Witajcie! Zdecydowałem zbierać armie DE!
Dzis kupiłem Sobie "Sorceress on Cold One"
Następne chciałem kupic Dark Elf Black Ark Corsairs
Warto?
Pozdro pawn77
blog pawna jak zbierał DE
Moderator: Yudokuno
- Andronicus
- Chuck Norris
Czarodziejka na CO nie jest najlepszym pomysłem. Skoro jednak już posiadasz takową, najlepiej skombinuj konika i niech śmiga. Co do korsarzy... oczywiście można na nich grać ale DE posiadają lepsze jednostki. Na początek polecam Dark Riderów i zwykłych warriorów. Przydadzą się też harpie, choć te ciężko dostać ostatnimi czasy i trzeba kombinować.
Andronicus pisze:Czarodziejka na CO nie jest najlepszym pomysłem. Skoro jednak już posiadasz takową, najlepiej skombinuj konika i niech śmiga. Co do korsarzy... oczywiście można na nich grać ale DE posiadają lepsze jednostki. Na początek polecam Dark Riderów i zwykłych warriorów. Przydadzą się też harpie, choć te ciężko dostać ostatnimi czasy i trzeba kombinować.
1. ma konika tego. tego dinozaura. A u nas w sklepie są 2 blistery z harpiami. warto je kupić?
- Andronicus
- Chuck Norris
Co do harpii to zależy. Popytaj w tym swoim sklepie czy będą mieć więcej bo 2 blistry to i tak za mało żeby dało się grać. Na początek przydały by Ci się ze dwie piątki. Co do warriorów są o tyle lepsi że wypełniają slot core.
- Andronicus
- Chuck Norris
Z Dark Riderami możesz zrobić podobnie jak z z harpiami tzn. kupić Glade Riderów do WE i przerobić.