4x4 w Imperium Gier - finały
Re: 4x4 w Imperium Gier - finały
Gramy po świętach turniej 18 IV - to jest moja propozycja, zaraz zrobię stosowny temat.
Mam czas od wtorku do piątku od 10 do 15. (chociaż jeden/dwa dni mogą mi odpaść).
Może by ktoś chciał ze mną pograć do 4x4 bo później mogę nie mieć tyle wolnego czasu
Może by ktoś chciał ze mną pograć do 4x4 bo później mogę nie mieć tyle wolnego czasu

Gremlin i Michał macie się ze mną skontaktować jak najszybciej
gg: 4253001
kom: 513-523-925

gg: 4253001
kom: 513-523-925
Gramy jutro koło południa z Hypnotikiem, wygrana Hypno to prawie pewne zwycięstwo w całym pucharze dla Skavena 

Hipno, jak przegrasz to nie dość że Tobię będzie wstyd, to i mi a pewnie nawet Raptorowi
.
Masz to wygrać bo jeżeli nie to jak mawia Cartman "I'm gonna kick ya in da nuts!!! "

Masz to wygrać bo jeżeli nie to jak mawia Cartman "I'm gonna kick ya in da nuts!!! "

Wygrał, wygrał, i to wysoko, jakieś 18,19, a może nawet dwadzieścia. Szczegóły pominę, w każdym razie niesmak pozostaje. Swoją drogą nie wiedziałem, że porażka ze mną to taki wstyd
W takim razie wiele osób musiało już nie raz się wstydzić 
Ze Skavenem gramy do pucharu w sobotę (w razie turnieju challenge). Raptor - co Ty na to, żeby też to załatwić w sobotę? Albo wcześniej nawet? Dzielne leśniaki grają o wicemistrzostwo
Tabela grupy I
Skaven 14pkt - 5 meczy
Ksch 6pkt - 6m
Hypnotic 3pkt - 3m
Raptor 3pkt - 4m
Pozostało:
Skaven - Hypnotic
Raptor - Hypnotic (x2)

Ze Skavenem gramy do pucharu w sobotę (w razie turnieju challenge). Raptor - co Ty na to, żeby też to załatwić w sobotę? Albo wcześniej nawet? Dzielne leśniaki grają o wicemistrzostwo

Tabela grupy I
Skaven 14pkt - 5 meczy
Ksch 6pkt - 6m
Hypnotic 3pkt - 3m
Raptor 3pkt - 4m
Pozostało:
Skaven - Hypnotic
Raptor - Hypnotic (x2)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2009, o 17:09 przez ksch, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham te niezapomniane chwile kiedy w ostatniej turze czarując keeper'em, mam miss cast i wychodzą dwie kurwy
Dzisiaj przegrałem z Gremlinem, trudno powiedzieć ile 16:4 może 15:5 dla niego, w gruncie rzeczy zgarnął 3pkt
Gdyby nie ta sytuacja powyżej mógł bym walczyć o remis aczkolwiek szala zwycięstwa była po jego stronie
Rewanż wkrótce 

Dzisiaj przegrałem z Gremlinem, trudno powiedzieć ile 16:4 może 15:5 dla niego, w gruncie rzeczy zgarnął 3pkt

Bywa tak czasami, ja dzisiaj slanem rzucając fireballa w 2 łuczników na 2 kościach rzuciłem miscast a potem 1 i 2 co o zawał o mało mnie nie przyprawiło bo juz widziałem tą drugą jedynkę
, ale na szczęście slan zrobił minimalne zło zadajac sobie wounda i zabijając 10 templów za 160pkt
To był najbardziej destruktywny fireball jakiego wykulałem kiedykolwiek XD
@Hipno
Cały przyszły tydzień praktycznie mam wolny i możemy pocisnać w panolki.

@Hipno
Cały przyszły tydzień praktycznie mam wolny i możemy pocisnać w panolki.
Ja rundę rewanżową zakończyłem trzema porażkami, dwie dzisiejsze z Raptorem i Skavenem były bardzo wyraźne. Cóż, Skaven ładnie obronił sytuację po swoim błędzie, ja niestety odpowiedziałem na to swoim i wyszło kakao
Trudno, leśniaki ostro walczyły, niestety lizi (i Raptora i Skavena) były dzisiaj zbyt mocne. Zakończę rozgrywki na 3/4 miejscu, co zresztą w wypadku We najgorszym wynikiem nie jest 
Skaven zasłużenie i wyraźnie wygrał cały puchar (choć z grupy wyszedł na farcie), za co należą mu się gratulacje

Skaven zasłużenie i wyraźnie wygrał cały puchar (choć z grupy wyszedł na farcie), za co należą mu się gratulacje

w sumie to keeper rozpuscił sie w ostatniej turze, tak wiec i tak niewiele zrobił przez cała gre dobił jedynie połówke treemana. Poza tym nie wpłyneło by to specjlanie na wynik starcia czy bylo by 13:7 czy 16:4 zadna różnica ; ). Straciłem ogólnie ok 1170 pts, Arbalowi zostało 2 flamery i 4 psy z 6 w oddziale ; ). Zreszta cała gre jechał na mega farcie wiekszośc wordujac, wiec na koniec mozna powiedziec ze wyszło sprawiedliwie -.- .
Gralismy na 2300 pts, mozliwe ze powtórzymy gre bo trochę go zwałowałem, na kacu sie nie mysli... chociaz dla przebiegu reszty gry, ten bład nei miałby wiekszego znaczenia, ale zawsze.
Gralismy na 2300 pts, mozliwe ze powtórzymy gre bo trochę go zwałowałem, na kacu sie nie mysli... chociaz dla przebiegu reszty gry, ten bład nei miałby wiekszego znaczenia, ale zawsze.
xYz
Możecie tam gdzies dopisac Gremlin vs Michał 13:7(2000pts) i 11:9(1650pts)
xYz
Arbaal ma czas po 15.00 we wtorek. Ktoś chce?
@Hipno
Spoko może być. W razie czego jakbys nagle miał dzień wolny czy coś to daj znać bo teraz jestem juzczasowo bardziej dyspozycyjny
Spoko może być. W razie czego jakbys nagle miał dzień wolny czy coś to daj znać bo teraz jestem juzczasowo bardziej dyspozycyjny
Ok. Arbal jednak odpadł.
Dlatego od razu ten wyłuskany jutrzejszy czas rezerwuję dla Gremlina lub Michała.
Ma któryś ochotę na zabawe z futrzkami?
Jeśli tak, to mile widziany kontakt np na gg 11665758 z propozycją formatu. (oczywiście u mnie usi być BP- inaczej bestie są niegrywalne)
Dlatego od razu ten wyłuskany jutrzejszy czas rezerwuję dla Gremlina lub Michała.
Ma któryś ochotę na zabawe z futrzkami?
Jeśli tak, to mile widziany kontakt np na gg 11665758 z propozycją formatu. (oczywiście u mnie usi być BP- inaczej bestie są niegrywalne)
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"