Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 07.04.09
Kolorystyka narzucona, nie byłam do niej przekonana, ale wyszło całkiem ciekawie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
BTW...
Chciałem napisac kilka słów do osoby/osób, które na CMON ciągle wystawiają nam celowo ocenę 1. Nie wiem czy zaglądają tutaj, chociaż podejrzewam, że tak. Jesteś/jesteście chu..em bez honoru, który nawet nie ma za grosz odwagi, żeby się podpisac pod tym co robi. Rozumiem, ze prace mogą się nie podobac ale celowe ciągłe wystawianie oceny 1 świadczy tylko o tym jak mierną istotą jesteś. A jeśli już to robisz/robicie to przynajmniej zachowaj te resztki honoru i odwagi i wystaw komentarz, bo narazie tylko pokazujesz jak wielkim małym zakompleksionym chu..em jesteś.
Dziękuję za uwagę.
Chciałem napisac kilka słów do osoby/osób, które na CMON ciągle wystawiają nam celowo ocenę 1. Nie wiem czy zaglądają tutaj, chociaż podejrzewam, że tak. Jesteś/jesteście chu..em bez honoru, który nawet nie ma za grosz odwagi, żeby się podpisac pod tym co robi. Rozumiem, ze prace mogą się nie podobac ale celowe ciągłe wystawianie oceny 1 świadczy tylko o tym jak mierną istotą jesteś. A jeśli już to robisz/robicie to przynajmniej zachowaj te resztki honoru i odwagi i wystaw komentarz, bo narazie tylko pokazujesz jak wielkim małym zakompleksionym chu..em jesteś.
Dziękuję za uwagę.
nie jesteś sam Rakso, też tak miałem i jest to wkurzające. Jako że mam mało prac na Cmonie wystawionych to pamiętam dokładną średnią każdych prac. Pewnego dnia wchodzę... i wszystkie prace średnio o 0,2 noty w dół. Nie mówię że to jakoś dużo ale przy 90 głosach trudno jest zbić średnią o te 0,2 (trzeba by trochę tych jedynek).Rakso_The_Slayer pisze:BTW...
Dziękuję za uwagę.
Tak więc dołączam się do tego co powiedziałeś
a żeby nie było offtopu:
armia jako całość jest świetna, jedna z lepszych jakie widziałem w życiu
a demonetki też mi się podobają: technika fajna a kolorki niestandardowe
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso, wrzuć na luz To tylko jakies znaczki przy zdjęciu. Ważde że sie Tobie i innym podobają. A że jakiś zawistny człowiek ma zabawe wciskajac ciagle 1 to jego sprawa niech bawi się dobrze. Takim zachowaniem potwierdza tylko że jest ch..m. a wykrzykiwania na takowego nic nie dadza tylko jezcze bardziej zachecą. Bo wkońcu robi to po to zeby psuc innym nerwy.Rakso_The_Slayer pisze:BTW...
Dziękuję za uwagę.
BTW o pracach nie ma co sie rozpisywać. Wielki szacunek że Ci się chce i ze cisniesz dalej
PS:Ale cwicz bo niedługo żona/dziewczyna Cie przegoni
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jeżeli już nie przegoniłaPiotrax pisze: PS:Ale cwicz bo niedługo żona/dziewczyna Cie przegoni
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Chuck Norris
tutaj fajnie to wygląda ale to co wrzuciłeś na coolmini http://www.coolminiornot.com/220075 po prostu jest zwykłym tt
sam pomysł z krasnalami super i to powinieneś wrzucić
sam pomysł z krasnalami super i to powinieneś wrzucić
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
najlepiej wygladaja cycki babki poprostu przeswietnie wyszly ]:-> widzac co najbardziej dopieszczone
reszta slabiej ]:->
ps czego ta babka ma twarz michaela jacksona
reszta slabiej ]:->
ps czego ta babka ma twarz michaela jacksona
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: