Co z wynikmi głosowania na Mastery ?

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Co z wynikmi głosowania na Mastery ?

Post autor: 4 karabiny »

Scimi jest 2 maja. Głosowanie zakończyło się dawno temu. Można zapytać gdzie wyniki? Jeżeli nie masz czasu powinieneś scedować to na kogoś innego. Troszkę to nieprofesjonalne. Pozdro.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Dobra Młody skoro nie załapałeś ;) to uściślę.
Co z upublicznieniem głosowania na Mastery?
To powoli zaczyna zakrawać na kpinę. Scimi ma czas pisać posty, a od trzech tygodni pomimo wielu próśb cisza? :roll:

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

A powiedzcie mi po co to ujawnianie głosów ^^? W czym to pomoże, bo naprawde nie wiem ;]
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Młody pisze:A powiedzcie mi po co to ujawnianie głosów ^^? W czym to pomoże, bo naprawde nie wiem ;]
A kto powiedział, że ma w czymś pomagać?
Muszą być upublicznione i tyle.
Przynajmniej kolejny powód do flejmów bedzie :mrgreen:
Poza tym Młody nie pisz do mnie z łaski swojej w drugiej osobie liczby mnogiej ;)

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Pewnie nie mowisz tylko w swoim imieniu, wiec moge tak sie zwracać ;].
Widze ze to forum żyje okazjami do kolejnych flejmow :)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Młody pisze:Pewnie nie mowisz tylko w swoim imieniu, wiec moge tak sie zwracać ;].
Widze ze to forum żyje okazjami do kolejnych flejmow :)
To dobrze widzisz :) Takie min. prawa internetu i for wszelakich :mrgreen:
A Scimi z jakichś powodów (na pewno nie braku czasu) delikatnie rzecz ujmując - maniany odpierdala. Co mnie tym bardziej dziwi, że do niedawna zajebiście moderował.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Ujawnienie nie było by konieczne gdy by nie zapewnienie o tym że będzie upublicznione oraz dlatego żeby policzyc i sprawdzić czy się wszystko zgadza...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Supeł pisze:Ujawnienie nie było by konieczne gdy by nie zapewnienie o tym że będzie upublicznione
A mi się wydaje, że głosowanie zawsze było publiczne, tylko ostatnio utajniono, na czas samego głosowania, po to, aby głosujący nie sugerowali się głosem poprzedników. :wink:
Chyba.

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Też mi się tak zdaje :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

zacznie sie jechane... bedzie flejm łor, ale skoro ustalono, że upubliczni sie. Wydaje mi sie, że scimi cos pisał o przeosinach do wroc (jeżeli prawda, zapraszamy na zapoznawcze chlanie) więc może dlatego?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Siweusz pisze:
Supeł pisze:Ujawnienie nie było by konieczne gdy by nie zapewnienie o tym że będzie upublicznione
A mi się wydaje, że głosowanie zawsze było publiczne, tylko ostatnio utajniono, na czas samego głosowania, po to, aby głosujący nie sugerowali się głosem poprzedników. :wink:
Chyba.
Źle Ci się wydaje- poprzednio też tak raz było, czy dwa.

Ale dawać, dawać- chcę zobaczyć kto był u nas na masterze i mu się nie podobało :twisted:

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Morrok u u Was na Masterze bylo zajebiscie, ale bylem tez na dwoch Strategikonach i (iMo) to byly porazki.
Wiec dlatego miedzy innymi glsoowalem na nie (bo pisaliscie, ze moze bedzie powrot Mastera na Stratega).

Oczywiscie nie mi oceniac jak bedzie w tym roku i czy sie oplaca to laczyc, to Wasza dzialka, ale dla mnie to jest niebo i ziemia (ostatni master i strategi).

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

:x Ale dawać, dawać- chcę zobaczyć kto był u nas na masterze i mu się nie podobało
mi :P nie dostalem dyplomu :cry: :cry:

;)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

A ja chcę Tropik :wink: jeden z moich ulubionych majsterów.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Nie tylko Ty :)

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Scimi pałko jedna :roll:
Nie to żebym lubił flejmy.
To nie jest kurwa Twój prywatny folwark. Podjąłeś się roli moda i masz za przeproszeniem pieski i zasrany obowiązek powierzoną Ci pracę wypełniać należycie. Doprosić się Ciebie nie można o opublikowanie tabelki. Nie jesteś skłonny nawet napisać kilku słów wyjaśnienia?
Napisałeś mi jakiś czas temu, że nie masz czasu bo praca itd. Miałeś wysłać mi pliki na majla i nic?
Jak masz problemy z organizacją czasu pracy itd to do terapeuty, a obowiązki sceduj na kogoś innego.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Chuj ma jaja!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

4 karabiny pisze:Scimi pałko jedna :roll:
Nie to żebym lubił flejmy.
To nie jest kurwa Twój prywatny folwark. Podjąłeś się roli moda i masz za przeproszeniem pieski i zasrany obowiązek powierzoną Ci pracę wypełniać należycie. Doprosić się Ciebie nie można o opublikowanie tabelki. Nie jesteś skłonny nawet napisać kilku słów wyjaśnienia?
Napisałeś mi jakiś czas temu, że nie masz czasu bo praca itd. Miałeś wysłać mi pliki na majla i nic?
Jak masz problemy z organizacją czasu pracy itd to do terapeuty, a obowiązki sceduj na kogoś innego.
Sprawdź maila bo ci wysłałem - wczoraj lub przedwczoraj. Chyba, że zły adres mi podałeś - celler@op.pl - na taki poszło.

Mam ważniejsze sprawy do roboty, a w wolnym czasie też ciekawsze zajęcia niż taplać się z wami w tym bagienku ;)
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

nie mozesz ich udostepnic tutaj...bo teraz to i mnie to zaczelo interesowac...

ps. masz minusa Scimi [-X

ODPOWIEDZ