A co z mantikorą???
Moderator: Yudokuno
Re: A co z mantikorą???
Chcesz dziewczynie zrobić armie? To pokaz jej booka i spytaj sie które figurki się jej podobają. Kobieta nie zagra Ci czymś co jej sie nie podoba
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
No właśnie tak robie. Ogląda modele i wybiera co fajne. Cold one's już są, hydra jest, korsarze i zwykli warriors są, czarodziejka jest. A jak zobaczyła mantysie to aż jej sie oczy zaświeciły stąd moje pytanie.
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!
No to nie masz innego wyjścia Manti jest mocnym potworkiem, szczególnie na mniejsze ptk. Nie zapomnij jej kupić booka
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
AB już dawno jej zabrałem, żeby sobie przeczytać. Ona sie teraz do matury uczy to i tak i tak nie korzysta z niego . Ale im więcej czytam tego AB to tym bardziej sie zastanawiam czy całej tej armii nie zakosić .
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!
ja jestem do niej sceptycznie nasawiony z powodu braku save-a, zawsze boję się ją brać na turniej bo mogę trafić na krasie lub skaveny, które mogą ją w pierwszej turze zdjąć
tak więc mantykorze mówię nie
chociaż figurka 7 edycyjna bardzo ładna i jak już to co chce z de będę miał to napewno przed wyborem innej armii kupię mantykore
tak więc mantykorze mówię nie
chociaż figurka 7 edycyjna bardzo ładna i jak już to co chce z de będę miał to napewno przed wyborem innej armii kupię mantykore
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Andronicus
- Chuck Norris
IMO raczej nie bo wtedy brakuje slota na czarodziejkę a na takie 2k z reguły potrzebna jest konkretniejsza antymagia niż sam RoH. Choć teoretycznie zawsze możesz wystawić wysoką czarodziejkę na smoku
Mantysia jest wg mnie bardzo fajną i grywalną jednostką, która potrafi namieszać w bitwach na mniejsze pkt (tak z 1200-1500pkt). Przy takim formacie przeciwnik często nie ma aż tak wielu rzeczy, które mogą jej zagrozić a my mamy latający po stole terror z KB, hatem i US5
Mantysia jest wg mnie bardzo fajną i grywalną jednostką, która potrafi namieszać w bitwach na mniejsze pkt (tak z 1200-1500pkt). Przy takim formacie przeciwnik często nie ma aż tak wielu rzeczy, które mogą jej zagrozić a my mamy latający po stole terror z KB, hatem i US5
- Szrederator
- Chuck Norris
Lord na spółkę z masetrem na manytsiach mogą być fajni na woch.
Ogólnie na armie bez strzelania może być mantykora ale trzeba mieć jeszcze antymagię.
Ogólnie na armie bez strzelania może być mantykora ale trzeba mieć jeszcze antymagię.
BSB na manti
deathprincer+AoD
2lvl czarka
2x DS
2x DR z kuszami
2x Harpie
2x CoK - puste
Shade - z 8
Hydra
Taka armia mniej wiecej na jakies 1500 pts. a duzo zmiecie na te pts. na wieksze pts to juz Cięzko bo duzo maszyn i strzelania
deathprincer+AoD
2lvl czarka
2x DS
2x DR z kuszami
2x Harpie
2x CoK - puste
Shade - z 8
Hydra
Taka armia mniej wiecej na jakies 1500 pts. a duzo zmiecie na te pts. na wieksze pts to juz Cięzko bo duzo maszyn i strzelania