Uwielbiam ten model, a po Twoim malowaniu będzie super!
Ale już Ci mówię, że kły naszyjnika mi się nie podobają, wolałbym osobiście pełne cieniowanie, a nie kreski (nie wiem, czemu, ale kojarzą mi się z techniką NMM, a nie kośćmi), ale to tylko mój gust i czepianie się tradycyjne I popraw tę żółtą krechę na krawędzi pada
Koledze zapewne chodziło o "metalowe" części modelu. ten model jak i wszystkie inne twoje prace to ekstraklasa.
Całość wygląda cudnie!
Te wszystkie powstające prace idą na ebay?
Ciśniesz ostro Na twoim miejscu popracowałbym tylko (tak ogólnie) nad gładkością przejść i prace będą miszczowskie (te co są są git malina na ebay itp. ,ale na GD by się przydało ... ).
haha a zebym ja kolorki pamietał.
no... był na bewno graved earth, dwarf flash, dark flash, chaos black rozjasniany białym.
ale to był mega freestyle wiec nie pamietam dokladnie
oby tak dalej ]:-> widac ze juz dochodzisz do finiszu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Oj, oj, futro, Szczurek dobrze prawi, jest zwykłe i jednolite... Proponuję (my?) trochę zróżnicować odcienie A i tego molda też już zauważyłem, ale nic już nie ma chyba.
A i nie zapomnij nawiercić boltera! Niczego się do diabła nie nauczyłeś od czasów tamtego SM? Znów Ci mamy truć "cztery litery"?
Boltera prosiaczki nie nawierce bo nie mam wierteł ale ładnie pomaluje, i bedzie sie ładnie świecic
robie go na małej dioramce, nie wiem czy uda mi sie dzis zrobić snieg, bo ciezko z sodą. jeśli kochana żabka bedzie otwarta to sie uda.
mokrych jajek panowie!
EDIT: nie wiem jak ten snieg sie utrzyma... to calkowita prowizorka...