Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Ja to bym się trochę obawiał tej bezwzględności Darka, o której piszecie. Troszkę by było wstyd jakby go jakiś Duńczyk czy Niemiec przyłapał na przesuwaniu terenu jak ja podczas gry w Łomiankach (podobnych do tej historii słyszałem już kilka). Bezwzględność jest dobra, ale bez przesady.
Nie były miła. Były twarde, trudne i pouczające. Ale na Euro zdecydowanie nie chodzi o to, by było miło.grałeś przeciwko Darkowi? Miła bitwa była?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
teraz 10 strom wypominek co kto i gdzie zrobił fajnie będzie co czytać bo sie nudno zaczyna robić
O nie! Jankielu, ujawniłeś mnie i teraz będę juz musiał zamilknąć naprawdę.Jankiel pisze:Nie taki anonimowy. Kuby Falkowskiego nie pamiętasz?Juz dawno przyzwyczialem sie , ze szarzy, anonimowi uzytkownicy lubia popisac sobie rozne farmazony.
tak, grałem z Darkiem parę razy i z kazdej bitwy mam o dziwo miłe wspomnienia więc chyba nie jest tak źle.
Radzę jednak pilnować aby duńczyk albo niemiec to wam nie przesunął terenu, albo nie wkręcił wała, bo takie rzeczy na pewno będą się pojawiać.
A falko troche wypadł z obiegu bo WE nie są wcale pewniakiem do składu i kurtke bym od ciebie odebrał wreszcie.
A falko troche wypadł z obiegu bo WE nie są wcale pewniakiem do składu i kurtke bym od ciebie odebrał wreszcie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ja ostatnio wygralem na turnieju z Barbem w starciu VC vs VC, wiec nie wobrazam sobie, by Zbyszek mogl byc w reprezentacji zamiast mnie.
Ps. Żart. Chce tylko uzmysłowic niektorym, że bezpośrednie konfrontacje niekoniecznie musza od razu wskazac lepszego.
Ps. Żart. Chce tylko uzmysłowic niektorym, że bezpośrednie konfrontacje niekoniecznie musza od razu wskazac lepszego.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Przesuwanie to polska specjalność.Robson pisze:Radzę jednak pilnować aby duńczyk albo niemiec to wam nie przesunął terenu, albo nie wkręcił wała, bo takie rzeczy na pewno będą się pojawiać.
Oszukane kości - duńska.
Wał na rozpisce - włoska.
Wał na zasadach - niemiecka.
Ogólnie - zgłaszać wszystko. Natychmiast, a nie parę godzin po fakcie. 20-0 piechotą nie chodzi.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
A dla przypomnienia... jak wygląda wyłonienie gracza HE do reprezentacji?Ps. Żart. Chce tylko uzmysłowic niektorym, że bezpośrednie konfrontacje niekoniecznie musza od razu wskazac lepszego.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wypadłem, wypadłem, przyznaje przez moja zasrana pracę, ale w tym sezonie powziałem postanowienie, ze chocby sie tam paliło i waliło to biore wolne i jade na turnieje. A to już nie jest tak, że tak cholerna partyzantka w każdych warunkach polowych wyszarpie remis?Robson pisze:Radzę jednak pilnować aby duńczyk albo niemiec to wam nie przesunął terenu, albo nie wkręcił wała, bo takie rzeczy na pewno będą się pojawiać.
kurtki Ci póki co jeszcze nie oddam, fajnie w niej wyglądam . Oddam jak się znosi
- 4 karabiny
- Beast from the East
No wayOskar pisze:Do euro pare dobrych miesięcy czy uda sie pobić temat koziołka ?
No przecież hajami ma grać Supeł Już od miesiąca trenuje Chociaż słyszałem, że Jasiu też jest niezły. Ale na głowę to i tak ich Tocz - lokalny czempion bijeRobson pisze: A dla przypomnienia... jak wygląda wyłonienie gracza HE do reprezentacji?
plewa jakich mało
- 4 karabiny
- Beast from the East
Oskar? Oskar ? Jaki Oskar? Ten z forum, czy ten z rzeczywistości?