cHAOS EMONS
-
- Warzywo
cHAOS EMONS
Zastanawiam sie na zbiueraniem armi chaosu ale podoba mi się tylko jdena strona.
Nigdzie nie widzę rospisek poświęconych tylko Khornowi. Czy da się tym grać i coś ugrać, nie mieszając z innymi armiami chaosu?
Nigdzie nie widzę rospisek poświęconych tylko Khornowi. Czy da się tym grać i coś ugrać, nie mieszając z innymi armiami chaosu?
Da się tym coś ugrać ale będzie ciężko. Bo wszystkie twoje oddziały będą miały Frenzy czyli będą biegnąć na pałę na najbliższego przeciwnika czy będziesz tego chciał czy nie.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
-
- Warzywo
Przepraszam mam problem z klawiaturą (d) zacina się i nie sprawdziłem tekstu po napisaniu
Szkoda szukam pasującej mi armii, grałem do tej pory w wh40k. Space marynami.
Nie uśmiechają mi się za bardzo armie strzelające i z olbrzymią ilością konfiguracji uzbrojenia.
Koledzy grają: Knight of chaos, Lizardmen, i tomb kings. Także nie chciałbym grać tym samym co oni.
Najbardziej flufowo poza Khornem odpowiadają mi krasnioludzi, i trochę ogry ale nie podobają mi się zbytnio niektóre modele z armii ogrów niestety niezbędne w armii. Pozatym słyszałem że ze wzglęu na małą sprzedaż gw ma się wycofać ze wspierania Ogrów , nie wiem czy to prawda .
Totalnie nie wiem co wybrać....
Szkoda szukam pasującej mi armii, grałem do tej pory w wh40k. Space marynami.
Nie uśmiechają mi się za bardzo armie strzelające i z olbrzymią ilością konfiguracji uzbrojenia.
Koledzy grają: Knight of chaos, Lizardmen, i tomb kings. Także nie chciałbym grać tym samym co oni.
Najbardziej flufowo poza Khornem odpowiadają mi krasnioludzi, i trochę ogry ale nie podobają mi się zbytnio niektóre modele z armii ogrów niestety niezbędne w armii. Pozatym słyszałem że ze wzglęu na małą sprzedaż gw ma się wycofać ze wspierania Ogrów , nie wiem czy to prawda .
Totalnie nie wiem co wybrać....
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie znasz dobrze polityki gw. Ogry zalegają w magazynach, a przecież same się nie sprzedadzą. Jak wyjdzie nowy book to ogry będą najlepszą armią w WFB- wszyscy się na nie rzucą i problem małej sprzedaży towaru zniknie.
A teraz serio, jeżeli nie lubisz strzelania to dwarfy na pewno odpadają- bez kilku maszyn i co najmniej 10 strzelców nie da się niemi grać. Osobiście do walki polecałbym raczej wood elfy, wampiry albo bretonnię. Tymi armiami da się grać bez strzelania- nadrabiają to szybkością(we i breta) albo dużym woborem jednostek robiących za mięso armatnie (wampiry).
A teraz serio, jeżeli nie lubisz strzelania to dwarfy na pewno odpadają- bez kilku maszyn i co najmniej 10 strzelców nie da się niemi grać. Osobiście do walki polecałbym raczej wood elfy, wampiry albo bretonnię. Tymi armiami da się grać bez strzelania- nadrabiają to szybkością(we i breta) albo dużym woborem jednostek robiących za mięso armatnie (wampiry).
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Jakieś 2 tygodnie temu natknąłem się na forum na informacje że mają zrezygnować z ogrów ale to dopiero w 2010roku.
- Temple Guard
- Falubaz
Ponieważ pytanie dotyczy raczej Demonów to problemu frenzy tam nie ma, frenzy mają tylko oddziały Khorne'a z WoCh.Shadow Warrior pisze:Da się tym coś ugrać ale będzie ciężko. Bo wszystkie twoje oddziały będą miały Frenzy czyli będą biegnąć na pałę na najbliższego przeciwnika czy będziesz tego chciał czy nie.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
-
- Warzywo
a co to jest Woch?
Tzn czyli można grać klimatyczną a armią khorna czy musiałbym posiłkować się inny panem chaosu?
Tzn czyli można grać klimatyczną a armią khorna czy musiałbym posiłkować się inny panem chaosu?
I wampirom zmienili booka
Marzenia ściętej głowy...
Marzenia ściętej głowy...
-
- Warzywo
Uff decyzja podjęta, niestety zrezygnuję z Kraśków, i nie dołączę do szeregów władców chaosu.
Spróbuję swych sił z Ogre Kingdom, chyba też głównie z powodu klimatu a nie samej grywalności.
Spróbuję swych sił z Ogre Kingdom, chyba też głównie z powodu klimatu a nie samej grywalności.
a do tego tyle figurek na stanie