blog pawna jak zbierał DE

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Pawn77
Pseudoklimaciarz

blog pawna jak zbierał DE

Post autor: Pawn77 »

Witajcie! Zdecydowałem zbierać armie DE!
Dzis kupiłem Sobie "Sorceress on Cold One"
Obrazek
Następne chciałem kupic Dark Elf Black Ark Corsairs
Warto?
Pozdro pawn77

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Czarodziejka na CO nie jest najlepszym pomysłem. Skoro jednak już posiadasz takową, najlepiej skombinuj konika i niech śmiga. Co do korsarzy... oczywiście można na nich grać ale DE posiadają lepsze jednostki. Na początek polecam Dark Riderów i zwykłych warriorów. Przydadzą się też harpie, choć te ciężko dostać ostatnimi czasy i trzeba kombinować.

Pawn77
Pseudoklimaciarz

Andronicus pisze:Czarodziejka na CO nie jest najlepszym pomysłem. Skoro jednak już posiadasz takową, najlepiej skombinuj konika i niech śmiga. Co do korsarzy... oczywiście można na nich grać ale DE posiadają lepsze jednostki. Na początek polecam Dark Riderów i zwykłych warriorów. Przydadzą się też harpie, choć te ciężko dostać ostatnimi czasy i trzeba kombinować.

1. ma konika tego. tego dinozaura. A u nas w sklepie są 2 blistery z harpiami. warto je kupić?

Awatar użytkownika
olo1
Mudżahedin

Post autor: olo1 »

właśnie chodzi o to żeby nie miała tego dinozaura tylko zwykłego konia bo jest lepszy :D
harpie możesz kupić ale najlepeij kupić box warriorów teraz bo i tak ich będziesz musiał mieć żeby grać

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Co do harpii to zależy. Popytaj w tym swoim sklepie czy będą mieć więcej bo 2 blistry to i tak za mało żeby dało się grać. Na początek przydały by Ci się ze dwie piątki. Co do warriorów są o tyle lepsi że wypełniają slot core.

Pawn77
Pseudoklimaciarz

to kupie demonetki i dam skrzydła:D A Woriorów kupie jak uda mi sie sprzedać szkielety (mam 20).
A jutro kupie jedego dark ridera

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Z Dark Riderami możesz zrobić podobnie jak z z harpiami tzn. kupić Glade Riderów do WE i przerobić.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

jak to jest, że jeszcze nie zamknęłam tego tematu? To jest forum, nie blog. Naprawiam swój błąd. Kłódka.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Zablokowany