Logan Grimnar [gotowa figsa 14.04.09 godz 23.04]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Logan Grimnar W.I.P [11.04.09 godz. 00.45]
hop hop hop i byle dalej.
mało bo mało ale do przodu
mało bo mało ale do przodu
Uwielbiam ten model, a po Twoim malowaniu będzie super!
Ale już Ci mówię, że kły naszyjnika mi się nie podobają, wolałbym osobiście pełne cieniowanie, a nie kreski (nie wiem, czemu, ale kojarzą mi się z techniką NMM, a nie kośćmi), ale to tylko mój gust i czepianie się tradycyjne I popraw tę żółtą krechę na krawędzi pada
Ale już Ci mówię, że kły naszyjnika mi się nie podobają, wolałbym osobiście pełne cieniowanie, a nie kreski (nie wiem, czemu, ale kojarzą mi się z techniką NMM, a nie kośćmi), ale to tylko mój gust i czepianie się tradycyjne I popraw tę żółtą krechę na krawędzi pada
nowy aparat i fotki odrazu lepsze
kurde, kroczek po kroczku tu wstawiam zdjecia, jeszcze faatyk sie wkurzy... z gory przepraszam
kurde, kroczek po kroczku tu wstawiam zdjecia, jeszcze faatyk sie wkurzy... z gory przepraszam
Metaliki na zbroi to poezja i uczta dla oka. Nie wspominając o uszkodzeniach pancerza
Graty, z zapartym tchem czekam na finał
Graty, z zapartym tchem czekam na finał
metaliki? ale to NMM jest
figurki idą do jednego pana kolekcjonera/gracza/szaleńca nie wiem.
dla wszystkich niedowiarkow!
w dwa dni MOŻNA ładnie pomalować figurke!
rany, ale mam parcie na ten model...
dla wszystkich niedowiarkow!
w dwa dni MOŻNA ładnie pomalować figurke!
rany, ale mam parcie na ten model...
Ciśniesz ostro Na twoim miejscu popracowałbym tylko (tak ogólnie) nad gładkością przejść i prace będą miszczowskie (te co są są git malina na ebay itp. ,ale na GD by się przydało ... ).
Proszę o kolorki których użyłeś przy tej czaszce
Proszę o kolorki których użyłeś przy tej czaszce
haha a zebym ja kolorki pamietał.
no... był na bewno graved earth, dwarf flash, dark flash, chaos black rozjasniany białym.
ale to był mega freestyle wiec nie pamietam dokladnie
no... był na bewno graved earth, dwarf flash, dark flash, chaos black rozjasniany białym.
ale to był mega freestyle wiec nie pamietam dokladnie
oby tak dalej ]:-> widac ze juz dochodzisz do finiszu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
pyk pyk pyk i do przodu!
Logan na wykończeniu.
Logan na wykończeniu.
Nie podoba mi sie futro MOgles je chociaz w innym kolorze zrobic bo strasznie sie z pancerzem zlewa Reszta git.
p.s-Widze ,ze porpzednie fotki to byl wypadek przy pracy (obecne sa znowu lipne jak przystalo na ciebei )
p.s2-Nawierc bolter
p.s-Widze ,ze porpzednie fotki to byl wypadek przy pracy (obecne sa znowu lipne jak przystalo na ciebei )
p.s2-Nawierc bolter
Oj, oj, futro, Szczurek dobrze prawi, jest zwykłe i jednolite... Proponuję (my?) trochę zróżnicować odcienie A i tego molda też już zauważyłem, ale nic już nie ma chyba.
A i nie zapomnij nawiercić boltera! Niczego się do diabła nie nauczyłeś od czasów tamtego SM? Znów Ci mamy truć "cztery litery"?
Poza tym jest super! Piękna robota będzie!
A i nie zapomnij nawiercić boltera! Niczego się do diabła nie nauczyłeś od czasów tamtego SM? Znów Ci mamy truć "cztery litery"?
Poza tym jest super! Piękna robota będzie!
Boltera prosiaczki nie nawierce bo nie mam wierteł ale ładnie pomaluje, i bedzie sie ładnie świecic
robie go na małej dioramce, nie wiem czy uda mi sie dzis zrobić snieg, bo ciezko z sodą. jeśli kochana żabka bedzie otwarta to sie uda.
mokrych jajek panowie!
EDIT: nie wiem jak ten snieg sie utrzyma... to calkowita prowizorka...
robie go na małej dioramce, nie wiem czy uda mi sie dzis zrobić snieg, bo ciezko z sodą. jeśli kochana żabka bedzie otwarta to sie uda.
mokrych jajek panowie!
EDIT: nie wiem jak ten snieg sie utrzyma... to calkowita prowizorka...
lol kozackie foty wreszcieeeee Git malina ale snieg jakis kupasny a trawka za jasna