Co z wynikmi głosowania na Mastery ?
Moderator: swieta_barbara
- 4 karabiny
- Beast from the East
Co z wynikmi głosowania na Mastery ?
Scimi jest 2 maja. Głosowanie zakończyło się dawno temu. Można zapytać gdzie wyniki? Jeżeli nie masz czasu powinieneś scedować to na kogoś innego. Troszkę to nieprofesjonalne. Pozdro.
Wisza od 3 tygodni
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=15598
- 4 karabiny
- Beast from the East
Dobra Młody skoro nie załapałeś to uściślę.Młody pisze:Wisza od 3 tygodni
Co z upublicznieniem głosowania na Mastery?
To powoli zaczyna zakrawać na kpinę. Scimi ma czas pisać posty, a od trzech tygodni pomimo wielu próśb cisza?
A powiedzcie mi po co to ujawnianie głosów ^^? W czym to pomoże, bo naprawde nie wiem ;]
- 4 karabiny
- Beast from the East
A kto powiedział, że ma w czymś pomagać?Młody pisze:A powiedzcie mi po co to ujawnianie głosów ^^? W czym to pomoże, bo naprawde nie wiem ;]
Muszą być upublicznione i tyle.
Przynajmniej kolejny powód do flejmów bedzie
Poza tym Młody nie pisz do mnie z łaski swojej w drugiej osobie liczby mnogiej
Pewnie nie mowisz tylko w swoim imieniu, wiec moge tak sie zwracać ;].
Widze ze to forum żyje okazjami do kolejnych flejmow
- 4 karabiny
- Beast from the East
To dobrze widzisz Takie min. prawa internetu i for wszelakichMłody pisze:Pewnie nie mowisz tylko w swoim imieniu, wiec moge tak sie zwracać ;].
A Scimi z jakichś powodów (na pewno nie braku czasu) delikatnie rzecz ujmując - maniany odpierdala. Co mnie tym bardziej dziwi, że do niedawna zajebiście moderował.
A mi się wydaje, że głosowanie zawsze było publiczne, tylko ostatnio utajniono, na czas samego głosowania, po to, aby głosujący nie sugerowali się głosem poprzedników.Supeł pisze:Ujawnienie nie było by konieczne gdy by nie zapewnienie o tym że będzie upublicznione
Chyba.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Też mi się tak zdaje
zacznie sie jechane... bedzie flejm łor, ale skoro ustalono, że upubliczni sie. Wydaje mi sie, że scimi cos pisał o przeosinach do wroc (jeżeli prawda, zapraszamy na zapoznawcze chlanie) więc może dlatego?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Źle Ci się wydaje- poprzednio też tak raz było, czy dwa.Siweusz pisze:A mi się wydaje, że głosowanie zawsze było publiczne, tylko ostatnio utajniono, na czas samego głosowania, po to, aby głosujący nie sugerowali się głosem poprzedników.Supeł pisze:Ujawnienie nie było by konieczne gdy by nie zapewnienie o tym że będzie upublicznione
Chyba.
Ale dawać, dawać- chcę zobaczyć kto był u nas na masterze i mu się nie podobało
Morrok u u Was na Masterze bylo zajebiscie, ale bylem tez na dwoch Strategikonach i (iMo) to byly porazki.
Wiec dlatego miedzy innymi glsoowalem na nie (bo pisaliscie, ze moze bedzie powrot Mastera na Stratega).
Oczywiscie nie mi oceniac jak bedzie w tym roku i czy sie oplaca to laczyc, to Wasza dzialka, ale dla mnie to jest niebo i ziemia (ostatni master i strategi).
Wiec dlatego miedzy innymi glsoowalem na nie (bo pisaliscie, ze moze bedzie powrot Mastera na Stratega).
Oczywiscie nie mi oceniac jak bedzie w tym roku i czy sie oplaca to laczyc, to Wasza dzialka, ale dla mnie to jest niebo i ziemia (ostatni master i strategi).
- 4 karabiny
- Beast from the East
Scimi pałko jedna
Nie to żebym lubił flejmy.
To nie jest kurwa Twój prywatny folwark. Podjąłeś się roli moda i masz za przeproszeniem pieski i zasrany obowiązek powierzoną Ci pracę wypełniać należycie. Doprosić się Ciebie nie można o opublikowanie tabelki. Nie jesteś skłonny nawet napisać kilku słów wyjaśnienia?
Napisałeś mi jakiś czas temu, że nie masz czasu bo praca itd. Miałeś wysłać mi pliki na majla i nic?
Jak masz problemy z organizacją czasu pracy itd to do terapeuty, a obowiązki sceduj na kogoś innego.
To nie jest kurwa Twój prywatny folwark. Podjąłeś się roli moda i masz za przeproszeniem pieski i zasrany obowiązek powierzoną Ci pracę wypełniać należycie. Doprosić się Ciebie nie można o opublikowanie tabelki. Nie jesteś skłonny nawet napisać kilku słów wyjaśnienia?
Napisałeś mi jakiś czas temu, że nie masz czasu bo praca itd. Miałeś wysłać mi pliki na majla i nic?
Jak masz problemy z organizacją czasu pracy itd to do terapeuty, a obowiązki sceduj na kogoś innego.
Sprawdź maila bo ci wysłałem - wczoraj lub przedwczoraj. Chyba, że zły adres mi podałeś - celler@op.pl - na taki poszło.4 karabiny pisze:Scimi pałko jedna
Mam ważniejsze sprawy do roboty, a w wolnym czasie też ciekawsze zajęcia niż taplać się z wami w tym bagienku
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Shakin' Dudi
- Masakrator
nie mozesz ich udostepnic tutaj...bo teraz to i mnie to zaczelo interesowac...
ps. masz minusa Scimi
ps. masz minusa Scimi