Powinnismy miec 141 (46 z JH, 50 z Bastionem i 45 z Wami)
A Wy 137 (51 51 i 35)
Błaganie może to nie najlepsze słowo, ale działania w celu niedostania/ zmniejszenia/ usuniącia karnych już tak. A, że pytasz kiedy Darku, to 2 turnieje na szybko z głowy: Wrześniowy Szejker, Lubelski Koziołek.Dalmar pisze:"znowu" - Kielon napisz kiedy ja "błagałem" sędziów żeby mi jakieś karne pkt. anulowaliKielon pisze: Czyżby znowu Darek błagał sędziów aby mu usunęli karne?
Debek pisze:W kwestii karniaków skupię się tylko na 4 pierwszych teamach bo o nie tu chodzi.
Inkwizytor dostał dwa karniaki za pierwszą bitwę potem w wyniku awantury zmieniony na 1.
JH 0 karniaków.
Ordin 1 karniak za którą turę już nie wiem.
Erthshaker 3 karniaku łącznie za 2 bitwy ze spóźnionymi wynikami.
Po przeanalizowaniu postów stwierdzam co następuje:
Jeśli drużyna dostaje karne drugi raz na turnieju to karana jest 3 a nie 1 pkt karnym. Wynika to z regulaminu turnieju.
Jeśli przyjąć, iż zgłoszenie wyników i dalsze dogrywanie bitwy jest nie fair wobec tych co wyniki oddali po zakończeniu ostatniej bitwy i dostali w związku z tym karne to:
Inkwizytor kończy turniej z 4 karnymi
JH z 1 karnym
Ordin z 1 karnym
Erthshaker z 4 karnymi.
Wpływa to następująco na kolejność:
JH 141 pkt
Inkwizytor 140 pkt
Ordin 140 pkt
Earthshaker 139
bless pisze:Ja mam pytanie, dlaczego doszlo do burdelu?
Gasior pisze:dlatego bless ze karniakami zajeli sie nagle wszyscy i nikt.
sama dla przykladu sytuacja z inkw. debek mi mowi ze ink ma juz 2 pkt karne. to tyle wpisuje, po czym ktos od nich wchodzi do mnie zglosic wyniki. debek w tym momencie mowi barbarze ze juz sa po 2 karne, a barbara na korytuarzu sie drze ze sa juz 2 karne. i pytanie ile ma dostac inkw. oni twierdza ze weszli przed tym jak kacper krzyknal oczywiscie i dla nich to jest odnosnik punktow karnych.
poza tym karniaki mialem zapisane w pliku w ktorym prowadzilem cale zapisy. byly zapisane kilka linijek pod glownym formularzem. shino zmieniajac stoly zeby pary sie nie powtarzaly poprostu niechcacy powycinal przy okazji owe karniaki.