Eastern Europe Grand Tournament 2009
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
wprawdzie nigdzie nie ma wprost na ten temat, ale mysle, ze ponizszy cytat wystarczajaco precyzuje:Cauliflower pisze:nie moge znaleźć tego w regulaminie, ale domyślam się że EEGT jest na tajne rozpy, tak??
"After the Battle
At the end of the game, both players must take time to review their opponents' roster. Players are allowed to ask their opponent questions about the army and should call a Referee if any issues arise from inaccuracy or inappropriate use of the roster during the game."
czyli tak, rozpiski sa tajne.
"I fart in your general direction" 

The Masque, Kouran, czy inni championi imienni, dozwoleni?
Przejdzie jako konwersja BSB z tym avatarem na górze?
http://img232.imageshack.us/my.php?image=1001586ks5.jpg
Przejdzie jako konwersja BSB z tym avatarem na górze?
nie - zachecam do wnikliwszego czytania regulaminuDarkDruchii pisze:The Masque, Kouran, czy inni championi imienni, dozwoleni?

jak dla mnie calkiem przyzwoity BSB - w czym widzisz problem?DarkDruchii pisze:Przejdzie jako konwersja BSB z tym avatarem na górze?

"Special characters from army books may not be used." W regulaminie znalazłem tylko to, a przy takim Kouranie, napisane jest "Kouran is a Champion in all regards"...Dlatego wolałem się upewnić...
Co do BSB - dokładnie tak jak napisał Shino i de facto ja wcześniej (zachęcam do wnikliwszego czytania post'ow
)...Góra jest z Avatars of War...
Co do BSB - dokładnie tak jak napisał Shino i de facto ja wcześniej (zachęcam do wnikliwszego czytania post'ow

Twoj post wcale nie byl jasny - slowo avatar jakos nie skojarzylo mi sie w ogole z Avatars of War...DarkDruchii pisze:Co do BSB - dokładnie tak jak napisał Shino i de facto ja wcześniej (zachęcam do wnikliwszego czytania post'ow)...Góra jest z Avatars of War...

W sumie fakt - caly turniej ma limit 150 miejsc a 71 jest juz zajetych. Mam nadzieje, ze turniej wfb odbedzie sie nawet, jesli bedzie malo graczy...
W sumie do milego weekendu wystarczy 4 fajnych gosci z ladnymi armiami. Wszyscy sie dobrze pobawia i wszyscy dostana nagrody. Ideał.
WFB zaczyna byc systemem niszowym...
W sumie do milego weekendu wystarczy 4 fajnych gosci z ladnymi armiami. Wszyscy sie dobrze pobawia i wszyscy dostana nagrody. Ideał.

WFB zaczyna byc systemem niszowym...

polska swiecka tradycja nakazuje sie zglosic tuz przed zamknieciem zapisow - ciekawe, czy nie bedzie za pozno 
LotRowcy sie mocno zmobilizowali - chca udowdnic, ze sa najwieksza sila w Polsce
a miejsc jest w sumie 160

LotRowcy sie mocno zmobilizowali - chca udowdnic, ze sa najwieksza sila w Polsce

jest jeszcze kilka zgloszen przez MO, ale nie mam ich zarejestrowanych...bless pisze:W sumie fakt - caly turniej ma limit 150 miejsc a 71 jest juz zajetych.
a miejsc jest w sumie 160

zaden turniej nie bedzie odwolany, niezaleznie od ilosci zgloszen.bless pisze:Mam nadzieje, ze turniej wfb odbedzie sie nawet, jesli bedzie malo graczy...

takie zaplecze a to tylko lokal dwudniowy
wstępnie ja też się wybieram, fajne punkty no i blisko mam
wstępnie ja też się wybieram, fajne punkty no i blisko mam
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, o 19:30 przez RAFIX, łącznie zmieniany 1 raz.
Ha! Przybyło nam do konkurencji dwóch Rumunów! 
Mamy juz w WFB w sumie 15 graczy. Jak tak dalej pojdzie, to zbierzemy obsadę dobrego, prowincjonalnego lokala.
Choc do 40k i LOTRA juz tłum ludzi... Zostało w sumie, jesli mnie wzrok nie myli, jakies 40-50 miejsc wolnych na wszystkie trzy systemy.
Dlatego kto jeszcze ma ochote wziac udzial w najprzyjemniejszym turnieju roku niech sie lepiej spręza.
Nie, Szaman nie placi mi za reklamę.
Polecam szczerze i nieproszony, bo wiem, ze na ostatnich imprezach bylo zajebiaszczo i wierze, ze teraz znow tak bedzie.

Mamy juz w WFB w sumie 15 graczy. Jak tak dalej pojdzie, to zbierzemy obsadę dobrego, prowincjonalnego lokala.

Choc do 40k i LOTRA juz tłum ludzi... Zostało w sumie, jesli mnie wzrok nie myli, jakies 40-50 miejsc wolnych na wszystkie trzy systemy.
Dlatego kto jeszcze ma ochote wziac udzial w najprzyjemniejszym turnieju roku niech sie lepiej spręza.
Nie, Szaman nie placi mi za reklamę.

Polecam szczerze i nieproszony, bo wiem, ze na ostatnich imprezach bylo zajebiaszczo i wierze, ze teraz znow tak bedzie.
bless pisze:Ha! Przybyło nam do konkurencji dwóch Rumunów!
Mamy juz w WFB w sumie 15 graczy. Jak tak dalej pojdzie, to zbierzemy obsadę dobrego, prowincjonalnego lokala.![]()
Dziwisz sie ? Ja nie... Gdy GT mialy dobra formule i niektore rzeczy zmienione to potrafily zebrac ponad 100 osob... Jak ktos nie patrzy na liczbe osob tylko na swoja wizje tak sie konczy...