MROCZNE ELFY Z GAMEZONE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
MROCZNE ELFY Z GAMEZONE
WITAM:)DOPIERO CO ZACZĄŁEM ZABAWE Z FIGURKAMI I POTRZEBUJE TROSZKE PORAD:)ZAQPIŁEM MROCZNE ELFY(GAMEZONE)JEŻELI KTOŚ BYŁBY CHĘTNY MNIE JAKOŚ POPROWADZIĆ W TYM TEMACIE TO..........CZEKAM NA PROPOZYCJE:)
mozesz pisac normalnie.. nie 'krzyczec' i robic dziwne bledy ortograficzne ("ZAQPILEM").
i o co w ogole chodzi w Twoim pytaniu? masz jakies figurki i nie wiesz co z nimi zrobic? moze zaintersowal bys sie Warhammerem i jego zasadami. itp itd
i o co w ogole chodzi w Twoim pytaniu? masz jakies figurki i nie wiesz co z nimi zrobic? moze zaintersowal bys sie Warhammerem i jego zasadami. itp itd
moze fioletowy i czarny - jako kolory przewodnie?.. a reszta to juz jak chcesz.. 'mroczne elfy' musza byc mroczne
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
a co dokładnie kupiłeś?
przyjęło się tak, że innym kolorem malujemy harpie a innym konie od dark riderów chyba, że chcesz być prekursorem
przyjęło się tak, że innym kolorem malujemy harpie a innym konie od dark riderów chyba, że chcesz być prekursorem
dokładnie to kupiłem dark elf with crossbow i lancers zarówno facetów jak i babki:)Roman Lord of the Druchii pisze:a co dokładnie kupiłeś?
Jakieś ewentualne fotki(z nimi w rolach głównych)stanowiły baze dla mojej amatorskiej twórczości:)
Dzięki za odzew:)
Słuchaj, bierzesz jakiś w miarę ciemny kolor na szmatki, taki który lubisz, metaliki to juz twoja sprawa, chcesz złoty dajesz go dużo, nie hcesz to nie i tyle..
Od biedy mozesz nawet na różowo pomalować i zrobić sobie Cult of Slaanesh, ale nie jestem pewien czy można tym grac na turniejach ..
Ogólnie : jak pomalujesz to twoja sprawa, zalezy jakie kolory sie lubi, kwestia gustu i tyle.
przyklad:
kolor przewodni: granat
dodtaki: czerń, błekit
metaliki: tylko srebrne (nie cierpie złotego)
Takie cos ja "maluje"(za duuże słowo), ale równie dobrze możesz je ubrac w swoje kolory, ciemne i takie jakie lubisz
wogóle to dziwne pytanie zadałes z tymi kolorami
Od biedy mozesz nawet na różowo pomalować i zrobić sobie Cult of Slaanesh, ale nie jestem pewien czy można tym grac na turniejach ..
Ogólnie : jak pomalujesz to twoja sprawa, zalezy jakie kolory sie lubi, kwestia gustu i tyle.
przyklad:
kolor przewodni: granat
dodtaki: czerń, błekit
metaliki: tylko srebrne (nie cierpie złotego)
Takie cos ja "maluje"(za duuże słowo), ale równie dobrze możesz je ubrac w swoje kolory, ciemne i takie jakie lubisz
wogóle to dziwne pytanie zadałes z tymi kolorami
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Przejrzyj na coolmini rozne pomalowane prace DE , moze tam znajdziesz jakis schemat kolorow odpowiedni dla Ciebie... Ja bym jednak radzil Ci wymyslec jakis swoj totalnie nowatorski
Mój znajomy pomalował DE w jasnych barwach i efekt jest ciekawy(jak patrzy się na te modele to ma sie ochotę na budyń waniliowy).
MODE ON:
Ryki spytaj kolege czy nie ma nic przeciwko podawaniu linka do jego prac ok ?? Wlasnie dostalem maila z prosba wyciecia tego linka , gdyz zostal on podany bez zgody autora... W zwiazku z tym go usunalem
MODE OFF
To jest ta armia.
MODE ON:
Ryki spytaj kolege czy nie ma nic przeciwko podawaniu linka do jego prac ok ?? Wlasnie dostalem maila z prosba wyciecia tego linka , gdyz zostal on podany bez zgody autora... W zwiazku z tym go usunalem
MODE OFF
To jest ta armia.
Genialne te DE, sczególnie przypadł mi do gustu pomysł z kusznikami i smokiem, ale to nieładnie kraśc pomysły.... ale daje to "wenę" do kombinowania...
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
O co chodzi z "buraczanym forum"?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl