A wiec :
HEROES:
Mage
-Upgrade: 2lv
-Elven Steed
CORE
16x Archers
16xSperamen
RARE
1xRepeater Bolt thrower
Prosze jeszcze o podanie przykladnowych scrolli i jakis itek zostalo mi 30 pkt do 600 ;D z gory thx !!
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
EDIT: Walcze przeciwko DoCh
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
Anaris pisze:A wiec tak te Doch gra od 2 lat ... a wymyslilem cos nowego.
HEROES:
Noble: @ 134
-elven steed @ 12
-shield @2
-lance @4
-Dragon Armour @6
-Guardian Phoenix @25
CORE
10x Archers @110
10x Speramen @90
Special:
10x Shadow warriors @160
RARE
1xRepeater Bolt thrower @100
Ja bym tu wiedział jeszcze Amulet of Light cpby zdejmować wardy demonkówUkalez pisze:W Twojej rozpisce nie ma jednostek, które mogłyby przyjąć atak frontalny. Niby są Włócznicy ale w takiej ilości to zostaną zjedzeni na "dzień dobry". SW zamień na SM, już 7 z mieczami co się zowie powinna kroić wroga, jeszcze jak dostaną jakiś banerek, ale to już zależy czy chcesz grać na magu czy na fighter'ze (tu możesz rozważyć również BSB). Guardian Phoenix sobie podaruj, na rzecz bardingu na koniku a jeśli chcesz zwiększyć przeżywalność to ES lub HoF będzie odpowiedni
Wydaje mi się że w tej edycji już mają stałego (ale mogę sie mylić)Zdejmuje bo o ile się nie mylę demony nie mają warda przeciwko magicznym atakom