MROCZNE ELFY Z GAMEZONE

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
den_ko
Plankton

MROCZNE ELFY Z GAMEZONE

Post autor: den_ko »

WITAM:)DOPIERO CO ZACZĄŁEM ZABAWE Z FIGURKAMI I POTRZEBUJE TROSZKE PORAD:)ZAQPIŁEM MROCZNE ELFY(GAMEZONE)JEŻELI KTOŚ BYŁBY CHĘTNY MNIE JAKOŚ POPROWADZIĆ W TYM TEMACIE TO..........CZEKAM NA PROPOZYCJE:)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

mozesz pisac normalnie.. nie 'krzyczec' i robic dziwne bledy ortograficzne ("ZAQPILEM").

i o co w ogole chodzi w Twoim pytaniu? masz jakies figurki i nie wiesz co z nimi zrobic? moze zaintersowal bys sie Warhammerem i jego zasadami. itp itd
Obrazek

den_ko
Plankton

ogólnie chodzi mi o to jakich farb użyć do ich pomalowania?Może jakieś propozycje?i dzięki za odpowiedź:)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

moze fioletowy i czarny - jako kolory przewodnie?.. a reszta to juz jak chcesz.. 'mroczne elfy' musza byc mroczne :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

a co dokładnie kupiłeś?
przyjęło się tak, że innym kolorem malujemy harpie a innym konie od dark riderów chyba, że chcesz być prekursorem

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Przejrzyj te setki poradników, ktore są na necie, taka byłaby moja porada. Po coś w końcu są one napisane.
moze fioletowy i czarny
Nie szerzmy schematu! :P

ale sie ze mnie zgred na stare lata robi ;)

den_ko
Plankton

Roman Lord of the Druchii pisze:a co dokładnie kupiłeś?
przyjęło się tak, że innym kolorem malujemy harpie a innym konie od dark riderów chyba, że chcesz być prekursorem
dokładnie to kupiłem dark elf with crossbow i lancers zarówno facetów jak i babki:)
Jakieś ewentualne fotki(z nimi w rolach głównych)stanowiły baze dla mojej amatorskiej twórczości:)
Dzięki za odzew:)

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Słuchaj, bierzesz jakiś w miarę ciemny kolor na szmatki, taki który lubisz, metaliki to juz twoja sprawa, chcesz złoty dajesz go dużo, nie hcesz to nie i tyle..
Od biedy mozesz nawet na różowo pomalować i zrobić sobie Cult of Slaanesh, ale nie jestem pewien czy można tym grac na turniejach ..
Ogólnie : jak pomalujesz to twoja sprawa, zalezy jakie kolory sie lubi, kwestia gustu i tyle.

przyklad:
kolor przewodni: granat
dodtaki: czerń, błekit
metaliki: tylko srebrne (nie cierpie złotego)

Takie cos ja "maluje"(za duuże słowo), ale równie dobrze możesz je ubrac w swoje kolory, ciemne i takie jakie lubisz
wogóle to dziwne pytanie zadałes z tymi kolorami :wink:
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Przejrzyj na coolmini rozne pomalowane prace DE , moze tam znajdziesz jakis schemat kolorow odpowiedni dla Ciebie... Ja bym jednak radzil Ci wymyslec jakis swoj totalnie nowatorski :)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Mój znajomy pomalował DE w jasnych barwach i efekt jest ciekawy(jak patrzy się na te modele to ma sie ochotę na budyń waniliowy).

MODE ON:

Ryki spytaj kolege czy nie ma nic przeciwko podawaniu linka do jego prac ok ?? Wlasnie dostalem maila z prosba wyciecia tego linka , gdyz zostal on podany bez zgody autora... W zwiazku z tym go usunalem

MODE OFF

To jest ta armia.

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Genialne te DE, sczególnie przypadł mi do gustu pomysł z kusznikami i smokiem, ale to nieładnie kraśc pomysły.... :oops: ale daje to "wenę" do kombinowania...
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Nie mój problem.

Duma i uprzedzenie...
Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, o 19:25 przez Reyki, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

O co chodzi z "buraczanym forum"?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ