PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: PAINTED by RAFIX (24.04 CIENIE)
Nie podobają mi się te DElfy
Sorry, Rafał, ale po prostu gama kolorów jest paskudna i jakaś taka gryząca w oczy (bo technice jak zwykle nie mam nic do zarzucenia).
Sorry, Rafał, ale po prostu gama kolorów jest paskudna i jakaś taka gryząca w oczy (bo technice jak zwykle nie mam nic do zarzucenia).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie jestem jakimś znawcą malowania, ale wiem, że takie żarówiaste figurki dostają więcej za malowanie niż modele pomalowane na podobnym poziomie tylko w ciemnych tonacjach. Podejrzewam, że właściciel jest też w pełni tego świadomy. Poza tym to nic złego, że jedne na 10 DE na turnieju będą mniej dark.
Figurki made by Rafix i tak dostają sporo za malowanie a mi generalnie mi się bardzo podobają takie pastele - Rafał sam mi to odradzał ale ja wole właśnie taką gamę kolorów (zresztą jak moje Demonki)Kalesoner pisze:Nie jestem jakimś znawcą malowania, ale wiem, że takie żarówiaste figurki dostają więcej za malowanie niż modele pomalowane na podobnym poziomie tylko w ciemnych tonacjach. Podejrzewam, że właściciel jest też w pełni tego świadomy. Poza tym to nic złego, że jedne na 10 DE na turnieju będą mniej dark.
Od dziś część z tego na zdjęciach stoi u mnie gablocie i wszystko wygląda zajebiście - nawet lepiej niż na tych zdjęciach. Rafał jest Mistrzem przez duże "M" a wiem że potarfi jak zrobić to jeszcze na wyższym poziomie
Lepiej mieć figurki na których Rafał "potrenuje" ale mieć je długo, niż super cacka które w kilka miesięcy będzie trzeba robić od nowaŻaba pisze:Umówiłem się z Rafixem że moje Ciemniaki zrobi jak potrenuje na figsach Darka ;P
miłego,
Ż.
I kto to mówithurion pisze:jakbym nie wiedzial ze to prawda to bym pomyslal ze to dlatego ze DE sa aktualnie mniej pocięteRAFIX pisze:Darek jest kolekcjonerem, ma nawet kilka nieoficjalnych dyplomów hobbysty i lubi sobie pograć czymś innym niż tylko demonami
Łukasz mam 4 armie i w niedługim czas mam zamiar zainwestować np: w piechotę do HE np:regiment maidenek którym się wymieni cześć głów i doda jakieś fajne tarcze i będą jako Seeguardki grać. Moja kolekcja ma też sporo mniej grywalnych, ale zajebiście ładnych modeli - zresztą tak jak kolekcje większości osób z Ink. jak Mariosa czy Kubiego.
dlatego napisalem ze to wiem, widzialem twoje zajebiste HE jeszcze chyba 6 lat temu na SnotconieDalmar pisze:I kto to mówithurion pisze:jakbym nie wiedzial ze to prawda to bym pomyslal ze to dlatego ze DE sa aktualnie mniej pocięteRAFIX pisze:Darek jest kolekcjonerem, ma nawet kilka nieoficjalnych dyplomów hobbysty i lubi sobie pograć czymś innym niż tylko demonami
Łukasz mam 4 armie i w niedługim czas mam zamiar zainwestować np: w piechotę do HE np:regiment maidenek którym się wymieni cześć głów i doda jakieś fajne tarcze i będą jako Seeguardki grać. Moja kolekcja ma też sporo mniej grywalnych, ale zajebiście ładnych modeli - zresztą tak jak kolekcje większości osób z Ink. jak Mariosa czy Kubiego.
pzdr !!
Witam
Rydwan z dodatkowym ulepkiem w postaci skóry ludzkiej (dla tych co się by nie domyślili ),
oceńcie sami czy się podoba czy trza go od początku pomalować
Pzdr
R.
Rydwan z dodatkowym ulepkiem w postaci skóry ludzkiej (dla tych co się by nie domyślili ),
oceńcie sami czy się podoba czy trza go od początku pomalować
Pzdr
R.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ulepek całkiem niezły, obsługa taka se, ale jaszczury są świetne
Raz, że typ rozsmarowany na rydwanie wydaje się żywy dwa, motyw jak z titanica
Fajny, tylko pociągnij go jakimś fioletowo zielonym washem żeby wyglądał na trupa
Fajny, tylko pociągnij go jakimś fioletowo zielonym washem żeby wyglądał na trupa
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
skóra jest wyprawiona więc jak żywa ma wyglądać, poza tym kto powiedział ze typ nie żyje
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Robi za klakson i migaczeRAFIX pisze:skóra jest wyprawiona więc jak żywa ma wyglądać, poza tym kto powiedział ze typ nie żyje
dzięki właśnie tego brakowało pod latarnią zawsze jest ciemno
i jeszcze jedna figurka do DE i prawie skończyłem kolejną armie malować
co do koloru miała się wyróżniać spośród stada zielonych i szarych hydr
Patrzcie i oceniajcie zapraszam też na CMON'a
Pzdr
R.
co do koloru miała się wyróżniać spośród stada zielonych i szarych hydr
Patrzcie i oceniajcie zapraszam też na CMON'a
Pzdr
R.
-
- Chuck Norris
Moim zdaniem Hydra to jedna z lepszych twoich prac , naprawdę mi się podoba a dobór kolorów jak najbardziej pasuje do reszty armii , rydwan mi nie podchodzi szczególnie koleś rozciągnięty na przedzie (skóra jak dla mnie fatalna , masz problemy z cieniami przy dużych powierzchniach)
wiem ze winny zawsze się tłumaczy ale na tym ludziku z rydwanu trochę cieni nałożyłem, fota jest kiepska na żywo o wiele lepiej wygląda, będzie można na pewno go i cała resztę obejrzeć w Gorzowie