4x4 w Imperium Gier - finały

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
PSz
Falubaz

Re: 4x4 w Imperium Gier - finały

Post autor: PSz »

Hej:)

KCiągle tylko te 4x4 - kiedy będzie jakiś turniej?

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

kash pisze:Jeśli rzeczywiście zagracie w sobotę, a dzień wcześniej zmierzysz się z Arbaalem to wyniki zostaną zaliczone.
kash pisze:Chcesz - próbuj, ale wyniki zostaną uznane wyłącznie jeśli Raptor zagra pięć bitew do końca tygodnia. Dość czekania, ...
To są słowa Krisa z wcześniejszego tematu o 4x4. Na ich podstawie postanowiłem oddać walkowera. Nie chciałem żeby wyniki bitwy Raptora z Charkim poszły na marne przez to że ja nie dam rady rozegrać gier w piątek. Kilka razy odbierałem telefony od Raptora z propozycją gry ale ostatni tydzień miałem na uczelni jaki miałem... nie dałem rady się z nim spotkać a jemu znacznie bardziej zależało na walce.

Gdyby np. wyniki Raptor vs Charki zostały zaliczone bez potrzeby rozegrania bitwy ze mną nie robił bym nic dziwnego. Nie chciałem faworyzować Raptora żeby miał dużo pkt. był w grupie X a nie Y ani co gorsza nie miałem zamiaru sprowadzać Charkiego do grupy Y a nie X

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

No Arbal masz punkt respektu u mnie za ta wypowiedz :D .

pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Jakby na to nie patrzeć skład grup nie jest przypadkowy i raczej odzwierciedla układ sił pod względem: skill graczy + armia którą grają, tak jak powinien. Nie było przecież żadnych VC ani DL, a nie sory.... jedne demony były :P Tak więc pod tym względem nie mam osobiście zastrzeżeń. Co do obecnej rundy to uważam, że rozgrywanie bitew w miarę równo doda trochę emocji, w postaci możliwości analizowania sytuacji w grupie, w danym momencie. Bo poprzednio o tym że wygrałem grupę wiedziałem w zasadzie zanim reszta graczy rozegrała trzecią bitwę, tak że bez emocji. Pewnie to nie wyjdzie , ale taką mam propozycję :)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

A wiec tak, wszyscy spamują to ja też sobie pościki nabiję :D

Terminy są i uważam to za ważną rzecz chociaż jak Legion gra to z dotrzymywaniem terminów jest słabo ale i tak jesteśmy dobre chłopaki XD Ogólnie co do zeszłego pucharu to Oskar i Butan się świetnie godadali, zresztą tak samo jak ja i Dydek. O miejscu na podium zadecydował rzut kostka bo po prostu nie mieliśmy kiedy ze sobą zagrać a nagrodami się równo podzieliliśmy bo tak było najuczciwiej, Oskar z Butanem i ja z Dydkiem. Co prawda 90% nagród wziąłem ja ale musiałem potem ludki dla nich malować XD

Co do obecnego pucharu to co mi się podoba to:

Przeciwnicy a znaczy Kosa i Gremlin bo zagrałem sobię z nimi 4 miłe bitewki bez żadnych spieć a nawet smiechawa była, a z Kosą to wogóle myślałem ze padne co się działo. W poprzednim pucharku grałem szczurkami i miałem straszna presję na wygrywanie a teraz lizzimi gra to przyjemnosć :)

Teraz moja grupa to Krisu, Hipek i Rapciak czyli też dobre chłopaki z którymi będą dobre bitewki myślę a najlepsze beda z Raptorem bo jak zwykle bedziemy sobie wbijac od pie*** farciuchów, power gamerów i ogólnie etniczno familijne pociski XD

Co mi się nie podoba:

1.Kamilku mój kochany czy ty wszędzie musisz spisek widziec? Ogólnie co do grupy Charkiego to jak dla mnie nie ma tam nic podejrzanego, bo co jak co ale bez urazy dla Arbaala ale Raptor na bank by go 2 razy pocisnął minimum 15:5 bo Arbaal stanowczo nie ma w graniu jeszcze tyle doswiadczenia co Raptor bo taka prawda ale Legion prezentuje jakis poziom bo troche juz w to gramy a największym świeżakiem z nich jestem ja bo gram najkrócej :)

2.A jeszcze żebyś Kamilku miał o czym po nocach myśleć to powiem Ci ze w pierwszej grupie mam zamiar zagrać bitwy z Raptorem jako ostatnie bo popatrz jaki mamy dobry układ, oboje jesteśmy z Legionu i się mozemy dogadać tak ze zagramy najpierw bitwy z Krisem i Hipnem a potem ten który bedze miał wiecej pkt podłozy się 2 razy drugiemu i pierwsze miejsce nasze. Oczywiście jesteśmy do tego zdolni wiec od dzisiaj wysyłaj szpiegów i patrz nam non stop na ręce bo przeciez tylko wałkami umiemy wygrywać:)

3. To ze Kosa smokiem na ostatnim woundzie zaczął uciekać zamiast zginać mężnie, a i tak mój ostatni terek go dojechał z javelinu XD

@Hipno

Co ty chcesz analizowac? Trzeba napierdalać maski i tyle wystarcza 8) :wink:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Skaven pisze: 3. To ze Kosa smokiem na ostatnim woundzie zaczął uciekać zamiast zginać mężnie, a i tak mój ostatni terek go dojechał z javelinu XD

o wypraszam sobie, smok Caledoru :P lecial aby wpaść w bitke tam gdzie się na to zapowiadalo, czyli na tyly armi, a że jakiś podstępny lizak nurgla zabij go w bardzo niemęski sosóp próbując go zattrauć to co innego :P co innego też, ze zginąl nie z posiona =D>
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Nie miałem dostepu do neta przez dobe a wy juz tyle zdazyliscie naspamowac ;)

@Marcin, Kosa, Oskar
Ja w tym tygodniu nie dam rady zagrac, w przyszlym tygodniu jakos bede mial czas.

Co do "watergate grupy D" jedna rzecz z ktora wszyscy sie zgodza to to ze Raptor zawalił grając w miesiąc tylko jedną bitwę oraz ze zmobilizowało go do gry dopiero jak okazało się że z dyskwalifikacją ląduje w ostatniej grupie finałowej. Mógł Arbaal nie oddać dwóch masek (ale jak sam stwierdził nie chciał nikogo faworyzować dlatego ze mną czy Dibem przegrał tylko raz ;) ), mógł nikt nie grać z Raptorem po terminie w zeszłym tygodniu, moglem z nim zagrać tylko jedną bitwę, mogłem nie zawalić ostatniej bitwy w której zagrałem mega słabo, można było ...... itd. itp.
Jakby nie było to tylko gra w pacyny, chociaż wiadomo - każdy chciałby grać w pierwszej grupie bo jest największa nagroda
Ostatnio zmieniony 31 mar 2009, o 13:44 przez Charki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

ok mała zmiana planów...jednak mam czas na gre...jutro albo pojutrze...we.w sobote...potem juz we wtork i środe...itd...co 3 dni pracuje...wiec jak ma ktoś czas to jestem dostepny tylko piszcie na forum...
Ach i oczywiscie pieniązki przyniose za puchar...sorki ze tak to trwało no ale tak wyszło;p///

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

mogłem nie zawalić ostatniej bitwy w której zagrał mega słabo, można było ...... itd. itp.
*zagrałEŚ mega słabo szarżując na chłopa z pendantem 6-8 ataków z silą 7 i ASF :mrgreen: .
Obrazek

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

SauruS PoweR pisze: *zagrałEŚ mega słabo
To własnie chciałem napisać tylko gdzieś "em" zgubiłem :) ja zagrałem mega słabo + paniki na goblinaach za wystrzelany oddział których nie musiało być ;)

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

No i park maszyn wybuchł :D .
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

U nas po pierwszej bitwie, Cinek chyba już też dograł z Kosą. Co do umawianek, to Hipnotik zaproponował, żeby nie pisać na forum, jakie są wyniki u nas w grupie, bo będziecie się ustawiać. My natomiast z Cinkiem jesteśmy zdania, że macie na siebie zbyt duże ciśnienie (Skaven i Raptor off course), żeby się podkładać :mrgreen:
Rewanż z Hipnotikiem na duże punkty gramy w poniedziałek, a Wy jak?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

no to kto w ten weekend sie ustawia?
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
:D taa jasne :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Wow, Artuś - Ty żyjesz =D>
Hej:)

KCiągle tylko te 4x4 - kiedy będzie jakiś turniej?
Proponuję tą albo kolejną sobotę. Co Wy na to?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Kris z tymi wynikami to po prostu rzuciłem temat w rozmowie, ale stwierdziliście że nie ma sensu więc ja już nic nie mówię.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

No i Hipno tez przeciwko nam, jeżeli ja z Rapciakiem chielibyśmy sie ustawic to twój i Krisa wynik nie ma dla nas znaczenia bo wiemy jkak pójdzie nam z wami i ten który ma wiecej pkt dostaje od drugiego gratis 6pkt i po zabawie :)

Specjalnie to napisałem zeby Kamil nie mógł spać po nocach i zeby wam presje zrobić :D

W sklepie na B układanie się to podstawa, ale w imperium, w miejscu gdzie idziemy pograć i się pobawić a nie napierdalać żeby planszówę wygrać to słaba opcja XD

Po waszych wypowiedziach widać kto tak na prawdę ciśnienie ma ;)

Nie ukrywam że gdyby było tak ze ja i Raptor was pojedziemy to chętnie finał bym z nim zagrał, bo wtedy byśmy jakąś bitwe ze special hero zagrali na jakieś 3k np albo klocki saurich na klocki warriorów XD

Ja jako True Legionista chce żebysmy mieli jak najlepsze wyniki, ale bez przesady, w momencie którym sprzedałem szczury wyzwoliłem sie z pod presji wygrywania XD

Co do grania to w tym tygodniu maluje ludki ludziom na WI i nie mam czasu ale w przyszłym smarować zadki bo moja godzilla albo i dwie, chyba ze mi się trzecią uda dokupić XD zrobi wam czoko i Arbaal wreszcie zobaczy co nazywamy anal intruderem XD

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Post autor: Miszczu »

Jak to fajnie być Tym Złym :D. chłe chłe (bardzo złowieszczy śmiech).
W poprzednim pucharku grałem szczurkami i miałem straszna presję na wygrywanie a teraz lizzimi gra to przyjemnosć :)
Nawet jestem w stanie w to uwierzyć (z kosą grałeś na prawdę na luzie - ale kto by z takim fartem nie grał) Ale sporo jeszcze wody w wiśle upłynie zanim wszyscy będą o tym świecie przekonani.

W imperium na razie widziałem, całą jedną osobą, która w grach z nami ma absolutne zero ciśnienia :)
I TO on dodaje skrzydeł Legionowi. =D>
1.Kamilku mój kochany czy ty wszędzie musisz spisek widziec? Ogólnie co do grupy Charkiego to jak dla mnie nie ma tam nic podejrzanego, bo co jak co ale bez urazy dla Arbaala ale Raptor na bank by go 2 razy pocisnął minimum 15:5 bo Arbaal stanowczo nie ma w graniu jeszcze tyle doswiadczenia co Raptor bo taka prawda ale Legion prezentuje jakis poziom bo troche juz w to gramy a największym świeżakiem z nich jestem ja bo gram najkrócej :)
Troszkę pokory chłopczyku. Owszem Arball nie jest mistrzem tej gry.. Ale Raptor tez popełnia błędy. Poza tym pamiętaj, że to nadal są demony i często kostki potrafią je cudownie uratować (patrz masakra Diba!)
Ja rozumiem że uważacie się prawie za bogów..
Równie dobrze Arball nagle mógł by nas/was zaskoczyć i Raptor wylądoawał by w 3 grupie.
Przewidywanie wyników zostawmy gdybającym babuleńkom.. Albo ustawiającym je co poniektórym Legionistom
hłe hłe (znów ten zły śmiech)
tfuu.. wróć.
Uważasz się!. Bo u raptora ani u Oskara tego nie wiedziałem. Owszem Raptor zagrzewa chłopaków okrzykami ssij.. Ale na tym kończy się jego pycha.
Natomiast Ty z całym szacunkiem (gdzieś to słyszałem) mocno chwalisz się swoim siusiakiem.. ale masterach chyba coś Ci opada.. bo jakoś nie wiedziałem Cię na topowych miejscach.

Polecam poobserwować Oskara.. Gość bije was, jak i nas na głowę, a ani razu nie strzela żenujących tekstów.. "Ja to wygrywam 20-0 z tym i tamtym" "Legion pobije każdego" "jestem najlepszy".

A teraz wracając do tematu:
Życze wszystkim miłej gry i przyjemnych potyczek bez Ciśnień. Dotychczas nam się udało i nie popsujmy tego.
Ja nadal mam zamiar zbierać baty Bestiami i śmieć sie kiedy nagle cała armia zechce znów spadać do salonu pegota :P

Uwaga - Ludzi których ten kolor bulwersuje przepraszam z góry. Ale do niektórych trzeba użyć adekwatnego języka i nałożyć pełną szuflą do łba żeby coś zaskoczyło.. Nie skaven :mrgreen:

PS. A tak swoją drogą to dzieciaki z nas.. Nikt tak na prawde do nikogo nie ma żalu, a tak sobie błotkiem w tej piaskownicy rzucamy :D Może dajmy odetchnąć troszkę ludziom.. i odpocząć od tych dogryzek??
Może tak.. Abyś miał ostatnie zdanie. Odrzuć papkę i spróbujmy miesiąc rozmawiać o niebieskich migdałach..
tfu wróc..
(migdały od razu Ci się skojarzą z kulami).. ooo... byle czym (teraz powinno być dobrze)
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Co do mojej boskości to owszem zgadzam się że ona istnieje i staram się ją pielęgnować jak się da XD

A co do mojego opowiadania o maskach które na masterach zakładam to to uwielbiam to zawsze to są takie maski w których tak jak w looblinie w 1 turze skinek szaman na piechote na 3 kościach zrzuca kometę na IF zabijajac połowę przeciwnika, albo jak moja kawa dostaje szarze od TG i oni nic nie robią a ja trafiam 99%, wounduje 90% i niszcze całą w jedną ture :D

Co do mojego farta to przyznaję ze często mnie ratuje i się z tego cieszę niesamowicie bo to takie radosne jak przeciwnik robi oczka jak mu godzilla w szarzy 7 impaktów wali i 7 wounduje a potem jeszcze skinki 4 woundy walą, wiec czasami na farcie bazuję moją grę XD

Co do samego grania to na lokalach zwykle ja jestem wysoko, Raptor gdzieś koło mnie a Oskar kakune dostaje XD

Co do masterów to Oskarek dobrze kmini i pociska i to mnie cieszy bo musimy mieć jakieś zastępstwo Paraszczaka :) Raptor też ma swoją magię bo mało jego bitew widziałem ale mimo że czasami jakąś analandię wyłapie to gra dobrze bo zawsze jest wysoko na masterach a ja obsysam gdzieś w połowie stawki jak dobrze pójdzie :)

Generalnie podział jest taki ze Oskar pociska, ja zapewniam PR i support w postaci malowania ludków zeby miał czym grac Oskar, a Raptor jak komuś coś nie pasuje to mu powie co myśli o jego starej i jakoś się dzięki temu uzupełniamy XD

To tyle i nie mam zamiaru bawić się w błotku a do Twojej piaskownicy Kamilku to ja po prostu lubię lać ciepłym moczem, zebyś miał z kad błotko brac XD ;)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Skaven pisze:a Oskar kakune dostaje XD

jak się gra HE to tak jest :D
bo chyba Oskar zazwyczaj gra na lokalach HE, a ta armia mimo, że dobra, to jeden kiepski rzut niszczy calą taktyke :(
ale... zbroje Caledoru!! :twisted:
dzisiaj daly rade, chociaż zbroji Caledoru bylo tylko 6 ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Post autor: Miszczu »

Generalnie podział jest taki ze Oskar pociska, ja zapewniam PR i support w postaci malowania ludków zeby miał czym grac Oskar, a Raptor jak komuś coś nie pasuje to mu powie co myśli o jego starej i jakoś się dzięki temu uzupełniamy XD
:mrgreen:
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"

ODPOWIEDZ