Skład na Euro

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Malal
Kretozord

Re: Skład na Euro

Post autor: Malal »

Zwlaszcza ze Kielon ma grac HE :D
podpis nieregulaminowy - administracja

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Ja to bym się trochę obawiał tej bezwzględności Darka, o której piszecie. Troszkę by było wstyd jakby go jakiś Duńczyk czy Niemiec przyłapał na przesuwaniu terenu jak ja podczas gry w Łomiankach (podobnych do tej historii słyszałem już kilka). Bezwzględność jest dobra, ale bez przesady. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

grałeś przeciwko Darkowi? Miła bitwa była?
Nie były miła. Były twarde, trudne i pouczające. Ale na Euro zdecydowanie nie chodzi o to, by było miło.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

teraz 10 strom wypominek co kto i gdzie zrobił fajnie :D :D :D będzie co czytać bo sie nudno zaczyna robić

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Jankiel pisze:
Juz dawno przyzwyczialem sie , ze szarzy, anonimowi uzytkownicy lubia popisac sobie rozne farmazony.
Nie taki anonimowy. Kuby Falkowskiego nie pamiętasz?
O nie! Jankielu, ujawniłeś mnie i teraz będę juz musiał zamilknąć naprawdę.

tak, grałem z Darkiem parę razy i z kazdej bitwy mam o dziwo miłe wspomnienia więc chyba nie jest tak źle.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

buziaczek do moda :*
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Radzę jednak pilnować aby duńczyk albo niemiec to wam nie przesunął terenu, albo nie wkręcił wała, bo takie rzeczy na pewno będą się pojawiać.
A falko troche wypadł z obiegu bo WE nie są wcale pewniakiem do składu ;) i kurtke bym od ciebie odebrał wreszcie. :P
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ja ostatnio wygralem na turnieju z Barbem w starciu VC vs VC, wiec nie wobrazam sobie, by Zbyszek mogl byc w reprezentacji zamiast mnie.

:D :) :lol2:

Ps. Żart. Chce tylko uzmysłowic niektorym, że bezpośrednie konfrontacje niekoniecznie musza od razu wskazac lepszego. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

buziaczek do moda :*
Dziękuję. Obrażajcie się, ale delikatnie i bez przekleństw ;)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Robson pisze:Radzę jednak pilnować aby duńczyk albo niemiec to wam nie przesunął terenu, albo nie wkręcił wała, bo takie rzeczy na pewno będą się pojawiać.
Przesuwanie to polska specjalność.
Oszukane kości - duńska.
Wał na rozpisce - włoska.
Wał na zasadach - niemiecka.

Ogólnie - zgłaszać wszystko. Natychmiast, a nie parę godzin po fakcie. 20-0 piechotą nie chodzi.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Do euro pare dobrych miesięcy czy uda sie pobić temat koziołka ? =D>
Beka na maxa

Robson
Niszczyciel Światów

Ps. Żart. Chce tylko uzmysłowic niektorym, że bezpośrednie konfrontacje niekoniecznie musza od razu wskazac lepszego. :)
A dla przypomnienia... jak wygląda wyłonienie gracza HE do reprezentacji? :P
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Robson pisze:Radzę jednak pilnować aby duńczyk albo niemiec to wam nie przesunął terenu, albo nie wkręcił wała, bo takie rzeczy na pewno będą się pojawiać.
A falko troche wypadł z obiegu bo WE nie są wcale pewniakiem do składu ;) i kurtke bym od ciebie odebrał wreszcie. :P
Wypadłem, wypadłem, przyznaje przez moja zasrana pracę, ale w tym sezonie powziałem postanowienie, ze chocby sie tam paliło i waliło to biore wolne i jade na turnieje. A to już nie jest tak, że tak cholerna partyzantka w każdych warunkach polowych wyszarpie remis?

kurtki Ci póki co jeszcze nie oddam, fajnie w niej wyglądam 8) . Oddam jak się znosi :twisted:

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Oskar pisze:Do euro pare dobrych miesięcy czy uda sie pobić temat koziołka ? =D>
No way :mrgreen:
Robson pisze: A dla przypomnienia... jak wygląda wyłonienie gracza HE do reprezentacji? :P
No przecież hajami ma grać Supeł :shock: Już od miesiąca trenuje :D Chociaż słyszałem, że Jasiu też jest niezły. Ale na głowę to i tak ich Tocz - lokalny czempion bije ;)

Robson
Niszczyciel Światów

ty łobuzie oddawaj!! :P
RIP

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

No przecież hajami ma grać Supeł Już od miesiąca trenuje Chociaż słyszałem, że Jasiu też jest niezły. Ale na głowę to i tak ich Tocz - lokalny czempion bije
Karabin a mi sie cos o jakims Oskarze obiło o uszy... dobry on jest? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

plewa jakich mało :wink:

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Ale ma dobry towar :mrgreen:

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

to fakt :D

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Oskar? Oskar ? Jaki Oskar? Ten z forum, czy ten z rzeczywistości? ;)

ODPOWIEDZ