Terminator Capitan

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Terminator Capitan

Post autor: Szczur22 »

Po pierwsze-jako nowy użytkownik forum witam wszystkich!

Nie maluję jeszcze na wysokim poziomie, dopiero zaczynam. Ale chyba nic się nie stanie jak zaprezentuję moje ostatnie dokonanie. Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana

Wszelkie jaśniejsze plamy (miecz, prawy naramiennik) w rzeczywistości są niewidoczne- tak po prostu niefortunnie zrobiło się zdjęcie. Jakość fotek zadowalająca, choć nie świetna. Nienajlepsze rozjaśnienia szaty, i fatalny złoty to braki w zaopatrzeniu (blood red i złoty mi się popsuły, i ciężko z nich korzystać). Dlatego też nie ma zbyt wielu złotych elementów.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Jak na jedna z pierwszych figurek prezentuje się naprawdę ok. Ja na początek bym radził pobawaić się tylko w dokładność. bez rozjaśnień czy innych fajerwerków. Sucha figurka jako wprawa do kolejnych. Zaczniesz się czuć pewniej, spróbuj eksperymentować ;) Pozdrawiam!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

scieki fajne
ale jak patrze na figsa to mam wrazenie ze jest obdrapany cos chyba musi w tym byc

ODPOWIEDZ