowana niż reszta highlightowana do białego.
poza tym bardzo fajnie wyszedł:)
poza tym bardzo fajnie wyszedł:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
-
- Chuck Norris
ale [dowaliłeś. F] z tą źrenica hahaha no już przesadziłeś;p cala fotka twarzy jest w pikselach ale w powiększeniu źrenica jest centralnie czarna choć nie ma nigdzie indziej takiej nasyconej czerni ;p ehhh zabawy z photoshopem ale praca zacna
photoshop? nazwałeś mnie oszustem? ziom, nastepnym razem jak cos piszesz to pomysl. zadnych zabaw z ps nie bylo. a czarne cos w zrenicy to pomalowane jest. misiu. i tak wszystko bylo robione na czuja pod lupa, zeby dobrze wygladalo na focie, bo na zywo tego nwaet nei widac.
uwazaj co piszesz i nie zlosc mnie
pozdrawiam :*
uwazaj co piszesz i nie zlosc mnie
pozdrawiam :*
@ VegaMStudio
Nie złapałeś za rękę, nie komentuj. Rozmawiacie o figurkach 5 centymetrowych, nie o czymś poważnym.
@Siasek
Nie czytaj za dużo ze zdań VegaMStudio, był czas przywyknąć przecież do bezpośredniego połączenia między myślą a klawiaturą.
Nie złapałeś za rękę, nie komentuj. Rozmawiacie o figurkach 5 centymetrowych, nie o czymś poważnym.
@Siasek
Nie czytaj za dużo ze zdań VegaMStudio, był czas przywyknąć przecież do bezpośredniego połączenia między myślą a klawiaturą.