MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
7 hapii maja swoje plusy, niszcza lepiej inne mniejsze harpie, furie, maszyny. Jest ich odział mniej. Coś za coś. Różnia może jakaś jest, ale nie ma przegięć.
Też zajmujeMarcinnn pisze:Czy mały wampir z Helm of Command zajmuje także dodatkowy slot hero?
Masz jeszcze 2x DR. A możesz mieć i 3 jak jesteś maniakiem odginaniaSauruS PoweR pisze:@Marcinnn-Przeczytaj regulamin to się dowiesz.
2 oddziałami harpii nie odegniesz 3 oddzialow psow, ktore nie stoja obok siebieXet pisze:7 hapii maja swoje plusy, niszcza lepiej inne mniejsze harpie, furie, maszyny. Jest ich odział mniej. Coś za coś. Różnia może jakaś jest, ale nie ma przegięć..
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Proponuję zmianę ograniczeń na BPR...
To wystaw sobie 4x10 shades, 4xharpie, hydrę i czarodziejkę z daggerem. Masz slanna zuzywającego 11 kości na turę, morze skinków i stega.
Btw. czy w tym temcie też chodzi o dobicie do 50 stron spamu?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
W tym sęk że nie chce takim pedalstwem grać(mam na mysli jedno i drugie slanna i shadow)Jankiel pisze:To wystaw sobie 4x10 shades, 4xharpie, hydrę i czarodziejkę z daggerem. Masz slanna zuzywającego 11 kości na turę, morze skinków i stega.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
pozdro
ps tak trzeba nabic 50 stron 2 miesiące pierdzielenia 2 dni grania
Shino armie na jedno kopyto są średnie, bo nie są elastyczne. Dla mnie ograniczenie np: 0-3 jest "papierowe" - ja np: więcej niz 3 oddziały nie będe wystawiał, więc po co po takie ograniczenie. Ktoś widział kogoś kto wystawia 4-5 oddziałów harpi na 2000+Shino pisze: mam 8 lev magii z dagerem, dodatkowymi kostkami i innymi pierdolami
i 4-5 oddzialow harpii
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 01:15 przez Dalmar, łącznie zmieniany 1 raz.
No wiemSexRocket pisze:Prkatycznie kopia waszych zasadDalmar pisze:IMO dobre zbalansowanie armii - mocne rzeczy przycięte ale jednocześnie można coś złożyć - dużo lepsze rozwiązanie niż BP+R.![]()
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Wyszły nowe Lizaki bardzo dobra kontra na najmocniejsze armie - za jakiś czas wyjdą Skaveny i miejmy nadzieję, że ogrniczenia nie będą potrzebne.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 01:22 przez Dalmar, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałbym taką armię na stole zobaczyć - zajebieszcza opcja - szkoda że mojego Keeperka jeszcze nie mam skończonegoRydl pisze:Mam pytanie czy jak pojade demonami czystego slanesha to będę mogł wystawić 3 odziały seekerek i 2 odziały findów ?? (głównie pytam o findy)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)