Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dorwaliśmy aparat od kumpla i udało się zrobic kilka dobrych fotek.
Na początek czarodziejka by Iga z poprawionym płaszczem i laską.
Lord Mrocznych elfów również w jej wykonaniu (pierwsze zabawy z metalikami )
Jedna z moich ulubionych jednostek w WFB by ja:)
Działo Dogs of War by ja
Czarodziejka WE by ja
We hope you like it
Na początek czarodziejka by Iga z poprawionym płaszczem i laską.
Lord Mrocznych elfów również w jej wykonaniu (pierwsze zabawy z metalikami )
Jedna z moich ulubionych jednostek w WFB by ja:)
Działo Dogs of War by ja
Czarodziejka WE by ja
We hope you like it
hot pot... poprostu HOT & SPICE działo też zacne... tylko tak jak Ci już mówiłem Oskar, ja bym podmienił jednego z krasnali na jakiegoś przedstawiciela innej rasy (np śmiesznie byłoby ze skavenem, można by jakiego flufa funowego do tego jeszcze pacnąc) ale wiem , że to orderowo więc luzik... malowanie 1sza klasa... najbardziej przypadły mi do gustu złocenia na działku i obsłudze....
i jeszcze jedno: niedługo to uczeń przewyższy swojego mistrza
i jeszcze jedno: niedługo to uczeń przewyższy swojego mistrza
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Chuck Norris
nie będziesz taki ucieszony jak zamiast twoim pędzlem zajmie swe rączki innymi pędzelkami ;p , a prace obojga was naprawdę miłe dla oka choć musicie popracować nad rozcieńczaniem farby
Tej czarodziejce w zielonym wdzianku poprawiłbym paznokcie bo wygląda jak by miała doklejone koszmarnie wielkie tipsy. Poza tym pierwsza klasa! Jeszcze tylko pytanie na koniec, jak zrobiłeś brodę temu krasnoludowi z wyciorem, ten brąz jest całkiem fajny. Druga sprawa to końcówka armaty pytanie jak wyżej.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zajebaszcze skrzaty tak trzymaj i dawaj więcej
-
- Chuck Norris
Powiem tak ... pojedynczy model jest wykonany prawidłowo , nawet przyjemnie dla oka
Ale w całości to po prostu wgniata w ziemie , jest to jedna z niewielu armii która mi się tak podobała (już nie mówię że krasnale to już w ogóle) ale samo wykonanie i spójność kolorystyczna po prostu jest boska ;p
wielkie greaty z mojej strony
Ale w całości to po prostu wgniata w ziemie , jest to jedna z niewielu armii która mi się tak podobała (już nie mówię że krasnale to już w ogóle) ale samo wykonanie i spójność kolorystyczna po prostu jest boska ;p
wielkie greaty z mojej strony
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nooooo, widać talent
Gniecie
Gniecie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
O ile poszczególne jednostki wyglądają poprostu bardzo fajnie (prócz slayerów którzy są zdecydowanie najlepiej dopieszczonym oddziałem), to cała armia prezentuje się przemiodnie
Bardzo przyjemnie ogląda się takie armie
Bardzo przyjemnie ogląda się takie armie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kolorystyka narzucona? Bo musze przyznać że bardzo mi się podoba pomysł niebieskich demonetek, szkoda tylko że takie jednolite, szczypce mogłyby być w innym kolorze lub chociaż w ciemniejszym odcieniu. Co do technicznej strony to prezentują się elegancko i schludnie
No i podstawki też fajnie pasują.
pozdrawiam.
No i podstawki też fajnie pasują.
pozdrawiam.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
dzięki za miłe słowa mam nadzieję, że niedługo będę miał nieco czasu na dokończenie kilku rzeczy do mojej brodatej armii, bo musze przyznac, że jednak malowanie tych modeli sprawia mi najwięcej radości i chciałbym, żeby pomalowana częśc armii się rozrastała. W najbliższych planach mam dokończenie drugiej katapulty, górników, rangerów, drugiego klocka slayerów, gyros, balisty... no ogólnie mnóstwo tego tylko niestety czasu brak
Co do demonetek to wiem, że nie powinienem się wypowiadac, bo z oczywistych względów będę posądzany o stronniczośc, ale musze wyznac, że nie byłem przekonany do pomysłu niebieskiej skóry ale wyszło naprawdę fajnie i z kolejnymi postępami pracy zaczynało mi się coraz bardziej podobac. Ogólnie uważam, że oddział wygląda naprawdę zacnie
Co do demonetek to wiem, że nie powinienem się wypowiadac, bo z oczywistych względów będę posądzany o stronniczośc, ale musze wyznac, że nie byłem przekonany do pomysłu niebieskiej skóry ale wyszło naprawdę fajnie i z kolejnymi postępami pracy zaczynało mi się coraz bardziej podobac. Ogólnie uważam, że oddział wygląda naprawdę zacnie
Mnie wręcz przeciwnie Technicznie niczego sobie ,ale kolor zupełnie mi nie leży .Kolorystyka narzucona? Bo musze przyznać że bardzo mi się podoba pomysł niebieskich demonetek
p.s-chyba bym inne włosy zrobił Jakieś bardziej slaneeshowe czyt. różowe może ...