Mastery i DMP, głos w dyskusji na LL
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery i DMP, głos w dyskusji na LL
W jakim sensie? Takim , ze miesiac czekam , zeby mastery , ktore zostaly zrobione zaplacily podatek za nie , zebym w koncu mogl ruszyc akcje pucharow dla top 5 ligi i zeby w koncu byly dyplomy dla ok top 20?
Czy o co Ci chodzi?
Czy o co Ci chodzi?
Chodzi o nastepny sezon takze , ale ma to przyspieszyc wplacanie przez niektorych , ktorzy master zorganizowali juz dawno a kasy nie przeslali. Moria zrobila mastera pare dni pozniej dostalem kase , tak samo bedzie z WI. Po prostu czym szybciej cos zostanie ruszone tym szybciej ja zajme sie ta sprawa...
chyba logiczne jest ze jak ktos robil mastera pol roku temu i wiecej to bedzie mial wiekszy problem z pozyskaniem 50zl z wejsciowek niz ktos kto robil tydzien temu... kasa prawd poszla juz dawno na sale, zwiekszenie bazy terenowej itp i trzeba ja teraz wylozyc z wlasnej kieszeniZiemko pisze:Chodzi o nastepny sezon takze , ale ma to przyspieszyc wplacanie przez niektorych , ktorzy master zorganizowali juz dawno a kasy nie przeslali. Moria zrobila mastera pare dni pozniej dostalem kase , tak samo bedzie z WI. Po prostu czym szybciej cos zostanie ruszone tym szybciej ja zajme sie ta sprawa...
no ale oczywiscie sie z toba zgadzam że Scimi ze swoim ociaganiem troche przesadza
a zeby wplacac kase zaraz po masterze, to musi byc osoba ktora sie zajmuje pucharami znana troche wczesniej niz w marcu tak na przyszlosc... co by glosowanie mialo jakikolwiek sens
pzdr !!
Po prostu nie mam kiedy siąść na spokojnie i pi..ne 50 zł przelać - proste ??
A tak może jak się zakłada głosowanie to warto by było uzasadnić po co i dlaczego PRZED jego założeniem Ja wiem, że jest ta moc ustawodawcza, ale wartałoby wiedzieć co się szykuje.
Aż mnie korci, by złośliwie przelać 1go kwietnia
A tak może jak się zakłada głosowanie to warto by było uzasadnić po co i dlaczego PRZED jego założeniem Ja wiem, że jest ta moc ustawodawcza, ale wartałoby wiedzieć co się szykuje.
Aż mnie korci, by złośliwie przelać 1go kwietnia
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
thurion pisze:chyba logiczne jest ze jak ktos robil mastera pol roku temu i wiecej to bedzie mial wiekszy problem z pozyskaniem 50zl z wejsciowek niz ktos kto robil tydzien temu... kasa prawd poszla juz dawno na sale, zwiekszenie bazy terenowej itp i trzeba ja teraz wylozyc z wlasnej kieszeniZiemko pisze:Chodzi o nastepny sezon takze , ale ma to przyspieszyc wplacanie przez niektorych , ktorzy master zorganizowali juz dawno a kasy nie przeslali. Moria zrobila mastera pare dni pozniej dostalem kase , tak samo bedzie z WI. Po prostu czym szybciej cos zostanie ruszone tym szybciej ja zajme sie ta sprawa...
no ale oczywiscie sie z toba zgadzam że Scimi ze swoim ociaganiem troche przesadza
a zeby wplacac kase zaraz po masterze, to musi byc osoba ktora sie zajmuje pucharami znana troche wczesniej niz w marcu tak na przyszlosc... co by glosowanie mialo jakikolwiek sens
pzdr !!
Jesli klub nie ma w kasie klubowej 50 zl w kazdym momencie to ja naprawde wspolczuje jego prezesowi jesli chodzi o gospodarowanie srodkami finansowymi...
Po 1sze gotówki przy sobie nie noszę, po drugie - nie ma u nas comiesięcznych zrzutek od około 2óch lat. To co jest, to tylko reszta z turniejów.
Nie stresuj się tak - jak wspomniałeś kiedyś o połowie kwietnia to uznałem, że to jest ten termin wiążący.
Nie stresuj się tak - jak wspomniałeś kiedyś o połowie kwietnia to uznałem, że to jest ten termin wiążący.
Draconis - FOR EVER !!!
Termin z polowa kwietnia jest jak najbardziej wiazacy , ale jak pisalem czym szybciej tym lepiej. Od przyszlego sezonu bedzie do konca danego sezonu czas na zaplacenie...
Scimi, wyniki beda dzis po polnocy, czy musisz je najpierw jakos zweryfikowac?
Właśnie liczę, bo wczoraj po północy zasnąłem przy tym
W temacie jest lista głosujących - niech mi tylko Szmajson potwierdzi, że te osoby są uprawnione i styknie.
W temacie jest lista głosujących - niech mi tylko Szmajson potwierdzi, że te osoby są uprawnione i styknie.
Draconis - FOR EVER !!!
Mam nadzieje, ze po weryfikacji nie bedzie rewolucji
Raczej bym się nie spodziewał kreski dziś stawiałem prosto, w przeciwieństwie do nocnej pory, no i jak coś to nie będzie to skok +/- 10, ale góra +/- 1-2 głosy, ale mam nadzieję, że już tak zostanie.
Draconis - FOR EVER !!!
- swieta_barbara
- habydysz
OH YES!!!
Szkoda Macek - zajebisty format i swietna lokalizacja, ale ciesze sie, ze przeszedl Bialy i Bazyl :]
Szkoda Macek - zajebisty format i swietna lokalizacja, ale ciesze sie, ze przeszedl Bialy i Bazyl :]
- 4 karabiny
- Beast from the East
+1swieta_barbara pisze:OH YES!!!
Rozdanie jak Thurion napisał praktycznie idealne
+1 uwazam dokladnie tak samo ;] choc jak dla mnie na male pkty wystarczylby 1 turniej.thurion pisze:mi tez sie bardzo podoba podzial
5x singiel duze pkt
2x singiel male pkt
1x parowka duze pkt
1x parowka male pkt
1x druzynowka
chyba idealnie