Generał
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Świetne malowanie, podstawka fajna. Ogólnie robi bardzo dobre wrażenie. Chć myśle że przydało by mu się troche kurzu, strasznie czyściutki z niego chłopak
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
danysatan pisze:Witam, dawno się nie malowało co niestety dość jest dość silne odczuwalne więc proszę o merytoryczną ocenę
Malowanie ZAJEBISTEE ! Gratuluje talentu i wytrwałości
Jest taki przekrzywiony na tej podstawce, ale nic mu to nie ujmuje, jest piękny.
Jedna z lepszych prac jakie widziałem
- Kedziorson
- Masakrator
zajebiozka naramienniki !!!!!
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Ekstra wyciągnięty biały z niebieskiego
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
- GraveDigger
- Chuck Norris
dobry model, ciekawy i pomalowany z pomysłem, zielony fajnie gra z niebieskim chociaż na początku miałem zastrzeżenia co do tego, fh tez sa bardzo spoko, najbardziej podoba mi się chyba jego gun ;]. Mimo wszystko widzę parę rzeczy do których się przyczepie: przede wszystkim jest za bardzo przechylony na tej podstawce, odbicia światła(szczególnie na kulistych częściach pancerza) są jakieś takie dziwne, chyba mało naturalne, twarz mógłbyś jeszcze trochę wyciągnąć i przydałoby się żeby przejścia były bardziej płynne. szachownica na nodze imo nie pasuje w ogolę do reszty. i może jeszcze na tej szmatce na jajach przydałby się jakiś mały fh na przykład gdzieś w jednym z rogów, bo jest trochę nieciekawa w porównaniu do reszty modelu i rzuca się to w oczy. ;]
pozdro i gz modelu
pozdro i gz modelu
ogólnie nieźle pomalowane ale zupełnie nie w moim guście więc nie przejmuj się aż tak krytyką;]
więc: trochę za wiele kolorów moim zdaniem. czerwone szkiełko wymagałoby dopracowania żeby ciekawiej wyglądało. brakuje mi głównie cieni w tym modelu, bo rozjaśnień jest od groma;) podstawka po macoszemu pomalowana w porównaniu do reszty.
biały ładnie miękko wycieniowany. kratka na nodze jakaś taka na siłę wstawiona. no i nie jestem fanem przypadkowych rozbłysków na każdej powierzchni. ale co kto lubi.. na zielonej taśmie do broni mogłyby się one (rozbłyski) układać czytelniej w jedną kreskę. twarzy brakuje trochę cieniowania.
na plus na pewno ciekawe kąty fotografowania:)
więc: trochę za wiele kolorów moim zdaniem. czerwone szkiełko wymagałoby dopracowania żeby ciekawiej wyglądało. brakuje mi głównie cieni w tym modelu, bo rozjaśnień jest od groma;) podstawka po macoszemu pomalowana w porównaniu do reszty.
biały ładnie miękko wycieniowany. kratka na nodze jakaś taka na siłę wstawiona. no i nie jestem fanem przypadkowych rozbłysków na każdej powierzchni. ale co kto lubi.. na zielonej taśmie do broni mogłyby się one (rozbłyski) układać czytelniej w jedną kreskę. twarzy brakuje trochę cieniowania.
na plus na pewno ciekawe kąty fotografowania:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
fajne te refleksy na zbroi skora tez
ale podstawka i te zwoje co zwisaja z niego sa niebyt udane w stosunku do reszty
ale podstawka i te zwoje co zwisaja z niego sa niebyt udane w stosunku do reszty
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Bardzo fajny, tylko z tym przekrzywieniem chybiony pomysł: po pierwsze musiałby inaczej przenieść ciężar ciała, żeby się nie wywalić przy takiej pozycji, po drugie - nieźle mu te szmaty wykrochmalili, że tak sterczą w bok
Malowanie na póki co nieosiągalnym dla mnie poziomie
Dobór kolorów mnie nie przekonuje, ale technicznie rewelacja
Malowanie na póki co nieosiągalnym dla mnie poziomie
Dobór kolorów mnie nie przekonuje, ale technicznie rewelacja