Skład na Euro

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Re: Skład na Euro

Post autor: Barbarossa »

bless pisze:
Crusader pisze:Szczerze mówiąc nie rozumiem jak nawiązujesz do mojego posta tym co napisałeś :)

pozdro
Napisales, ze ktos za cos odpowiadal przy poprzednich eliminacjach. Ja staralem sie Ci pokazac, ze "odpowiedzialnosc" w tym wypadku jest bardzo iluzoryczna i mocno umowna.
Nie rozumiem, kto miałby być pociągany do odpowiedzialności za 1, 2 i 2 miejsce na mistrzostwach Europy. Na rękach istotnie też nikogo nie noszono, nagrodą są bluzgi o kolesiostwie i układach.
Nikt nie ponosil prawidziwej odpowiedzialnosci za sklad ani wczesniej, ani teraz, ani prawdopodobnie nie bedzie jej ponosil w przyszlosci.
Jesli cos nie poszlo, to sie mowi: "nie poszlo" i causa finita. Tyle o odpowiedzialnosci. :)
No nie prawda. Dotychczas po prostu Polska wygrywała. Ale jakbyśmy spadli z podium i mieli 5-6 albo i gorzej miejsce, to by straszne flejmy szły, jestem się gotów założyć.

@Żabciu, co do czarnych owiec - ależ ja się zgadzam, że zawsze musi być jedna - i pewnie w dowolnym systemie będzie co najmniej jedna. Każdy może grać słabo dobraną armią, albo dostać przez niefart od ogrów i okazać się post factum najsłabszym ogniwem. Niestety przed turniejem to wcale nie jest takie jasne, kto tą czarną owcą będzie...

@Bless - gra to dla wielu ludzi istotna część ich życia. Masz tu i na nowej gildii tysiące ludzi, którzy poświęcają niezliczone godziny mandze, fantasy, s-f, figurkom i czym tam bądź. Nie rozumiem, dlaczego ta pasja miałaby być gorsza od piłki nożnej czy olimpiady. A skoro olimpiadę i piłkę nożną wiele osób traktuje bardzo poważnie, tak samo nie rozumiem, dlaczego europejskie mistrzostwa w małe pomalowane żołnierzyki mają nie być traktowane z równą powagą.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Jack Skwarrow pisze:Ale ten powod to subiektywna ocena Debka. Oczywiscie ma on do tego prawo ale imho malo ma to wspolnego ze sprawiedliwoscia.
Robson pisze:bo i nie ma co powtarzać, żaden rzeczowy powód nie został podany i dobrze o tym wiesz
Są pewne bardzo namacalne dowody, dlaczego niektórzy jechać nie powinni. Tematu ciągnął nie będę, bo raz, że mi się nie chce, a dwa, że nie wypada ;-)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

namacalne? to masz odcisk buta malala, jak wdepna w kupe podczas spiskowania w wielkiej lozy malalskiej? albo tasmy z nagraniem robsona jak z darkiem ustawiali lige? no prosze, takie rzeczy to tylko ma tomek bosak...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Jerzyn grrhh... odpuść sobie, wszystko wyjdzie w praniu. Jak trzeba będzie potem zrobić flejma to zrobimy, jak nie to nie ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Morrok pisze: Jak trzeba będzie potem zrobić flejma to zrobimy, jak nie to nie ;)
kampanie rob sie przed wyborami a nie po ;)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

ja sie tylko chcialem dowiedziec jakie to dowody... [-o<

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Są pewne bardzo namacalne dowody, dlaczego niektórzy jechać nie powinni. Tematu ciągnął nie będę, bo raz, że mi się nie chce, a dwa, że nie wypada ;-)
O nie, ja w żadne macanie i ciągnięcie sie nie bawie :P wróćmy do tematu flejma. ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Boberr pisze:Ja czasami odnosze wrazenie ze jakby tak złożyc skład na Euro z ludzi, którzy nie pojada na ETC jako reprezenatcja polski to ten "drugi" skład bylby duzo lepszy.
A nie mogła by się taka druga reprezentacja zarejestrować jako inny kraj np. Sri Lanka, albo Tanu Tuva ? Czy wszyscy gracze danego kraju, muszą mieć konkretne paszporty ? Czy GW to sprawdza ?

Mówie serio.

ps: do cytatu : dużo lepszy to za dużo powiedziane

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

ale co tu ma GW do rzeczy?

moga sobie pojechac, jako reprezentacja anallandii ;)

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

No nie wiem, napisałem GW mając na myśli jakiegoś organizatora czy cokolwiek.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Xet pisze:Czy GW to sprawdza ?
Nie musi Aaron Schechter wystarczająco długo buszował w archiwach i na każdego ma haka :)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

[-X aaron jest tylko pionkiem w strukturach tomka bosaka

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Xet pisze:No nie wiem, napisałem GW mając na myśli jakiegoś organizatora czy cokolwiek.
Nie ma takiej możliwości.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Jedy Knight pisze:
Xet pisze:No nie wiem, napisałem GW mając na myśli jakiegoś organizatora czy cokolwiek.
Nie ma takiej możliwości.
Mam chyba za słaby procesor żeby to zrozumieć =P~
możliwe rozwiązanie
a) nie ma takiej możliwości żebym miał na myśli jakiegoś ogranizatora pisząc GW
b) nie ma możliwości żeby ktokolwiek sprawdzał paszporty
c) nie ma takiej możliwości żeby GW było powiązane z organizowaniem ETC
d) no freakin idea

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

odpowiedz C! i b tez

magda, odslon

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Xet
Moja odpowiedź powinna była odnosić się to poniższego cytatu;
Xet pisze: A nie mogła by się taka druga reprezentacja zarejestrować jako inny kraj np. Sri Lanka, albo Tanu Tuva ?
Mówie serio.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

No nie mam pytan:
Obrazek
KEKEKEKE!!!
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, o 08:56 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

No tak właściwie to nie mam nic do powiedzenia wiecej w tym temacie oprócz tego co jest w moim opisie....pozdro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

mam nadzieje ze nie tylko mi sie wydaje ze to jest żałosne

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

no jak narazie jesteś jedyny... :)...ale co szkoda że to nie ciebie chcą co nie??;]

ODPOWIEDZ