Tak jak w temacie czyli Co lepsze na Orki? Tank, Hellblaster, Helstorm?
Robie rozpe na 3,5k ale mam dylemat nad czołgiem - robi terrora, ale obecna wersja jest strasznie miękka, no jeszcze jego impacty to zaleta, ale to wszystko - w końcu trzeba podjechać min w 2 turze szarża. Czy dojedzie? nie lepiej artylerie?
Co lepsze na Orki? Tank, Hellblaster, Helstorm?
-
- "Nie jestem powergamerem"
ma normalny modyfikator do tafienia -1 na dalekim zasiegu
Wystaw rozpiske z niedkonkonczonymi punktami i zadaj pytanie w kontekscie rozpiski bo to pytanie w tym podforum kompletnie nie pasuje.
Tak szczerze to helstorm nie jest taki zly..
Helblaster ostatnio qmplowi z 20 atakow zeszly 2 gobliny... ( tak ma minus za zasieg)
Tank drogi jak nieszczescie i naprawde mozna go zaciukac... zalwaszcza tym fajnym orkowym czarem 6z little waggh.
Czekam na rozpiske!
Tak szczerze to helstorm nie jest taki zly..
Helblaster ostatnio qmplowi z 20 atakow zeszly 2 gobliny... ( tak ma minus za zasieg)
Tank drogi jak nieszczescie i naprawde mozna go zaciukac... zalwaszcza tym fajnym orkowym czarem 6z little waggh.
Czekam na rozpiske!
Daj rozwinięcie, jak piszą poprzednicy. Ja grając hordow (skaveni) bardziej bym się chyba tej katiuszy obawiał. Ale jeszcze nie miałem (wątpliwej) przyjemności spotkać jej na stole...
... chyba że się to zmieni 31 marca, na Silesian Wars 8.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam,
Krzysiek
P.S. Tego może nie widać na pierwszy rzut oka, ale tu się na razie sami gracze z naszego pięknego regionu wypowiedzieli.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... chyba że się to zmieni 31 marca, na Silesian Wars 8.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam,
Krzysiek
P.S. Tego może nie widać na pierwszy rzut oka, ale tu się na razie sami gracze z naszego pięknego regionu wypowiedzieli.
Wydaje mi sie ze nalezaloby wystawic rakiete. Nie wiem jeszcze czy ogolnie daje rade ale 3,5 to duza bitwa i w cos trafi szczegolnie z orkami na przeciwko. Wiec ciezko o lepsza okazje zeby zagrac rakieta.
P.S. Pozdrawiam (jesli takowi istnieja) graczy z Siemianowic.
P.S. Pozdrawiam (jesli takowi istnieja) graczy z Siemianowic.
O, następny Ślązak (Dolno-shabovy pisze:P.S. Pozdrawiam (jesli takowi istnieja) graczy z Siemianowic.
Można powiedzieć, że poniekąd ja mam korzenie w Siemianowicach. Stamtąd pochodzi moja mama, i tam mieszka całe jej rodzeństwo, sztuk 4.
A gracze na pewno istnieją, co najmniej jednego kojarzę z forum Cytadeli. (Zafael, nie pogorszysz się o ten maleńki regionalny offtopik
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)