Naklejka - symbol WFB - na samochod
Re: Naklejka - symbol WFB - na samochod
mi chodziło o szybę... jak chcecie to naklejać na karoserię to też można...
Wydaje mi się, że o ile znaki graficzne GamesWork Shop są faktycznie zastrzeżone to jeśli nie będziecie handlowali tymi naklejkami tylko je będziecie rozdawali na turniejach (koszt wliczony w akredytacji) to nie ma się nikt prawa przyczepić.
Powiem więcej. GW powinno wam jeszcze podziękować za reklamę.
Powiem więcej. GW powinno wam jeszcze podziękować za reklamę.
- morgan10005
- Falubaz
Tak zapewne 10 funtów za sztukę albo inna kosmiczna cena
dokladnie.
Temat cos zdechl... moze zdolni forumowi graficy chcieliby zamiescic jakies projekty
?
Temat cos zdechl... moze zdolni forumowi graficy chcieliby zamiescic jakies projekty

fajny pomysl z tym I "k6" WFB i jestem za czyms takim ale wlasnie w formie skrotu a nie pelnej nazwy, lub logo mlotek + tarcza ale tez z dodanym WFB
Jak ma byc symbol to to co zaproponowal Shino jest calkiem ok ale ja bym zamiast tarczy dal komete 

kurcze moze i tak...ale mysle ze by to było zabardzo z dupy...Kokesz pisze:Dla mnie najbardziej charakterystycznym symbolem tej gry jest gwiazda Chaosu.

Mysle ze młot powinien sie pojawić na 100%...a co pozatym tmoże i być kometa....tarcza...cokolwiek zaraz po młotku co sie kojarzy z pacynkami...
poza tym moim zdaniem powinien być napis WFB...wtedy sie juz napewno bedzie kojarzyć tym co wiedzą o co cho;]
Raptor nie ma bata...nic nie rozpuści...pokarze ci na moim aucie mam cos podobnego i juz sie trzyma 3 lata i nic sie z tym nie dzieje...myjnia, śnieg, deszcze...naprawdę jak już przykleisz to bedzie sie trzymać...;]SauruS PoweR pisze:Śnieg to rozpuśćiCzarnY pisze:Polecam porzadne, lakierowane wlepki w jakiejs profesjonalnej drukarni. Przyklad z mojego laptoka:Robak pisze:Zajebista sprawa jak bedzie to kupie sobie taka naklepkeTylko trzeba to zrobic pewnie na specjalnym papierze co bym pod wplywem sniegu nie splynelo
![]()
.