Figurki by MiHaU

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
_Mihau
"Nie jestem powergamerem"

Figurki by MiHaU

Post autor: _Mihau »

Kilka wypocin :)
Zabójca Demonów
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

_Mihau

i Caradryan ( nie umiem jeszcze dobrze światła ustawić do zdjęć :(

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 5 maja 2009, o 21:04 przez _Mihau, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil Kiwi

Post autor: Kamil Kiwi »

Wszystko w porządku, ale przyczepie się do toporu krasnoluda, czemu na nim nie ma krwi?! przecież przed chwilą zabił wilgachnego demona. :twisted:

_Mihau

Przecież jest zielona posoka;)

Awatar użytkownika
lewy
Kontakt:

Post autor: lewy »

nie zły płaszczyk ;d

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Zajefajny zabójca demonów! =D>
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Hehe...strasznie mi sie ten zabujca podoba...;]...ładna praca....elfik też jest ok...

Kamil Kiwi pisze:Wszystko w porządku, ale przyczepie się do toporu krasnoluda, czemu na nim nie ma krwi?! przecież przed chwilą zabił wilgachnego demona. :twisted:
To demony krwawią??...w jaką gre ty grasz?? :)

_Mihau

Undead84 pisze: To demony krwawią??...w jaką gre ty grasz?? :)
chyba dopiero się dematerializują jak ostatnia kropla ektoplazmy z nich wypłynie :) buhehe

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

malowanie naparawde przyzwoite
ale co sie dzieje z tymi figsami ze sie tak blyszcza to znacznie psuje efekt
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

_Mihau

max pisze: ale co sie dzieje z tymi figsami ze sie tak blyszcza to znacznie psuje efekt
lakier... dlatego staram sie juz nauczony doświadczeniem robić zdjecia przed zaspryowaniem, co by światło się tak nie odbijało- chyba ze można jakoś inaczej uzyskać dobre zdjecie na polakierowanej figurce?

_Mihau

High Elficki mag, zrobiony na maga leśnych elfów

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Elifik bardzo fajny....płaszcz mi sie cholernie podoba....fajnie dopracowane motywy na płaszczu;]...i kolorystyka też jest okadoka...ogulnie twoje prace fajnie sie prezentują...;]

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

_Mihau pisze: lakier... dlatego staram sie juz nauczony doświadczeniem robić zdjecia przed zaspryowaniem, co by światło się tak nie odbijało- chyba ze można jakoś inaczej uzyskać dobre zdjecie na polakierowanej figurce?
najlepszy sposób to przestać używać lakieru w sprayu, tym bardziej jeśli używasz GW i zainwestować w zwykły modelarski lakier z słoiku, ja osobiście polecam Model Mastera, jak się go dobrze rozmiesza i nałoży cienka warstwę daje bardzo fajny efekt, kolory sa trochę "wyraźniejsze" a figsa idealnie matowa, poza tym pędzlem dokładniej pokryjesz model niż sprayem ;]

_Mihau

GraveDigger pisze:najlepszy sposób to przestać używać lakieru w sprayu, tym bardziej jeśli używasz GW i zainwestować w zwykły modelarski lakier z słoiku, ja osobiście polecam Model Mastera, jak się go dobrze rozmiesza i nałoży cienka warstwę daje bardzo fajny efekt, kolory sa trochę "wyraźniejsze" a figsa idealnie matowa, poza tym pędzlem dokładniej pokryjesz model niż sprayem ;]
dzięki! bede musial spróbować:)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Twoje stare HE bardziej mi się podobały Michale :mrgreen: :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

_Mihau

te sprzed 6 lat ? [-X szcześliwie nie ma ich a tym bardziej ich zdjeć :P

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

a szkoda :mrgreen:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

daemonslayer wymaga więcej staranności bo malowanie nieczysto wygląda. rogi możnaby porozjaśniać jeszcze (na krawędziach chociaż). trochę psuje efekt to że włosy i głowa demona sa chyba identyczne kolorystycznie. skóra krasia mogłaby miec cieni więcej.
caladryan dziwnie stoi na tej podstawce:) stopy mu w powietrzu wiszą. poza tym kolorystyka i podstawka fajne, lepiej wyszedł model niż slayer, widac więcej staranności. skóra ciut za ciemna moim zdaniem ale może to wina foto. no i szkoda że tak się śtiatło odbija od wszystiego, nie widać jak metaliki są zrobione.
leśny elf ma dość ciekawą kolorystykę, kreska z tyłu płaszcza trochę nierówna- nie jest równoległa do krawędzi płaszcza, taki detal;] woda wygląda trochę jak glut. poza tym dobrze pomalowane:) zielone błyski kojarzą się z ziołem;p no i ponownie- szkoda że się tak błyszczy.

ODPOWIEDZ