W wcześniejszych postach wyczytałem że ma być zmian dotycząca zajmowania pół, czy jest już coś ustalone?
Bycie poddanym to nie tylko samo obijanie się, ale również obowiązkiKalesoner pisze:Bycie władcą to nei same luksusy, to też odpowiedzialność.
Spoko my tylko żartujemy, czasem tylko prawdziwa natura ciśnienowca bierze góre nad Kalesoner'emczreq pisze:Oj chłopaki, chłopaki.. bez złośliwości, ten turniej to ma być fajna zabawa ;]
przerzut EFEKTU miscasta. jest według mnie w porządku. Może być lepszy, ale może być gorszy. wg mnie zajebiste. tylko to nie jest przerzut miscasta! W WoCH niestety popełniłem błąd bo nie znam zbytnio tej armii. Ale mam nadzieje że Jasiuu to poprawi na coś sensownegoKalesoner pisze:Przerzut miscasta za mocny, co do woch - to nie wiem o co chodziło autorowi.
Na swoim magu. Wrogiemu nie mogą tego kazać: ktoś rzuca pierwszy czar i miscast koniec fazy magi. Nie może na to pozwoliś i przerzuca. co wypadnie zostaje. Czy ja wiem, że to takie super fajne? Raczej bardzo losowe i troche niebezpieczne. Wg mnie jest bardzo spoko.Kalesoner pisze:no przecież widzę ze efektu i to na wrogim magu lordzie - to jest za mocne - out
Może przerzucić on, a nie kazać przeciwnikowi przerzucić. nie zrozumieliśmy się. Oczywiście chodziło mi o przerzuty na jednym ze swoich magów. Jasiuu mysle ze te tricks & trips są zajebisteKalesoner pisze:Kubcio pisze: Raz na bitwe gracz może przerzucić EFEKT miscastu na dowolnym magu.