to są do bani (kusze)!!

Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Eltharion pisze:O jejku jej nie ,,buracz''!! O przebijaniu pancerza fakt zapomniałem ale rozwiń to z tym strzelaniam po ruchu bo nie zabardzo zrozumialem iluzje![]()
Aż? Odsyłam do prawdopodobieństwa. Przy BS 5 to naprawdę boliEltharion pisze:Co do strzelania 2x razy tyle co zwykłe kusze to jednak płacimy dosc dużą cene... AŻ - 1 do ZS .W przypadku kuszników wypada to katastrofalnie!!
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
O jejku jej nie ,,buracz''!! O przebijaniu pancerza fakt zapomniałem ale rozwiń to z tym strzelaniam po ruchu bo nie zabardzo zrozumialem iluzje
Saintowi chodziło zapewne że to zdanie nie miało sensu co do kontekstu. Można zrozumieć/nie zrozumieć aluzji ( taka mowa potoczna )Eltharionowi gratulujemy, że nie rozumie iluzji![]()
Widać dobrze się staramZiMny pisze:Trzeba się postarać , żeby się nie spłaciły
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Statystycznie efekt jest niby ten sam. Choć teoretycznie mając 12 strzałów zamiast 6 przy dużym farcie mamy możliwość zrobić więcej. Moim zdaniem zawsze opłaca się bardziej strzelić 2x.Dr Crane pisze:Oczywiście że Shades są znakomici....i oczywiście że lepiej zawsze walić multiplem-w jednym tylko przypadku nie ma znaczenia czy strzelamy multiplem czy pojedynczymi bo efekt jest taki sam....na 5+ pojedynczymi, czy na 6+ multiplem...