2250, WoCh
Re: 2250, WoCh
Próbowałeś robić rozpę na smoku ? Mam to sens w nowych wochach ?
próbowałem, moim zdaniem nie ma sensuXet pisze:Próbowałeś robić rozpę na smoku ? Mam to sens w nowych wochach ?
brak wspomagajacych lataczy, wybor albo obrona magiczna albo BSB, brak starego golden eye'a powoduje ze smok w chaosie jest duzo gorszy od smoka DE czy HE, no i armia nie nadrabia tym co w.w.
oczywiscie IMO
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Deamonic Prince skrzywdzony? spójrz jak smętnie wygląda "Deamonic Prince" w przegiętych Demonach, brak Fly'a, brak Terror'a, brak Stubborn'a, maxymalnie 2lvl magiczny, marki nic nie dają, itemy za max 75 ptk.
Chciało by się zagrać nim zamiast GreaterDemonów. A ten w warriorach jest porównywalnie dobry i nie wiem co tu na niego marudzić ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chodziło mi tylko o 1 szczegół który według mnie jest jakimś nieporozumieniem .
Było w dziale zasad i wyszło że chociaż nie ma zasady demon to czary będą działać na niego jak na demona ale magicznych ataków nie dostanie...głupie to.
A może tak oprócz offtopa
czemu mi się tyle do rozpy nie mieści ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Było w dziale zasad i wyszło że chociaż nie ma zasady demon to czary będą działać na niego jak na demona ale magicznych ataków nie dostanie...głupie to.
A może tak oprócz offtopa
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)