Figurki by MiHaU
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Wszystko w porządku, ale przyczepie się do toporu krasnoluda, czemu na nim nie ma krwi?! przecież przed chwilą zabił wilgachnego demona.
nie zły płaszczyk ;d
Zajefajny zabójca demonów!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Hehe...strasznie mi sie ten zabujca podoba...;]...ładna praca....elfik też jest ok...
To demony krwawią??...w jaką gre ty grasz??Kamil Kiwi pisze:Wszystko w porządku, ale przyczepie się do toporu krasnoluda, czemu na nim nie ma krwi?! przecież przed chwilą zabił wilgachnego demona.
malowanie naparawde przyzwoite
ale co sie dzieje z tymi figsami ze sie tak blyszcza to znacznie psuje efekt
ale co sie dzieje z tymi figsami ze sie tak blyszcza to znacznie psuje efekt
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
lakier... dlatego staram sie juz nauczony doświadczeniem robić zdjecia przed zaspryowaniem, co by światło się tak nie odbijało- chyba ze można jakoś inaczej uzyskać dobre zdjecie na polakierowanej figurce?max pisze: ale co sie dzieje z tymi figsami ze sie tak blyszcza to znacznie psuje efekt
- GraveDigger
- Chuck Norris
najlepszy sposób to przestać używać lakieru w sprayu, tym bardziej jeśli używasz GW i zainwestować w zwykły modelarski lakier z słoiku, ja osobiście polecam Model Mastera, jak się go dobrze rozmiesza i nałoży cienka warstwę daje bardzo fajny efekt, kolory sa trochę "wyraźniejsze" a figsa idealnie matowa, poza tym pędzlem dokładniej pokryjesz model niż sprayem ;]_Mihau pisze: lakier... dlatego staram sie juz nauczony doświadczeniem robić zdjecia przed zaspryowaniem, co by światło się tak nie odbijało- chyba ze można jakoś inaczej uzyskać dobre zdjecie na polakierowanej figurce?
dzięki! bede musial spróbować:)GraveDigger pisze:najlepszy sposób to przestać używać lakieru w sprayu, tym bardziej jeśli używasz GW i zainwestować w zwykły modelarski lakier z słoiku, ja osobiście polecam Model Mastera, jak się go dobrze rozmiesza i nałoży cienka warstwę daje bardzo fajny efekt, kolory sa trochę "wyraźniejsze" a figsa idealnie matowa, poza tym pędzlem dokładniej pokryjesz model niż sprayem ;]
Twoje stare HE bardziej mi się podobały Michale
a szkoda
daemonslayer wymaga więcej staranności bo malowanie nieczysto wygląda. rogi możnaby porozjaśniać jeszcze (na krawędziach chociaż). trochę psuje efekt to że włosy i głowa demona sa chyba identyczne kolorystycznie. skóra krasia mogłaby miec cieni więcej.
caladryan dziwnie stoi na tej podstawce:) stopy mu w powietrzu wiszą. poza tym kolorystyka i podstawka fajne, lepiej wyszedł model niż slayer, widac więcej staranności. skóra ciut za ciemna moim zdaniem ale może to wina foto. no i szkoda że tak się śtiatło odbija od wszystiego, nie widać jak metaliki są zrobione.
leśny elf ma dość ciekawą kolorystykę, kreska z tyłu płaszcza trochę nierówna- nie jest równoległa do krawędzi płaszcza, taki detal;] woda wygląda trochę jak glut. poza tym dobrze pomalowane:) zielone błyski kojarzą się z ziołem;p no i ponownie- szkoda że się tak błyszczy.
caladryan dziwnie stoi na tej podstawce:) stopy mu w powietrzu wiszą. poza tym kolorystyka i podstawka fajne, lepiej wyszedł model niż slayer, widac więcej staranności. skóra ciut za ciemna moim zdaniem ale może to wina foto. no i szkoda że tak się śtiatło odbija od wszystiego, nie widać jak metaliki są zrobione.
leśny elf ma dość ciekawą kolorystykę, kreska z tyłu płaszcza trochę nierówna- nie jest równoległa do krawędzi płaszcza, taki detal;] woda wygląda trochę jak glut. poza tym dobrze pomalowane:) zielone błyski kojarzą się z ziołem;p no i ponownie- szkoda że się tak błyszczy.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria