cHAOS EMONS

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
kRASNOLUDEK
Warzywo

cHAOS EMONS

Post autor: kRASNOLUDEK »

Zastanawiam sie na zbiueraniem armi chaosu ale podoba mi się tylko jdena strona.
Nigdzie nie widzę rospisek poświęconych tylko Khornowi. Czy da się tym grać i coś ugrać, nie mieszając z innymi armiami chaosu?

Yourself
Mudżahedin

Post autor: Yourself »

Da się tym coś ugrać ale będzie ciężko. Bo wszystkie twoje oddziały będą miały Frenzy czyli będą biegnąć na pałę na najbliższego przeciwnika czy będziesz tego chciał czy nie.
matilizaki napisał:
Na brete

wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

EMONy cHaosu =D>

da się ! psy psy psy psy psy psy psy + oddziały khornowe
czy to mocne ? turnieja nie wygrasz ale kolegów z ośki pociśniesz : )

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

pewnie chodziło o EMOny chaosu ;)

kRASNOLUDEK
Warzywo

Przepraszam mam problem z klawiaturą (d) zacina się i nie sprawdziłem tekstu po napisaniu :oops:
Szkoda szukam pasującej mi armii, grałem do tej pory w wh40k. Space marynami.
Nie uśmiechają mi się za bardzo armie strzelające i z olbrzymią ilością konfiguracji uzbrojenia.
Koledzy grają: Knight of chaos, Lizardmen, i tomb kings. Także nie chciałbym grać tym samym co oni.
Najbardziej flufowo poza Khornem odpowiadają mi krasnioludzi, i trochę ogry ale nie podobają mi się zbytnio niektóre modele z armii ogrów niestety niezbędne w armii. Pozatym słyszałem że ze wzglęu na małą sprzedaż gw ma się wycofać ze wspierania Ogrów , nie wiem czy to prawda .
Totalnie nie wiem co wybrać....

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Nie znasz dobrze polityki gw. [-X Ogry zalegają w magazynach, a przecież same się nie sprzedadzą. Jak wyjdzie nowy book to ogry będą najlepszą armią w WFB- wszyscy się na nie rzucą i problem małej sprzedaży towaru zniknie. =D> :lol2:
A teraz serio, jeżeli nie lubisz strzelania to dwarfy na pewno odpadają- bez kilku maszyn i co najmniej 10 strzelców nie da się niemi grać. Osobiście do walki polecałbym raczej wood elfy, wampiry albo bretonnię. Tymi armiami da się grać bez strzelania- nadrabiają to szybkością(we i breta) albo dużym woborem jednostek robiących za mięso armatnie (wampiry). 8)
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Figurki RoRów też im zalegają w magazynie :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Pistolet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pistolet »

jak to wycofac ogry? pogięło ich?
poważnie pytam

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Jakieś 2 tygodnie temu natknąłem się na forum na informacje że mają zrezygnować z ogrów ale to dopiero w 2010roku.

Awatar użytkownika
Pistolet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pistolet »

link or it didn't happen

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Shadow Warrior pisze:Da się tym coś ugrać ale będzie ciężko. Bo wszystkie twoje oddziały będą miały Frenzy czyli będą biegnąć na pałę na najbliższego przeciwnika czy będziesz tego chciał czy nie.
Ponieważ pytanie dotyczy raczej Demonów to problemu frenzy tam nie ma, frenzy mają tylko oddziały Khorne'a z WoCh.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

kRASNOLUDEK
Warzywo

a co to jest Woch?
Tzn czyli można grać klimatyczną a armią khorna czy musiałbym posiłkować się inny panem chaosu?

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

Woch - Warriors of Chaos. :wink:

jeżeli klimatyczny khorne ma być to zostań przy jednym bogu, nie ma to jak special zapełnić samymi psami khorna :P

Awatar użytkownika
Jasiuuu

jak wycofają ogry to wróci mi wiara w GW ^^ jakby jeszcze przy okazji demony wyheballi to wogle byłby cycuś

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

I wampirom zmienili booka :D
Marzenia ściętej głowy...
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

kRASNOLUDEK
Warzywo

Uff :) decyzja podjęta, niestety zrezygnuję z Kraśków, i nie dołączę do szeregów władców chaosu.
Spróbuję swych sił z Ogre Kingdom, chyba też głównie z powodu klimatu a nie samej grywalności.

Awatar użytkownika
Jasiuuu

przemyśl jeszcze raz swoją pochopną i lekkomyślną decyzję . :mrgreen:

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Pewnie namówili go w jakimś sklepie do tego. :wink:

"- Proszę pana jaka jest najsilniejsza armia?
- Ogry! Widzisz tutaj mają takiego specjalnego bohatera, który zabija wszystko!"
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

a do tego tyle figurek na stanie :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Eee tam, wystarczy, że wytrzyma z rok czy dwa, dostanie nowego PG army booka i będzie dobrze. 8)

ODPOWIEDZ