Co lepsze na Orki? Tank, Hellblaster, Helstorm?

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ronald
Powergamer Rozpiskowy

Co lepsze na Orki? Tank, Hellblaster, Helstorm?

Post autor: Ronald »

Tak jak w temacie czyli Co lepsze na Orki? Tank, Hellblaster, Helstorm?

Robie rozpe na 3,5k ale mam dylemat nad czołgiem - robi terrora, ale obecna wersja jest strasznie miękka, no jeszcze jego impacty to zaleta, ale to wszystko - w końcu trzeba podjechać min w 2 turze szarża. Czy dojedzie? nie lepiej artylerie?

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

zalezy
jak przeciwnik gra hordowo-katiusza wtedy moze sie sprawdzic...moj oddzial juz kiedys z niej zebral
bolalo

mozna probowac pobawic sie straszakiem(helka)-ale w zasadzie oplaca sie z niej puknac tylko w giganta/kawe (przynajmniej na dalekim zasiegu)

Awatar użytkownika
Ronald
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Ronald »

przecoez nie ma już czegoś takiego jak daleki zasięg i bliski dla hela

Fojtolator
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fojtolator »

ma normalny modyfikator do tafienia -1 na dalekim zasiegu

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

kurka , a wiec jednak ktos gra w Chorzowie :)
do rzeczy nie jestem pewien, czy to dobre miejsce dla takiego tematu - chyba lepiej w dziale imperium...ale jako, ze dzis jest dobry wieczor ;), podaruje i poczekam na rozwiniecie. 8)

Awatar użytkownika
Misiek
Mudżahedin

Post autor: Misiek »

Wystaw rozpiske z niedkonkonczonymi punktami i zadaj pytanie w kontekscie rozpiski bo to pytanie w tym podforum kompletnie nie pasuje.

Tak szczerze to helstorm nie jest taki zly..
Helblaster ostatnio qmplowi z 20 atakow zeszly 2 gobliny... ( tak ma minus za zasieg)
Tank drogi jak nieszczescie i naprawde mozna go zaciukac... zalwaszcza tym fajnym orkowym czarem 6z little waggh.

Czekam na rozpiske!

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Daj rozwinięcie, jak piszą poprzednicy. Ja grając hordow (skaveni) bardziej bym się chyba tej katiuszy obawiał. Ale jeszcze nie miałem (wątpliwej) przyjemności spotkać jej na stole...
... chyba że się to zmieni 31 marca, na Silesian Wars 8. :)
Pozdrawiam,
Krzysiek

P.S. Tego może nie widać na pierwszy rzut oka, ale tu się na razie sami gracze z naszego pięknego regionu wypowiedzieli. :)

Awatar użytkownika
shabovy
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: shabovy »

Wydaje mi sie ze nalezaloby wystawic rakiete. Nie wiem jeszcze czy ogolnie daje rade ale 3,5 to duza bitwa i w cos trafi szczegolnie z orkami na przeciwko. Wiec ciezko o lepsza okazje zeby zagrac rakieta.

P.S. Pozdrawiam (jesli takowi istnieja) graczy z Siemianowic.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

narazie nie znam ale niedaleko mieszkam, no i mam kumpli na welnowcu

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

shabovy pisze:P.S. Pozdrawiam (jesli takowi istnieja) graczy z Siemianowic.
O, następny Ślązak (Dolno- :) ).
Można powiedzieć, że poniekąd ja mam korzenie w Siemianowicach. Stamtąd pochodzi moja mama, i tam mieszka całe jej rodzeństwo, sztuk 4. :)
A gracze na pewno istnieją, co najmniej jednego kojarzę z forum Cytadeli. (Zafael, nie pogorszysz się o ten maleńki regionalny offtopik ;) )

ODPOWIEDZ