zapisy byly do 10 kwietnia, ale przedluzymy je o tydzien. dluzej sie nie da - musze zaczac drukowac materialy...
EDIT: powyzsi dwaj bylo zanim Kielon posta wyslal

podeslij mi dowod wplaty - sprawdzimy to.Murmandamus pisze:a ja nadal nie wiem czy przelw na konto doszedł bo wciąż widnieje jako nie zapłącony, żadnego potwierdzenia nie dostałem mailowo o tym. A jakis czas temu juz płaciłem.
Zgadzam się!, może nie jest to GTdla WFB ale w totalu na pewnoGrichalk pisze:A więc rozpiski robimy pod wampiry i demony
Ale jakość turnieju na Narbuta jest jak 1 do 10 w porównaniu z GT.Grand tournament jak ch*j - lokale na Narbutta większą załogę gromadzą...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Nazgule i Smok for the win in WarSzaman pisze:to wejdz na mitril.pl - zobaczysz, jak chlopaki wspieraja ta imprezeFikol pisze:dziwi mnie popularność LOTRa![]()
BTW ja w tej chwili porzucilem (chwilowo) WFB i WH40k dla War of the Ring
Turniejów Lotra wcale, nie jest dużo mniej niż battlowych, tyle, że nikt o nich na tym forum nie pisze.Cauliflower pisze:W sumei widać, ze chłopaki chyba za dużo swoich imprez nie mają, bo sami polacy się do lotra zgłosili, 1 anglik tylko
to chyba wampiry i demony pograja ze soba, a reszta w drugiej grupceGrichalk pisze:A więc rozpiski robimy pod wampiry i demony